Перейти до змісту

Арешт леді Ю

vanus

235 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

кстати,этот вопрос меня очень интересует:кто следующий президент?

Янукович, вроде, уже в той же жоп... калоше,что в своё время ющенко,тимошенко на зоне,а больше явных,широкомасштабных лидеров и нет.

ой как интересно то будет на выборах!)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Леді Ю заарештували, назрівають нові "АКЦІЇ", що скажете, шановні друзі.

Пятниця - прекрасний день для арешту (всі і Ю в т.ч. це знають), попереду два вихідні дні, в які непрацює жодна держінстанція, тому хочеш-нехочеш а мінімум 2 дні відсидиш, більше того за ці два дні може багато чого статися, як з самою лідеркою так і з її соратниками.

"АКЦІЇ" - прекрасна можливість для простих людей заробити декілька сотень гривень, є ще ідейні - вони безкоштовно працюють.

Взагалі життя - прекрасне, якщо не дивитися і неслухати це лайно політичних новин (подій)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Леді Ю заарештували, назрівають нові "АКЦІЇ", що скажете, шановні друзі.

Взагалі життя - прекрасне, якщо не дивитися і неслухати це лайно політичних новин (подій)

Взагалі згідний,вона нам нічого хорошого не зробила,ну уточню мені,то чому ми за неї маємо переживати?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смышно аж стало....Як були при влады срали на весь народ. А тепер влаштували приймальны для громадян. О як прижало!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О як прижало!!!

Прикинь, якщо таких прижимають, то як простих смертних будуть прижимати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яких таких? Це гавно розстріляти треба а не просто прижимати. Мені Тимошенко і її свора не кращі за Януковича з своїми...

Всі йдуть заробляти гроші а не працювати в владу. За народ згадують тільки тоді коли прижало. А за свої передвиборні обіцянки ніхто взагалі не згадав.

ЗА Тимошенко/Ющенком уже раз пішли в 2004. Во як намахали вони всю Україну :smile-zachot:

Як на мене за Януковича голосували вибираючиз 2х лих... Хоча я голосуючи за Яценюка знав що він не кращий...але щось новеньке, ПРОДУКТИВНЕ СЕЛО! :D

ДА а простий народ вже давно прижали як тілкьи могли) Куда гірше?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Юлі багато гріхів, але в порівнянні з бандюками та їх методами вона дійсно біла і пушиста.

А саме гловне, лише нею не керують олігархи, як Ющенком і Януковичем.

Майбутнім президентом стане Тягнибок.

Правда це буде половина України, якщо ПР буде і далі перти на все українське, як ведмідь на пасіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смышно аж стало....Як були при влады срали на весь народ. А тепер влаштували приймальны для громадян. О як прижало!!!

Взагалі-то "приймальні" депутатів не мають права перевіряти і чіпати взагалі, тому на палатках повісили ті таблички про власність депутата чи приймальню, а не тому що "прижало". Саме тому приймальні депутатів відкриваються у офісах підконтрольних фірм - зручно перешкоджати перевіряючим органам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПР веде конкретну зачистку конкурентів, соціалісти та комуністи вже відчули це по повній.Будується монопартійне суспільство, точніше з максимальними привілеями лише для однієї сили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за свої передвиборні обіцянки ніхто взагалі не згадав.

Суд постановил, что Янукович не обязан выполнять предвыборные обещания - про що далі можна говорити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сценарий Ливии случайно не пытаются разыграть в Украине? :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоро выборы.извините,не хочу никого ... но результат опять скажет:какой народ,такое и правительство,я не прав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПР веде конкретну зачистку конкурентів, соціалісти та комуністи вже відчули це по повній.Будується монопартійне суспільство, точніше з максимальними привілеями лише для однієї сили.

Ні соціалістів, ні комуністів зачищати не потрібно. Вони й так вже архаїзм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні соціалістів, ні комуністів зачищати не потрібно. Вони й так вже архаїзм.

На Сході та Півдні ліві конкретні конкуренти ПР.Достатньо згадати епопею з виборами мера Луганська.Або свіжі арешти Волги та тиск на Калетника, головного митника країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1312755894' post='1052426618']

я думаю в понеділок-вівторок випустять.

а потім знову закриють :)

Входит и выходит, замечательно выходит!! (с) Иа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чёрт с той Тимошенко, посадят - не посядят, мне без разницы.

А вот намного интересней, как сложится дальнейшая судьба и карьера этого судьи Киреева.Он ещё ведь молодой,на пенсию не спрыгнет, но успел столько дров наломать, так засветиться в этом, во всех отношениях, недетском судебном разбирательстве, что либо станет Генеральным прокурором,либо его закатают под асфальт.

К примеру, Тимошенко выберется из этой передряги более - мение безболезненно, кто то думает, что она забудет о существовании Киреева? :g05::mdr:

Да и власть партии регионов не вечна,в судебную систему прийдут новые люди,взгляды которых будут отличаться от нынешней,что тогда с ним будет? :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а всім пофігу - ти погугли про попередніх тимошенчиних суддів - ні перше, ні друге -

та і взагалі прокуратура і суд це досить таки далекі одне від одного речі.

ну а по друге - і не таких перців судять, і нічьо.а по третє якщо тимошенко всім мститися почне, то це вже назвуть геноцидом

оно то так, но есть несколько НО: нынешняя политическая, экономическая ситуация в стране отличается от той, когда судили тимошенко в те года, такого цирка со стороны подсудимой, и такого лоховского судьи ещё не наблюдалось ни на одном процесе, в третих:выборы 2012 не за горами, а тимошенко не последняя фигура в них, да и дело луценка тоже как то выделяется среди судебных тем имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну мы ж не в штатах, там хотя б киноактёров выбирают в президенты и губернаторы, а не зеков и бджолярив :mdr:

:) да и не паникую я, мне вшистко едно кого посадят а кого расстреляют, главное, что б мне зарплату вовремя выплачивали, а там пускай хоть тимошенко, хоть папу карла с буратином содют ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сегодня, 11:23' post='1052426810']

он в штатах двох діючих президентів судили і нічьо

Клінтона і кого ще? :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніксона, я думаю

кстатє, там це шоу похлєщє нашого. зі смаком здєлано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі Моніка спанравилась крепко? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здається, Ніксона допитували з приводу Уотергейта уже після того, як він пішов з поста Президента

але можу помилятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі Моніка спанравилась крепко? ;)

Вотергейт был сочнее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО: Юлю не выпустят, за такие статьи, что ей клеят условный срок не дают, а отпустить её для нынешней власти это будет равносильно подписанию себе самим 100% проигрыша на ближайших выборах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...