Перейти до змісту

Допоможіть з вибором корпуса

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Апгрейд це така взаємопов"язана штука, яка по ланцюгу тягне зміну усіх комплектуючий. Ось я змушений вже апгрейдити корпус...

Справа в тому що після апгрейду СО на монстра сучасності Noctua NH-D 14 в корпусі ASUS Vento стало настільки тісно, що його бокова кришка перестала зачинятись, тому змушений розглядати варіант заміни корпусу!

Прошу порадьте недорогий, але об"ємний корпус, основні вимоги:

Висотою не вище 440 мм

Шириною більше 185 мм

З хорошою вентиляцією

Недорогий, в районі 250 грн

Конкретні пропозиції чекаю ПП

Опубліковано

До чого ти придивляєшся нам всім особливо "цікаво" :offtopic: ! Тим паче, що Noctua NH-D 14 туди не впихнеш!

Для цієї СО потрібен семе корпус з шириною понад 190 мм

Опубліковано

ото потрібно було зразу написати а не виправляти по 30 раз...

Доречі я не відходив від теми, це була тіпа порада...

Опубліковано

Вже взяв цей, сьогодні, тут на Борді.

В ньому все стало в притик, прицьому дуже гарно вентилюється і фільтрується (після модернізації). Кінці теплових трубок кулера Nocua NH-D14 ледь ледь дотикаються до кришки.

Завдяки повністтю решідчастій передній панелі мені вдалося досягти таких повітряних потоків, які понижують температури заліза в порівнянні з відкритим корпусом. Навіть 2 зайві кулери лишилися з мого попереднього корпусу, а вентиляція набагато краща!

Температура розігнаного Q6600 @3.57 при 20хв прогоні в ОССТ не піднімається більше 67 град! :0123: І це Noctua NH-D14 працює лише з одним кулером 120 мм Titan 0,18А 1350 об.

Опубліковано

Наступним кроком буде заміна 140-ки вентилятора БЖ на тихіший, з шарико-підшипниками.

Де такий можна взяти?

Опубліковано

Фільтри!?

Я фільтри сам майстрував з чорних жіночих колгот 20 ден. Обтягнув тим матеріалом кожен решідчастий елемент передньої панелі, а також глушив поролоном місця де неможливо було це зробити.

Тепер передня панель виглядає ніби "чорний бархат".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...