Перейти до змісту

Порадьте хороший електроінструмент

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось прийшла пора обновлення електроінструменту.... Збираюсь купувати ударну дрель, болгарку (ушм) електролобзик і ще деякі... Цікавить думка громади щодо бренду... А то розвелось їх.... Російсько-китайські, українсько-китайські. Чисто китайські не цікавлять по причині їх неремонтнопригодності, а німецькі і інші професійні не підходять за ціною. Хтось щось порадить з власного досвіду???

Опубліковано

Є досвід користування цією маркою? Бо ринок аж кишить ними, а знайомі не хвалили...  Є запчастини на них? Чи якщо полетить якийсь підшипник - то викидати інструмент?

А фіолент по ціні як професійний. Може і нічого, але сервісного центру в Луцьку немає.

Опубліковано

Є досвід користування цією маркою? Бо ринок аж кишить ними, а знайомі не хвалили...  Є запчастини на них? Чи якщо полетить якийсь підшипник - то викидати інструмент?

Ударна дрель 750 Вт (аналог), використовую по дому з грудня 2008р., але досить інтенсивно: як дриль, перфоратор, наждак, міксер і т.д. Хочу взагалі універсальний станок з неї зробити. Поки без ремонту. Коли купував, то продавця в ціні не обмежував, він сам запропонував цю марку, пояснив, що надійна, але і ремонтується без проблем.

п.с Коли вибирав лобзик, то різниця між Фіолентом і "всіміншим" була не велика, тому взяли Фіолент.

Опубліковано

vrm, не пошкодуй грошей на синій BOSCH або Makita чи Black & Decker (в ідеалі - DEWALT) - це інструмент якого хватить мінімум на пів життя, і проблем з біготнею бо щітки "сіли" в непідходящий момент, засвистів підшипник, заклинило патрон........ в них майже не буває.

Я в цьому переконався на власному досвіді, справді хороший інструмент , не може бути дешевим, бо недрого - це компроміс з якістю та надійністю.

Опубліковано

Маємо шуруповерт і перфоратор BOSH і лобзик з болгаркою Black & Decker (дуже подобається ця фірма, як на мене, то краще за BOSH)

Скажу одне, що ці інструменти служать нам вже 4 роки і пережили 2 дрельки DWT (хвалили, але одна згоріла, а в другої з кнопкою почалися проблеми і взагалі вони якісь капризні)

Перфоратор рік назад в нас плавав) Але просушили і тьху - тьху.

Ну і ще одне шуруповерт в лобзик привезені з Італії, то на рахунок наших не ручаюсь, але думаю оригінал він всюди оригінал)

Опубліковано

Я теж такої думки як і Deemon. В самого є перфоратор Black & Decker, нарікань за три роки - жодних. Також непоганий інструмент і у Metabo, болгарка вже служить 7 років день у день і нічого ще не ламалось, тільки кабель замінив десь рік назад і все!

Опубліковано

Хлопці, про якість вищевказаних брендів сумнівів не маю і повністю погоджуюсь з Вами. Але я не правильно назвав тему - "порадьте бюджетний нормальний інструмент".

У батька вже більше 5 років працював і працює і думаю буде працювати російська болгарка і дрель, на жаль здерлись наклейки, тому вже навіть не знаю марки виробника - за весь час мінялись щітки і провід пошкодився, тому і шукається ще щось таке...  Якби мав фінанси, то і питання зовсім не стояло.

Конкретне питання: з цього переліку ТМ  хтось з ними мав справу?

Протон, Зенит, Урал, Интерскол, Титан, Powertec, Power, Темп, Stern, Einhell, Арсенал.

Опубліковано

Протон, Зенит, Урал, Интерскол, Титан, Powertec, Power, Темп, Stern, Einhell, Арсенал = China

там російські - лиш букви на корпусі\в мануалі

Опубліковано

Таке враження, що продукція вищеперелічених брендів Протон, Зенит, Урал, Интерскол, Титан, Powertec, Power, Темп, Stern, Einhell, Арсенал вся сповзає з одного китайського конвеєра на замовлення різних місцевих підприємців, кожен з яких просуває свою торгову марку. Яка ціна, така і якість.

Якщо інструмент потрібен на раз в рік поличку при3.14здячити, то можна брати, а якщо серйозно працювати, то ДеВолт, Макіта, Метабо, Панасонік, Бош, Блек енд Декер, Хітачі, Спаркі...

Опубліковано

Борда така Борда: просили порадити дешевий варіант, з власного досвіду, а з порад тільки - не бери дешеве, бо то гімно. Всі ж розуміють, що ролс-ройси надійні авто, але ж їздимо на жигулях.

п.с.

на повідомлення знизу:

Хлопці, про якість вищевказаних брендів сумнівів не маю і повністю погоджуюсь з Вами. Але я не правильно назвав тему - "порадьте бюджетний нормальний інструмент".

