Перейти до змісту

Ні пуху, ні пера !


crowhunter

Рекомендовані повідомлення

Шановні колеги по пристрасті до полювання.

Хочу Вас привітати зі святом, що офіційно настає. Відкриття для мене, це не просто свято, яке настає цього року з 16.00 другої суботи серпня, це новий рік для душі мисливською, і він настає задовго до відкриття, у кого за два тижні, а у кого і за місяць, це хто як проникся полюванням. Хто похапцем, без п'яти хвилин до закриття магазина, у продавця просить продати хоч пачку патронів, а хто вже давно зібрався і всоте переглядає відео полювання на качок на Youtube. Здоровий глузд у наших чиновників присутній, але йому потрібно дати копня, щоб швидше спрацьовував, що у нас доречі, не погано вийшло, і спасибі величезне особливо буйним (собі також :blush::mrgreen: ) при «облозі» Облради та Волиньлісу за наше Відкриття. Що таке свято? Ця метушня, яка передує святу, власне вона і створює цей передсвятковий настрій, ейфорію, хвилювання, трепет душі в очікуванні простого дива. До мого великого жалю не всі люди розуміють, що, для того, щоб відчути себе щасливим мисливцю потрібно зовсім не багато; натерти мозолі від закручування консервації, задовольнити всі витребеньки своєї дружини (деякі особливо кмітливі за пів- року готуються), декілька місяців на роботі під монітор відкладати заначку - потрібну на деякі мисливські іграшки ;), провести безсонну ніч перед відкриттям, протоптати стежку в очеретах до заповітного плеса, покласти п'ять штук комарів одним ударом по лобі, вдихнути клуби згорілого пороху, провести поглядом промазану качку, що відносить на своїх крилах останні відблиски згасаючої зорі і повернувшись в табір до колег та друзів переповнившись щастям з високо піднятою качкою над головою, під захоплений тост друзів за «за годувальника». А яке щастя, коли твоя дворічна донечка допомагає збирати тяжезний рюкзак, допомагаючи вмістити туди патронташ набитий набоями і махає ручкою услід авто з вікна проводжаючи тата на полювання,а дружина вже не намагається відмовити «бо вночі + 10» а лише подає теплі шкарпетки.

Ось воно, не примітне мисливське щастя, не помітне ззовні але яскравіше за сонячне світло усередині. Ось і залишилися лічені годинни, і всі хвилювання позаду, тільки очікування свята попереду, заповітної миті, захоплення і радість, і туга по дорозі додому-бо в Понеділок на роботу.

Хлопці, від щирого серця поздоровляю Вас з головним святом року.

Багато хто не розуміє нас та нашого Свята, але то їх проблеми. Вони просто ще не пройнялись цим.

Хочеться побажати Вам багатих угідь, влучних вам дуплетів, найкрасивіших трофеїв і веселих друзів.

НІ ПУХА, НІ ПЕРА.

Хай посміхнеться Вам Діана.

P.S. маю ще місце в машині або візьму в колектив на відкриття.

dnepr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був на відкритті біля Журавичів - і погода гарна, і літ був невеликий, і задоволені обличчя.

відкриття відбулось, однозначно :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Сорі ТС,щоб не створювати нову тему,запощу у Вашу.

Тільки що сюжет був по Ай-Сі-ТВІ (не можу нарити в Неті). Толково все. І Червоненко діло говорив.А справа ось у чому:"http://www.volynpost.com/news/9032-lisivnyky-vlashtuvaly-strilianynu-z-brakonieramy-video"

І це певне всюди так.Незабаром тварин,як і рибу,дітям в книжках з Біології будемо показувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже смотрел этот сюжет - понравилось, толково говорил Черыоненко, да тока оно оч редко так по правилам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Masik згоден.Що і він не по правилах.

Люди за Колками говорять,що і цей пан http://www.volynnews.com/files/kolisnyk_bohdan_ivanovych/ на гелікоптері,на полювання літає.

Власть имущие,як це не прикро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...