Перейти до змісту

куплю ручний фрезер, шліфмашинку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу придбати ручний фрезер і шліфувальну машинку, але вагаюсь що можна взяти і де. Пройшовся по ринку всі пропонують Фіолент- кажуть шо популярний, є запчастини, недорогий, непогані відгуки і т.д. Фрезер потрібний для виготовлення різних дрібниць біля дому (лавки, качелі, вольєр, огорожа...) Заодно згодилась би і шліфмашинка бо вручну шліфувати довго і не так якісно.

Порадьте і запропонуйте а може і продайте...

Опубліковано

Якщо надумаєш брати Фіолент - зайди

в Профлайн на Шопена, знижки там добитись

не просто, але ціни були непогані.

П.С. Я давно порівнював ціни, можливо

зараз все інакше.

Опубліковано

електро рубанок не треба?але вин можливо на 36вольт ще радянський?

це нормально 36 вольт. столярні цехи мають багато пилюки і клас пожежобезпеки високий.

А трансформатор до нього є щоб від 220В? Але мені мабуть не треба, маю маленьку циркулярку..

Опубліковано

Якщо з нижньої цінової категорії-беріть "Фіолент".Буде саме то.3-4 рази в місяць роботи,цілком достатньо.Якщо частіше і інтенсивніше використовувати,ну і звісно гроші тиснуть кишеню,можете і Бош,і Макіту,і Хітачі. Тільки не беріть китайцій,аля "Супар Стар".Вони неремонтопригодні.Власне в мене:фрезер "Фіолент" 1,1 кВт.,шліфмашинка "Einhel" (якось так.Жовтий корпус).Цілком вистачає.Працюю вже років 5-6.Займаюся меблями.

Опубліковано

Слід відмітити, що Фіолент теж випускає електроприлади різної цінової категорії.

Від простих для "раз-два в місяць" до пристойних професіональних.

Так що можна брати.

В самого дриль , електролобзик і пульвер від фіолента середньої цінової категорії.

Відпрацьовують своє на ура. Ніразу не пожалкував за витрачені кошти.

Опубліковано

Про Фіолент все є на їхньому сайті і ціни там найдешевші. Можуть вислати поштою. А хто шо чув чи працював за Енергомашівські інструменти? На Варшавці їх просто нємєряно і є сервісні центри. Я вагаюсь між цими двома фірмами. От би порівняти в роботі їх...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вчора взяв фіолент 1100 в новій лінії (гарантія+бонуси)585 грн. в нетмагазинах -539-535 а у виробника 574 грн.

Тепер би наловчитися працювати..

Опубліковано

А мій фен побутовий згорів декілька днів тому.На ринку неможу знайти спіраль,щоб поремонтувати.Вирішив новий купувати.Хто,що юзає підкажіть.На чому варто зупинитися?

ЗЮ. Прошу в топікстартера вибачення,що запостив в його тему.

ЗЗЮ. Фіолент-хороший вибір.Нехай працює і не ламається.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...