Перейти до змісту

Інтернет-магазини

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Поділіться інформацією стосовно діючих представництв у Луцьку інтернет-магазинів та принципів їх роботи.

Якщо маєте досвід замовлення через них техніки - коротенько опишіть.

Планується покупка побутової техніки.

Дякую за інформацію.

P.S. Про "розетку" у Світязі (здається) читав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже тиждень стоїть холодильник замовлений в "Розетці".Замовив по тел. через день передзвонили, поїхав, забрав.Доставка 330 грн.В "Ельдорадо" такий коштує на 1200 грн. більше.Ще ходив в "etehnika" все так як в "Розетці", тільки на 200 грн. дорожче виходило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже тиждень стоїть холодильник замовлений в "Розетці".Замовив по тел. через день передзвонили, поїхав, забрав.Доставка 330 грн.В "Ельдорадо" такий коштує на 1200 грн. більше.Ще ходив в "etehnika" все так як в "Розетці", тільки на 200 грн. дорожче виходило.

Де знаходиться представництво е-техніки? Навпроти Там-Тама?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.etehnika.com.ua/information.php?pages_id=11

Телефон:(0332)29-29-00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.etehnika.com.ua/information.php?pages_id=11

Телефон:(0332)29-29-00

Дякую, але на пр. Перемоги їх вже немає. Вони на Соборності. Щойно говорив з Києвом. Дали новий номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5ok на Рівненській, 48

Купували дрібну побутову техніку. Обійшлись з нами по хамськи

- "У мене тут холодильник за три штуки хочуть купити, а ви зі своїм дріб"язком набридаєте! Йдіть уже!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5ok на Рівненській, 48

Купували дрібну побутову техніку. Обійшлись з нами по хамськи

- "У мене тут холодильник за три штуки хочуть купити, а ви зі своїм дріб"язком набридаєте! Йдіть уже!"

Дякую за інфу. Дивився я їх ціни. Вони не дуже цікаві. Та річ, яку я хочу придбати у них коштує на 150 грн (на 7,7%) дорожче. А якщо ще й хами там працюють - не маю бажання давати їм заробіток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в мене з 5ok навпаки все добре вийшло, купляв роутер з wifi, то в них получилось на 30 грн дешевше ніж в розетки за рахунок того, що в них тут свій склад і доставка безкоштовна, спочатку в них не було на складі того що я замовляв, вони спитали чи я можу почекати пару днів, мають їм з тернополя привезти, я почекав, мені подзвонили, я прийшов забрав і дуже був задоволений, і чувак який зі мною спілкувався досить приємний був... єдине що в них погано - то це місце того складу, з першого разу хрєн знайдеш, але якщо вже раз там побував - то не вже і не заблукаєш, мені навіть ближче з роботи ніж на розетку пертися в той клятий світязь, і на розетці ще той мега невихований директор "курьєра" (далбазвон).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічно з 5ok було все гуд. купував дрібницю. там працює не одна людина, тому й хтось стикається з нормальним відношенням, а хтось не дуже.

Skorpio76, а чому хочеш купляти через нет? можливо, в Луцьку на місті можна придбати. по-моєму в тому ж "Техно-Люксі" можуть привезти під замовлення. брав у них пралку. вийшла на ~200 грн. дешевше, ніж в інтернет-магазинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічно з 5ok було все гуд. купував дрібницю. там працює не одна людина, тому й хтось стикається з нормальним відношенням, а хтось не дуже.

Skorpio76, а чому хочеш купляти через нет? можливо, в Луцьку на місті можна придбати. по-моєму в тому ж "Техно-Люксі" можуть привезти під замовлення. брав у них пралку. вийшла на ~200 грн. дешевше, ніж в інтернет-магазинах.

Який Технолюкс? Той, що на Кравчука чи біля Північного ринку?

Взагалі протягом найближчого часу є потреба замінити / поповнити деяку побутову техніку (холодильник, пилосос, вбудовувана поверхня з духовкою) тому шукаю варіанти надійно,зручно/недорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який Технолюкс? Той, що на Кравчука чи біля Північного ринку?

це одна й та сама контора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Народ, а хто мав справу з інтернет магазином "Счастливое детсво"? http://www.schastlivoe-detstvo.ua

Хочу почути відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

а як купляти на хотлайні?і взагалі які є ще інтернет-магазини с комплектуючими до Пк ,які мають свої пункти доставки В Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нотікс є, луцький, забий в гуглі. Вони в Каравані сидять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю,то там багато чого нема в наявності пише

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок 5ок: купував декілька раз товари, нарікань немає ніяких і ціни дешевші ніж на розетці( принаймі на той товар, що купував) та і за доставку не треба платити. З приводу хамів-менеджерів, не знаю як кому а мені попадались досить вічливі працівники. до речі є тема про 5ок

крім 5 ок купував ще на http://www.mobilluck.com.ua склад є в луцьку на вул. стрілецькій. теж за доставку не треба платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-10441-0-49202300-1329124508_thumb.j

мобілак.шось не поняв,яку суму треба буде заплатити?більшу чи меншу? :_09: хто купляв підкажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мобілак.шось не поняв,яку суму треба буде заплатити?більшу чи меншу? :_09: хто купляв підкажіть

если платишь наличкой или курьеру - то меньшую, если бабло переводишь на банковский счёт - то бОльшую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотлайн - це не інтернет магазин, а сайт який збирає дані по прайсах, тому ціну треба уточняти безпосередньо на сайті магазину і уважно читати розділи "оплата" і "доставка". безготівковий розрахунок завжди дорожчий, адже доллар рахується по більшому курсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

хто куплів в мобілаці доставка там реально 30грн?навіть якщо купляти декілька товарів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нещодавно купував у них мобільний телефон. Доставка була безкоштовна. Але це була ніби акція по доставці. Там ніби суттєву знижку на вартість доставки дає картка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, щось купляли в інтернет-магазині "Алло"? (http://www.allo.ua)

Як магазин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там купляв телефон,незадоволений тільки тим що десь неділю йшов...а так все нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там купляв телефон,незадоволений тільки тим що десь неділю йшов...а так все нормально.

А як з доставкою? (яким перевізником?)

Чи є можливість перевірити товар, а потім заплатити грн.?(як з розеткою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нова пошта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...