Перейти до змісту

Лазерний принтер

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити лазерний принтер, можна чорно-білий,але нічого в цьому не знаю. Друкувати буду нечасто. Порадьте щось нормальне і недорого, які краще. Щоб можна було потім картриджи легко знайти або заправити.

Я знаю тут на форумі є люди які добре в цьому розуміються.

Дивлюсь сюди і не знаю що вибрати: http://aukro.ua/listing.php/search?string=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80+%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B9&category=0&sg=0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 2005 року користуюся xerox 3116 (монохром).

пробіг понад 75 тис.

довгий час працював на рідному (першому) картриджі.

Зараз другий картридж.

Ціна біля 100 $.

Відпрацьовує свої гроші на 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю brother 2030r - аналогічно (правда пробіг трохи менший). Працює на ура..

Але раджу щось із серії НР (наприклад - http://rozetka.com.ua/ru/products/details/99557/index.html)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НР і Кенони в принципі ідуть як одна категорія, надійні, витривалі, часто навіть функціонально сумісні.

Точно не раджу брати Самсунги з їхніми ідіотськими чіпами. Не дивіться що вони дешевші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я якраз можу запропонувати SAMSUNG ML-1520P за 350 грн.

Працює нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я якраз можу запропонувати SAMSUNG ML-1520P за 350 грн.

Працює нормально.

Ну в цій моделі чіпа здається немає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НР і Кенони в принципі ідуть як одна категорія, надійні, витривалі, часто навіть функціонально сумісні.

Точно не раджу брати Самсунги з їхніми ідіотськими чіпами. Не дивіться що вони дешевші.

Перепрошивка Самсунга коштуе, 80-150ГР. I ви забудетесь що таке чип... В мене самсунг перепрошив, i тепер все ок... якщо незнаеш то промовчи краще...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошивка Самсунга коштуе, 80-150ГР. I ви забудетесь що таке чип... В мене самсунг перепрошив, i тепер все ок... якщо незнаеш то промовчи краще...

Попрошу не вказувати, що писати, а що ні. Тут форум

Прошивка принтера позбавляє гарантії між іншим, а в Самсунгів вона немаленька

« Самсунг Електронікс Ко. Лтд.» встановлює термін служби на аудіо, відео, побутову, оргтехніку - 5 років, для портативних пристроїв – 3 роки.

А ремонт в них дорожчий, і за надійністю вони поступаються НР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

термін служби і гарантія - то різні речі!,

хоча щодо вартості розхідників і запчастин ти маєш рацію, самсунг помітно дорожчий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча щодо вартості розхідників і запчастин ти маєш рацію, самсунг помітно дорожчий.

Я розумію :)

Просто я б якщо взяв собі Самсунг, взяв би і програматор чіпа картриджа, щоб зберегти гарантію на принтер. Схем в інтернеті зараз багато, будь-який радіолюбитель може спаяти. Заправка теж нескладна. Але чіпування всю картину псує.

Може гарантія і не знадобиться ніколи, але в разі чого в сервісний центр заніс і все спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію :)

Просто я б якщо взяв собі Самсунг, взяв би і програматор чіпа картриджа, щоб зберегти гарантію на принтер. Схем в інтернеті зараз багато, будь-який радіолюбитель може спаяти. Заправка теж нескладна. Але чіпування всю картину псує.

Може гарантія і не знадобиться ніколи, але в разі чого в сервісний центр заніс і все спокійно.

Та яка там гарантiя, це росходний материал, що вони менi помiняють по гарантiї, фотобарабан чи картридж? в життi нiхто не мiняе таке... ця гарантiя тiльки для наївних....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яка там гарантiя, це росходний материал, що вони менi помiняють по гарантiї, фотобарабан чи картридж? в життi нiхто не мiняе таке... ця гарантiя тiльки для наївних....

Ну звичайно картридж вони не поміняють :) Я про сам принтер

Хоча і на картридж є гарантія 3 місяці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думку свою я висловив, тому більше писати не буду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думку свою я висловив, тому більше писати не буду :)

Я тоже.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взяв би Xerox Phaser 3140

Якщо друкувати небагато - варіант "дешево і .... добре"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...