Перейти до змісту

Налаштування програмного забезпечення після 18 год. або у вихідні

Cry

Рекомендовані повідомлення

Встановлення операційної системи

програмного забезпечення

антивірусних програм

драйверів

підключення нових пристроїв

чистка внутрішніх компонентів

налаштування стабільної роботи ПК

відновлення втраченої інформації

консультації

Всі питання в приват.

За встановлення операційки зі стандартним набором ПЗ - 150-200 грн. Гола операційка - 50 грн. Програми поштучно - в залежності від них самих від 5 до 20 грн.

Антивірусна - 30-50 грн. (встановлення і налаштування).

Відновлення інформації і т.д.- зрозуміло, залежить від об'єму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно ж, Linux-based

програмного забезпечення

звичайно ж, виключно вільне ПЗ

антивірусних програм

ClamAV вам в поміч

драйверів

ну, хоч тут проблем немає, і по ходу це буде чи не єдине легальне ПЗ, яке ви встановлюватимете клієнту

Всі питання в приват.

само собою, лох разводом красєн; чи може все-таки озвучите ваші розцінки, щоб бути конкурентноспроможними, бо ви в Луцьку на цьому ринку не єдині?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, що не єдині. Але не потрібно ображати людей, які хочуть заробити. Працюю вже більше 10 років сисадміном, так що поняття маю про те, що говорю. А про ціну домовляюсь з покупцем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от уяви, ти приходиш в магазин, бачиш на прилавку ковбаси.

питаєшся в продавця: скільки коштують ваші ковбаси.

а тобі говорять: ви беріть, а про ціну ми домовимся

які твої дії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно ж, Linux-based

програмного забезпечення

звичайно ж, виключно вільне ПЗ

антивірусних програм

ClamAV вам в поміч

драйверів

ну, хоч тут проблем немає, і по ходу це буде чи не єдине легальне ПЗ, яке ви встановлюватимете клієнту

Всі питання в приват.

само собою, лох разводом красєн; чи може все-таки озвучите ваші розцінки, щоб бути конкурентноспроможними, бо ви в Луцьку на цьому ринку не єдині?

Відповідаю конкретно. Пропозиція розрахована виключно на приватні машини, для домашнього вжитку, а не на фірми, офіси і т.д. Встановлюю Вінду і програми, які бажає клієнт. Я пропоную лише послугу , а клієнт вибирає, що саме.

І не питайте про ліцензію - можу вліпити Вінду 2000 ліцензійну - ви будете на ній працювати? Значить, питання відпадає само собою. І взагалі, хлопці, який поважаючий себе українець буде купувати ПЗ? Тільки чесно? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vampirich, вибачайте, винуват, виправлюсь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі, хлопці, який поважаючий себе українець буде купувати ПЗ? Тільки чесно? )))

Я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і все-все, навіть вдома ліцензійне??? Я без образ, просто в нас, слов'ян така натура - щось скачати нахаляву, якщо є можливість, а не купувати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Всі так роблять" — аргумент, канешно, хороший, але не для певних структур.

Збирайтесь, за вами вже виїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не питайте про ліцензію - можу вліпити Вінду 2000 ліцензійну - ви будете на ній працювати? Значить, питання відпадає само собою. І взагалі,

а что суровые сисадмины с 10ти летним стажем любят только висту/7 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если нечего больше сказать, то не засоряйте тему. Она создана не для тех, кто может сам себе все настроить и установить, а для людей, кому действительно нужна консультация или помощь с компьютером. Кто бы что не говорил, а таких есть много. Если человек сидит и читает форум, не факт, что он соображает, с какой стороны за отвертку взяться, может, он просто пользователь ПК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі, хлопці, який поважаючий себе українець буде купувати ПЗ? Тільки чесно? )))

НЕНАВИСТЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чего напали на человека, все цены на такого рода индивидуальны, так что нечего тут пинать и пену пускать :)

Я лично за настройку могу взять и 300 грн., могу вообще ничего не взять если человек например инвалид, или пенсионер и так дальше.

На счет лицензионного ПО, это все бред, если бы цена была адекватная например до 5 баксов любое ПО, то покупал бы народ я уверен. А так цену ломят как правило за супорт, а как правило туда мало кто дозванивается и вообще использует его, есть для этого хелп + гугле + более опытные друзья.

А то винду купи, кстати крякнутая стабильнее работает чем лицензионная, и так дальше.

Такие цены ломят чтобы кормить всяких там представителей и так дальше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за поддержку! Это нормальная реакция форумчан :) Конкуренция все-таки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клиенту гланове качество услуг, цена на втором месте. Винду могут ставить все, а вот с толком настроить не все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то винду купи, кстати крякнутая стабильнее работает чем лицензионная, и так дальше.

не были бы Вы так любезны предоставить аргументы в пользу этого Вашего высказывания, пожалуйста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...