Опубліковано

2 Нікель. Назва теми "Порадьте хороший електроінструмент" От ми і радимо з власного досвіду. Потім з"їхали на бюджетний інструмент. Хочете дешевий китай, то купуйте любий, вони всі приблизно одинакові. Вибирайте за кольором і дизайном коробки. Ну і ціною, де дешевше віддадуть. А якщо хочете, щоб інструмент працював, то в боша чи блек енд декера є модельні ряди інструменту для побутового а не професійного використання, які не набагато дорожчі за китай, але нормально працюють. імхо

На рахунок Фіолента підтримую, він наш вітчизняний, сімферопольський, зроблений краще за дешеві китайозіки, і з гарантійним та післягарантійним ремонтом і запчастинами нема проблем.

Опубліковано

vrm, не пошкодуй грошей на синій BOSCH або Makita чи Black & Decker (в ідеалі - DEWALT) - це інструмент якого хватить мінімум на пів життя, і проблем з біготнею бо щітки "сіли" в непідходящий момент, засвистів підшипник, заклинило патрон........ в них майже не буває.

Я в цьому переконався на власному досвіді, справді хороший інструмент , не може бути дешевим, бо недрого - це компроміс з якістю та надійністю.

Підтримую. Якби ви тільки побачили як вкалує Makita i DEWALT в мене на дорозі..... це просто піпец. Єдине що можу з нашого порадити це лобзіе наш і просту дрель. (фіолент)

Опубліковано

На правах маленького оффтопу.

Досить цікавий бренд, який не дивлячись на офіційну появу з 1995 року на Україні, чогось не набув широкої популярності, можливо в силу своєї ціни:)

11.jpg

Мають своєрідну політику щодо своєї сервісу та гарантії продукції. Сподобалось, ділюся:

Пожизненный сервис Хилти

Начиная с 2006 года компания Хилти внедрила уникальные сервисные условия для всего ассортимента инструмента — «Сервис на всю жизнь», который включает в себя:

«Никаких затрат до 2-х лет». В период до двух лет после приобретения оборудования Хилти владелец не несёт никаких затрат на ремонт или обслуживание инструмента. Эти условия включают в следующее: доставку оборудования в сервисный центр и на стройку; стоимость ремонтных работ; стоимость запчастей, включая те, которые вышли из строя вследствие природного износа или перегрузки; техническое обслуживание и диагностику оборудования; функциональное тестирование и проверку безопасности работы оборудования после каждого ремонта;

пожизненную гарантию производителя. Оборудование Хилти, вышедшее из строя вследствие дефекта комплектующих или качества изготовления ремонтируется бесплатно. Эти условия действуют в течение всего срока использования оборудования.

пожизненное ограничение стоимости ремонта. По истечении 2-х лет эксплуатации оборудования (после окончания условий «Никаких затрат до 2-х лет») владелец оборудования платит за ремонт максимум 33% от текущей прайсовой стоимости оборудования.

с

Опубліковано

На правах маленького оффтопу.

Досить цікавий бренд, який не дивлячись на офіційну появу з 1995 року на Україні, чогось не набув широкої популярності, можливо в силу своєї ціни:)

11.jpg

Мають своєрідну політику щодо своєї сервісу та гарантії продукції. Сподобалось, ділюся:

Пожизненный сервис Хилти

Начиная с 2006 года компания Хилти внедрила уникальные сервисные условия для всего ассортимента инструмента — «Сервис на всю жизнь», который включает в себя:

«Никаких затрат до 2-х лет». В период до двух лет после приобретения оборудования Хилти владелец не несёт никаких затрат на ремонт или обслуживание инструмента. Эти условия включают в следующее: доставку оборудования в сервисный центр и на стройку; стоимость ремонтных работ; стоимость запчастей, включая те, которые вышли из строя вследствие природного износа или перегрузки; техническое обслуживание и диагностику оборудования; функциональное тестирование и проверку безопасности работы оборудования после каждого ремонта;

пожизненную гарантию производителя. Оборудование Хилти, вышедшее из строя вследствие дефекта комплектующих или качества изготовления ремонтируется бесплатно. Эти условия действуют в течение всего срока использования оборудования.

пожизненное ограничение стоимости ремонта. По истечении 2-х лет эксплуатации оборудования (после окончания условий «Никаких затрат до 2-х лет») владелец оборудования платит за ремонт максимум 33% от текущей прайсовой стоимости оборудования.

с

да.. не спорю.. ну там ціна..... :mdr: ..... хоча таким інструментом користувався.... такою TE_6-A_enl.jpg.....вартість її... 1000$ саме дешевше....

Опубліковано

Ударний інструмент - макіта, ружучий (електролобзик, болгарка)- метабо!

Тільки варто звернути увагу на виробника, а то макіту і китай зараз став виготовляти.

Опубліковано

і Бош збирають в Китаї :)

Проте це не робить його поганим, скоріше вимушена міра, щоб об"єми в-ва і ціна були ОК

Опубліковано

в мене переважно інструмент "еннергомаш" працює прекрасно ціна невисока Є в мене і професійний BOSCH НО ЦІНА!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...