Перейти до змісту

Лазерний принтер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити лазерний принтер, можна чорно-білий,але нічого в цьому не знаю. Друкувати буду нечасто. Порадьте щось нормальне і недорого, які краще. Щоб можна було потім картриджи легко знайти або заправити.

Я знаю тут на форумі є люди які добре в цьому розуміються.

Дивлюсь сюди і не знаю що вибрати: http://aukro.ua/listing.php/search?string=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80+%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B9&category=0&sg=0

Опубліковано

з 2005 року користуюся xerox 3116 (монохром).

пробіг понад 75 тис.

довгий час працював на рідному (першому) картриджі.

Зараз другий картридж.

Ціна біля 100 $.

Відпрацьовує свої гроші на 100%.

Опубліковано

НР і Кенони в принципі ідуть як одна категорія, надійні, витривалі, часто навіть функціонально сумісні.

Точно не раджу брати Самсунги з їхніми ідіотськими чіпами. Не дивіться що вони дешевші.

Опубліковано

НР і Кенони в принципі ідуть як одна категорія, надійні, витривалі, часто навіть функціонально сумісні.

Точно не раджу брати Самсунги з їхніми ідіотськими чіпами. Не дивіться що вони дешевші.

Перепрошивка Самсунга коштуе, 80-150ГР. I ви забудетесь що таке чип... В мене самсунг перепрошив, i тепер все ок... якщо незнаеш то промовчи краще...

Опубліковано

Перепрошивка Самсунга коштуе, 80-150ГР. I ви забудетесь що таке чип... В мене самсунг перепрошив, i тепер все ок... якщо незнаеш то промовчи краще...

Попрошу не вказувати, що писати, а що ні. Тут форум

Прошивка принтера позбавляє гарантії між іншим, а в Самсунгів вона немаленька

« Самсунг Електронікс Ко. Лтд.» встановлює термін служби на аудіо, відео, побутову, оргтехніку - 5 років, для портативних пристроїв – 3 роки.

А ремонт в них дорожчий, і за надійністю вони поступаються НР.

Опубліковано

термін служби і гарантія - то різні речі!,

хоча щодо вартості розхідників і запчастин ти маєш рацію, самсунг помітно дорожчий.

Опубліковано

хоча щодо вартості розхідників і запчастин ти маєш рацію, самсунг помітно дорожчий.

Я розумію :)

Просто я б якщо взяв собі Самсунг, взяв би і програматор чіпа картриджа, щоб зберегти гарантію на принтер. Схем в інтернеті зараз багато, будь-який радіолюбитель може спаяти. Заправка теж нескладна. Але чіпування всю картину псує.

Може гарантія і не знадобиться ніколи, але в разі чого в сервісний центр заніс і все спокійно.

Опубліковано

Я розумію :)

Просто я б якщо взяв собі Самсунг, взяв би і програматор чіпа картриджа, щоб зберегти гарантію на принтер. Схем в інтернеті зараз багато, будь-який радіолюбитель може спаяти. Заправка теж нескладна. Але чіпування всю картину псує.

Може гарантія і не знадобиться ніколи, але в разі чого в сервісний центр заніс і все спокійно.

Та яка там гарантiя, це росходний материал, що вони менi помiняють по гарантiї, фотобарабан чи картридж? в життi нiхто не мiняе таке... ця гарантiя тiльки для наївних....

Опубліковано
Та яка там гарантiя, це росходний материал, що вони менi помiняють по гарантiї, фотобарабан чи картридж? в життi нiхто не мiняе таке... ця гарантiя тiльки для наївних....

Ну звичайно картридж вони не поміняють :) Я про сам принтер

Хоча і на картридж є гарантія 3 місяці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...