Перейти до змісту

Левеня у Луцькому зоопарку

init

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шкода тварин... Хай би в савані бігали, а я б дивився на них по Діскавері :) Останнім часом зоопарк видається мені як щось протиприродне. Мені більш подобається, коли по нашому парку стрибають собі вільно білки.

Опубліковано

Якби люди більше ходили у зоопарк, може тоді й умови були б кращі.(Наївно, але хто знає.)

"Цар звірів у "сірниковій коробці"! Шкода дивитись, звісьно.

Опубліковано

Что ж вы хотите, ведь вместо постройки новых вольеров для зверей зоопарковские деньги пошли на постройку приюта для бродячих собак. Так что предлагаю водить детей не в зоопарк, а на Мамсурова, 9

Опубліковано

Шкода тварин... Хай би в савані бігали, а я б дивився на них по Діскавері :) Останнім часом зоопарк видається мені як щось протиприродне. Мені більш подобається, коли по нашому парку стрибають собі вільно білки.

Не соглашусь, одно дело по телевизору смотреть, другое дело в живую, и в зоопарк как правило попадают те животные, которые в реальных условиях своего обитания не выжили бы.

Не ВЕРЮ, что нельзя договориться с фирмами которые, одни выроют котлован, другие сделают клетку, и все бесплатно. Потому как у них есть дети, и среди них есть просто человеки. И львы спокойно бы бегали себе в огромной яме, и не выберутся и вроде как на воле.

А как зайти в зоопарк если там такой запах, что отбивает всю охоту прогуляться там. Директор просто не справляется с обязанностями. А что для белки или лисы нужно сколотить супер клетку? А там клетка меньше метра... и так дальше... и не нужно уж там защищать директора.

Вот например есть у нас студенты, которые учатся для галочки, вот все взятки пустить на зоопарк например, или еще лучше прогулял пару, будь любезен отработай день в зоопарке :) уверен охота прогуливать отпадет сама собой.

А там клетка хуже будки собачей.

Опубліковано

------------

Народ, а коли Ви (форумчани) востаннє відвідували зоопарк?

------------

Доречі, відео викладалось щоб показати ніжні стосунки лева і Лева)) А не для критики умов утримання, хоч вона сама собою напрошується.

Опубліковано

Народ, а коли Ви (форумчани) востаннє відвідували зоопарк?

Я десь в кінці травня чи то на початку червня :)

А взагалі, якщо не вложити гроші то ніц не буде, відвідувачі, поки зоопарк в теперішньому стані, не дуже хочуть ходити.

Опубліковано

А моя дружина з донькою мало не через день ходять. Люди привітні в персоналі. А плата за вхід - чисто символічна (10 грн. дорослий, 5 дитячий квиток), знайдете мені ще такий зоопарк? Ясне діло - Ні! Доречі, в інших українських зоопарках умови не кращі, запах - той же, а плата в 3-5 разів вища.

Опубліковано

Был там сегодня, душераздирающее зрелище. И дело не в запахе, они действительно присутствуют и в других зоопарках, но вот условия содержания и состояние самих животных - это оч жалкое зрелище. Мне теперь не скоро захочется идти туда с детьми.

Опубліковано

Не ВЕРЮ, что нельзя договориться с фирмами которые, одни выроют котлован, другие сделают клетку, и все бесплатно. Потому как у них есть дети, и среди них есть просто человеки. И львы спокойно бы бегали себе в огромной яме, и не выберутся и вроде как на воле.

Ты хотел сказать, наверное "плавали". Вариант как в Киеве там точно не пройдет. Думаю объяснять почему не надо?

Вот например есть у нас студенты, которые учатся для галочки, вот все взятки пустить на зоопарк например, .

Гы, ну ты это на святое-то, не кощунствуй понимаешь ли. А то вот так вот сразу взять и лишить некоторых личностей "средств на проживание". :)

или еще лучше прогулял пару, будь любезен отработай день в зоопарке :) уверен охота прогуливать отпадет сама собой

А вот это таки да, только не просто отработать, а в львиную клетку (можно без льва) с соответствующей табличкой. Пусть посидит, понюхает. :)

А там клетка хуже будки собачей.

Эт точно. И орет он по ночам иногда так, что , действительно, лучше бы он бегал где нить в Африке и смотреть его по телику.

Короче не позавидуешь.

Опубліковано

Доречі, в інших українських зоопарках умови не кращі.

Неправда. Київський, Рівненський зоопарки мають однозначно кращі умови, більшу кількість звірів, а відтак - і дорожчі квитки (що цілком логічно).

Одна справа, коли тварина сидить весь час в клітці. А інша - коли тварина ходить по огородженій території, де є дерево, трава, пісок - а не бетонна підлога.

Опубліковано

Довелось побывать в Варшавском зоопарке, дык даже Киевский ноги моет! Звери выглядят как звери, а не как загнанные, некормленные твари. Да присутствует запах, это ведь звери, но не такой как у нас.

Опубліковано

Була у Харківському зоопарку. Якщо я не помилаюся, саме він був 2-м

по величині у колишньому союзі після московського.

Це небо і земля. Вол"єром не повертається язик назвати місце, де жили

котячі. Це досить велика територія, огороджена, з деревами,

з ландшафтом. Тварини БІГАЛИ! В наших клітках їм і розвернутися нема де. :(

Для ведмедів була вирита спеціалтна водойма, бо білим, наприклад,

дуже спекотно влітку.

ІМХО, якщо вже і тримати тварин в неволі, то, принаймі, не треба

робити їх перебування нестерпним. В кліткі 2/2, в купі власних фекалій..

Опубліковано

Київський, Рівненський зоопарки мають однозначно кращі умови, більшу кількість звірів, а відтак - і дорожчі квитки (що цілком логічно).

Був у Київському минулої осені. Картина теж не дуже втішна: жодної мавпи, слони здохли, територія велика, а дивитись практично нема на що.

Опубліковано

Доречі, в інших українських зоопарках умови не кращі.

Неправда. Київський, Рівненський зоопарки мають однозначно кращі умови, більшу кількість звірів, а відтак - і дорожчі квитки (що цілком логічно).

Одна справа, коли тварина сидить весь час в клітці. А інша - коли тварина ходить по огородженій території, де є дерево, трава, пісок - а не бетонна підлога.

Київьский уже не актуально обговорювати. У Рівненському був кілька років тому - леви були у такому ж вольєрі, може 2 кв. метри різниця. І почуття викликають такі ж самі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Просто директору плювати на тварин, і міській раді теж плювати на все... Живадьори!!!

На рахунок котловану, це я так образно, можна ж все продумати, просто чому коли ставлять дійсно людину, яка як то кажуть на свому місці умудряється зробити конфетку з гівна.

Наприклад деякі подактівці, які працюють в податковій міліції їздять собі на мазді новенькій, і не кажуть що і них маланька зарплатня :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...