Перейти до змісту

Чернівці vs Луцьк

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Сабж, ану быро все нажали нужную кнопку . Тока куча попапов всяких, но должны же все-таки.

Опубліковано
Проголосуйте за бренд выбрав любой из ваших аккаунтов в социальных сетях.

а если я ни в одной то что?

Зареєструватись для такої справи :D
Опубліковано
Проголосуйте за бренд выбрав любой из ваших аккаунтов в социальных сетях.

а если я ни в одной то что?

Зареєструватись для такої справи :D

афигеть

Опубліковано

дурные голосовалки, нафига оно надо, только срач развивать в социальных сетях между жителями двух городов и рейтинг подымать леваковым сайтам которые такие конкурсы организовать, куча поп-апов не зря ведь, люди деньгу за это имеют

Опубліковано

Тупо всё это.

Когда было Ровно против Луцка я там такого начитался, мат на мате через мат, да какая разници?!?! Все города классные! Это больше похоже на "Привокзалка рулит ГПЗ отстой" тупь :naezd:

Опубліковано

Тупо всё это.

Когда было Ровно против Луцка я там такого начитался, мат на мате через мат, да какая разници?!?! Все города классные! Это больше похоже на "Привокзалка рулит ГПЗ отстой" тупь :naezd:

прошу помітити, що лучани дотепно жартували над рівненськими. а ті вже, в свою чергу, показали всю свою культуру і всі бидлюцькі риси. а сайти лівакові і ідея дурна, це так. але ж як я вже насміявся з ровенських... особливо ржачно було, коли зайшов вконтакт "типу тренер нашої футбольної команди". хтось з акка з його іменем настільки дотепно і майстерно гнав, шо я ледь живіт не надірвав. :D

Опубліковано

і я про те ж.

вважаю, м'яко кажучи, поганою ідеєю.

тупе передирання відомого російського сайту з метою наживи на емоціях людей.

поки ми тут пересремся черговий раз всі між собою, одмін заробить бабло на рекламі.

я б таких за яйця вішав, а інфу про зареєстровані домени в СБУ передавав!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...