Перейти до змісту

Вибір матраса в Луцьку: який і де купувати?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити хороший матрас в ліжко. Які критерії вибору і де краще купити, щоб не платити лишні гроші невідомо за що? Чи купував хтось останнім часом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не ортопедичний чи з водоростями, кокосовою стружкою і т.д., то "Тартак" в Ківерцях

ціна/якість - те що тре

за три роки експлуатації нарікань немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу купити хороший матрас в ліжко. Які критерії вибору і де краще купити, щоб не платити лишні гроші невідомо за що? Чи купував хтось останнім часом?

Рік назад замовляла у форумчанина Yurec.

http://bonato.com.ua.

Брала 2: дитячий і дорослий, обидва Кокос+.

Все супер! = задоволена.

Досить швидко виконали замовлення і зробили доставку.

Ціна у них теж була найкраща. До якості ніяких притензій.

Бажаю вдалого вибору)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема, те що треба також шукаю середньої вартості і пристойної якості матрас :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніться до форумчанина Masik, знаю, поганого не порадить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, візьму до уваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 до ківерцівського Тартака :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхали наші "Бонато". Замовляли "Кокос+". На разі задоволені оперативністю, ціною і якістю. Матиму надію, що моя думка не зміниться. Гарно виглядають, зручні. Тепер замовили у них ламелі для ліжок і вибираємо матрас для двоспального ліжка. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Замовив матрац Sllep&Fly українського виробництва (Дніпропетровськ) в магазині в торг.центрі "Варшавський", вчора дали аванс, коли приїде розкажу враження, чи буду Sllep&Fly уві сні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Заказал у знакомого диллера фирмы COME-FOR матрац для взрослых серии хард. 120х190х24см цена 1712грн., харьковское производство, доставили быстро, без предоплаты,гарантия 18 мес. У кума моего пацан на таком 2 года прыгает, - и нифига ему не делается. Я просто на нем отдыхаю, впечатления супер. Видел в "Юванте" матрацы пр-ва Днепропетровск, уступают они и по внешней отделки и по внутренней, имхо. И дороже на несколько сотен грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Апну тему.

Що знаючі люди можуть сказати про такі матраци:

Come-for Гармония 160х200 см

Come-for Баланс 160х200 см

Come-for Экстра 160х200 см

Come-for Лидер 160х200 см

На сайті виробника їх немає, а тут, наприклад, пишуть що "Гармонія" знята з виробництва.

Дякую. :)

Yurec? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовив матрац Sllep&Fly українського виробництва (Дніпропетровськ) в магазині в торг.центрі "Варшавський", вчора дали аванс, коли приїде розкажу враження, чи буду Sllep&Fly уві сні :)

то як матрац ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...