Перейти до змісту

Продам ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Acer aspire 5740g + миша бездротова лазерна Logitech VX Revolution

Процесор: core i3 (два ядра по 2.13Ghz)

Відеокарта: Ati mobility radeon HD 5650 ( 1 GB )

Дисплей: 15.6 " (рідкокристалічний діодна підсвітка)

Оперативна пам'ять: DDR3 ( 3 GB )

Жорсткий диск: 320 GB

DVD DL пишучий

ВАЙ ФАЙ b/g/n

Cardreader

6-cell li-ion батарея.

4950грн.

Можливий обмін на інший нотбук.

50eaafa4ad75t.jpg

Опубліковано

в чому подвоХ?

шо з ноутом не так?

А чому Ви думаете,що тут "подвох"? Я,наприклад, свій 2-х ядерний, з аналогічними параметрами, тільки матриця в мене 17",з коробкою,доками і т.п. - НАБАГАТО дешевше хочу продати.Стан - ідеал,теж ACER модель - Aspire 7520G,клавіатурою не користувались,батарейкою теж.

Прошу мою "репліку", не вважати за офф.

Опубліковано

в чому подвоХ?

шо з ноутом не так?

А чому Ви думаете,що тут "подвох"? Я,наприклад, свій 2-х ядерний, з аналогічними параметрами, тільки матриця в мене 17",з коробкою,доками і т.п. - НАБАГАТО дешевше хочу продати.Стан - ідеал,теж ACER модель - Aspire 7520G,клавіатурою не користувались,батарейкою теж.

Прошу мою "репліку", не вважати за офф.

А скількі за нього хочеш?

Опубліковано

как подредактировать тему хочу цену меньшую поставить на 100грн, скажите пожалуйста

Опубліковано

стан ноутбука відмінний (є всі документи які були при покупці та коробка, з кришки нотбука плівка не здерта)

потужна відеокарта 1 гб, 128 бит, дірект икс 11. та процесор фізично 2 ядра логічно 4.

Система охоладження працю добре гріется при завантажені до 70 градусів, дані з програми еверест та аіда .

, можливий торг , в додаток замість миші Logitech VX Revolution можу запропонувати Logitech Notebook Kit MK605( набір бездротовий клавіатура, миш лазерна, підставка)

обмін здійсню при умові що мені доплатять приблизно 1000 грн . бажано з таким самим процесором та більшою діагонью ).

Опубліковано

Zheny@, я обдумал цену

Ноутбук Acer Aspire 5740G-333G32Mn (LX.PMB0C.034)

Дисплей 15.6" (1366x768) WXGA HD

Процесор двоядерний Intel Core i3-330M (2.13 ГГц)

Оперативна пам'ять 3 ГБ DDR3-1066

Чипсет Intel HM55 Express

Жорсткий диск 320 ГБ

Графічний адаптер дискретний, ATI Radeon HD 5650, 1 ГБ 128bit DX 11

Wi-Fi 802.11 b/g/n

LAN Gigabit Ethernet

Факс-модем +

Оптичний привід DVD Super Multi пишучий

Веб-камера +

Вбудований мікрофон +

Роз'єми та порти вводу-виводу 4 порта USB 2.0 / HDMI / VGA / LAN (RJ-45) / факс-модем (RJ-11) / вихід на навушники / мікрофонний вхід / лінійний аудіовхід / кард-рідер 5-в-1

Батарея Литій-іонна, 6-комірчаста

Габарити (Ш х Г х В) 383 x 250 x 26/37 мм

Вага 2.8 кг

Комплект поставки Ноутбук Acer Aspire 5740G-333G32Mn (LX.PMB0C.034), батарея, блок живлення, посібник користувача

50eaafa4ad75t.jpg

Фізичний стан ноутбука відмінний, без дефектів користуюсь приблизно рік, є гарантійний талон, диск з драйверами , продаю або міняю бо потрібні гроші яких не вистачає на покупку нового ноутбуку.

Ціна : 4350 грн. можливий торг, обмін.

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...