Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже все почалося з того, що переїхав я на нову квартиру де був проведений інтернет від київстар. Через півтора дня роботи комп кабелю не бачить. Викликав майстрів продзвонили кабель - все нормально, перекинули в свічові на новий роз'єм - пропрацював 1,5 дні. Знов викликав майстрів вони прийшли зі своїм ноутбуком все паше. Ну словом тіпа гаплик мережевій карті. Я в магазин купив нову 100 Мб під'єднав і нічого. Ну думаю якись програмний глюк. Переставив вінду одну, другу, поставив лінукс - кабеля все одно не бачить. Взяв в знайомого ноутбук - те саме. Викликаю майстрів (вони мене вже чуть не посилають) приходять зі своїм ноутбуком, що б ви думали все паше. Побіг я в той самий день за гігабіткою. Підключаю - гуд мержу бачить інтернет працює. Пропрацював він так 1,5 дні. Ну все думую х.з горять мережеві. Беру мережеві карти іду до друга на фірму. Обидві робочі. При чому в майстрів від київстара на ноутбуці 100 мб, сам дивився. Збивати біос, заземляти комп, протирати контакти на мережевих, переобжимати у себе пробував - нічого не дає. Допоможіть хтось будь-ласка порадою?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...