Перейти до змісту

Продам вінти та відео

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

HDD 500 Gb Seagate Barracuda ST3500630AS - ціна 300 грн., маленький торг.

HDD 160 Gb Western Digital WD1600JS-60NCB1 - ціна 200 грн., маленький торг.

Asus 9600 GT 512 Mb/256 bit - ціна 500 грн., торг.

Контакти: 067-347-10-30 або 066-940-00-04, Роман.

Опубліковано

HDD 500 Gb Seagate Barracuda ST3500630AS - ціна 280 грн., маленький торг.

HDD 160 Gb Western Digital WD1600JS-60NCB1 - ціна 175 грн., маленький торг.

Два вінта за 450 грн.

Asus 9600 GT 512 Mb/256 bit - ціна 495 грн., торг.

Контакти: 067-347-10-30 або 066-940-00-04, Роман.

Опубліковано

500 Gb-270грн

160 Gb-165грн

відео-480 грн

Забув клоном перелогінитися?

Жениа, ми не клони, а два різних учасника борди. Тримайте дисципліну і перш за все себе самого в руках. А то складається враження, що крім банів нічого не робите!

Опубліковано

snikey, HardCancer, поясніть ситуацію! раз ви вже так заявляєте, що ви 2 різних учасника.

Яке відношення має snikey до цін, коли автор теми HardCancer.

Чому snikey АП-ає тему зниженням ціни, якщо він не автор теми?

А тепер для ВАС ОБОХ РІЗНИХ учасників Борди витяг із правил.

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

Якщо до кінця дня пояснення не буде, 2 РІЗНИХ УЧАСНИКА підуть в БАН-ю. Перманентно. Тому що:

повторная регистрация (регистрация двух и более аккаунтов), и захват ников (регистрация аккаунтов с определенными никами с целью препятствования использования их другими).

При обнаружении нескольких регистраций с одного и того же компьютера, все Ваши аккаунты будут удалены, независимо от кол-ва набранных Вами сообщений на форуме.

Якщо Ви цього НЕ читали, то я винні лише самі.

P.S. Особисто для Вас, пане HardCancer, я не Жениа - це перше.

2) Я завжди тримаю себе в руках, інакше б забанив половину учасників Барахолки, (Shura на Вас немає).

3) Борда, це не робота, і я в принципі не зобов'язаний тут щось робити. Це хоббі, так би мовити. І останнє. Мої дії обговорюються в приватному порядку.

P.P.S. snikey, якби ти читав правила, ти б зі мною не сперечався, а вибачився тихенько за порушення і сидів би як мишка.

Як каже наш адмін t0rik:

Не качайте права, это частный ресурс, и тут вам никто и ничего не должен!

Ще питання?

Опубліковано

вношу ясність.

Два вищезгаданих пана представляють інтереси одне одного. Скажімо, партнери. Одразу не призналися, морозилися.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...