Перейти до змісту

Саєнтологія

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саєнтологія, як релігія.

Саєнтологія, як комерційне підприємство.

Чим загрожує?

Хто стикався?

Допоможіть розібратись.

Опубліковано

Стикався з підприємством яке в навчанні менеджерів і т.п. використовували тільки вчення Рона Хаббарда.(мається на увазі економічна точка зору)

Думав що власник "при ділах", получилось що просто проплати (велике) бабло одній Київькій канторі. От і пришлось слухати (іноді).

Опубліковано

Конечно стыкался,классная вещь,я себе 2 раза делал

Имхо очередная "религия" больше похожая на пиар пряник,направленная на "духовное улучшение человека".....те же штунды,только в профиль.Очень популярна среди Американского бомонда, которым надо излечится от алко,нарко,клепто ибо силы воли не хватат.Да и криминалом не брезгуют...фэ бяка

Опубліковано
Первый раз услышала о саентологии в мульте "Южный парк". Ржала аки конь над такой куйнёй...

но каково же было моё удивление, когда я узнала, что они СУЩЕСТВУЮТ!!!

Я теж давним-давно чув про цю течію, навіть колись в Вікі статтю читав, але мені вистачило глянути одну з серій Сауз Парка, щоб посміятися і не забивати лишнім голову :lol:

Опубліковано

Я вообще благодаря топстарту узнал о существовании такого понятия.

Не хочется терять время забиванием мозгов википедическим сленгом.

кто более мение осведомлён о сабже,разьясните кратко, своими словами,практическую суть этого всего дела.

Там при входе башлять надо, или в конце в шапку деньги бросать? Они просто тупо мозги чистят, или ритуалы какие то совершают ? например: битие головой об пол/стол/стул (видел и такое), истерические рыдания, пение песен, раздача/продажа наочной литературы (как в эпизоде из фильма "Собачье серце")...

Опубліковано

Я вообще благодаря топстарту узнал о существовании такого понятия.

Не хочется терять время забиванием мозгов википедическим сленгом.

кто более мение осведомлён о сабже,разьясните кратко, своими словами,практическую суть этого всего дела.

Там при входе башлять надо, или в конце в шапку деньги бросать? Они просто тупо мозги чистят, или ритуалы какие то совершают ? например: битие головой об пол/стол/стул (видел и такое), истерические рыдания, пение песен, раздача/продажа наочной литературы (как в эпизоде из фильма "Собачье серце")...

Там еще обрэзание делают,чисто в духовных целях.

Опубліковано

Гуглити мама навчила:closedeyes:

Але знаю, що в Луцьку э фірми і цілі заводи, які зробити саєнтологію рушійною силою розвитку бізнесу... хм... ну якось так.

Отже, це поряд.

Цікавить, як все з середини. Є ж тут працівники таких релігіозно-бізнесових машин?

Опубліковано

Дианетика вроде рабочая штука.Некоторые вещи когда-то пробовал практиковать,но не рискнул продолжать.Да и зачем?

Относительно саентологии,то как религия она только для ухода от налогов(Хаббард этого не скрывал).А так общие идеи вроде и неплохи(с точки зрения материализма).Но духовна ли она-вопрос.Мне интересны истоки этой религии.чем подкреплены "фантазии" Хаббарда?

Опубліковано

Саєнтологія, як релігія.

Саєнтологія, як комерційне підприємство.

Чим загрожує?

Хто стикався?

Допоможіть розібратись.

Тут прикольно показано про цю віру релігію

Опубліковано

Я стикалася. На фірмі, з якою я власне пішла в декрет все управління влаштоване за цією системою і навчання персоналу теж по Хаббарду.

Опубліковано

Проходив курси по економічному Хаббарду. Є в них раціональне зерно, на яке в повсякденному житті й не звертаєш уваги, але воно може буди першоджерелом бізнес-управління на фірмі, заводі, організації. Теж досить багато формалізму та бюрократії. В цілому, якщо хочеш отримати/пізнати щось нове - почерпнеш, а якщо одразу налаштований скептично що це х..я - то це для Вас буде дійсно х..я.

З релігійним Хаббардом справи не мав, і мабуть не хочу з-за вислову основоположника "Что бы стать миллионером - создайте свою религию".

Опубліковано

Сандро, проходити курси і працювати в тій с-мі - є різниця

раціональне зерно є, але його ще необхідно вміти правильно (читай "без фанатизму" застосовувати)

там, де я працювала, якраз все дуже гіперболізовано.

скептицизм з'явився після декількох місяців, спочатку було цікаво, а трохи згодом стало зрозуміло, що все-таки х-ня

Относительно саентологии,то как религия она только для ухода от налогов(Хаббард этого не скрывал)

- консультанти фірми, про яку я говорю, на податках не розуміються

говориш "ПДВ", а вони тобі "Хаббард"))

Опубліковано

Ви, Владімір, бєззастєнчівий льстєц!

Какой же Гетто льстец,О солнцеясный и величественный Богоподобный Толик

Опубліковано

Ви, Владімір, бєззастєнчівий льстєц!

Какой же Гетто льстец,О солнцеясный и величественный Богоподобный Толик

за хамство отвєтішь:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...