Перейти до змісту

Хто в Луцьку може оцінити картини

xriaps

Рекомендовані повідомлення

власне є 5 картин

написані на полотні

шукаю художника чи т.п. хто міг би оцінити їх

підскажіть хто знається...............

наперед дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антикваріат? Чи сучасний художник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власне є 5 картин

написані на полотні

шукаю художника чи т.п. хто міг би оцінити їх

підскажіть хто знається...............

наперед дякую

Виклади фотографії цих картин, форумчани оцінять :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо оцінки антикваріату, тут напевно знавців нема - потрібен спеціаліст.

Як оцінити сучасну творчість я можу порадити з власного досвіду. Але лише порадити - висновки робити вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

творчість сучасна

художник - італійка

моторола - буду вдячний за підказку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

художник - італійка

Італійка? Тобто роботи будуть продаватись за кордоном? Тоді то вже зовсім інша історія...

Щоб зробити хоч якісь поверхневі висновки треба бачити роботи і розмовлдяти з автором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Італійка? Тобто роботи будуть продаватись за кордоном? Тоді то вже зовсім інша історія...

Щоб зробити хоч якісь поверхневі висновки треба бачити роботи і розмовлдяти з автором.

Ні. роботи знаходяться в мене в Луцьку і будуть продаватись теж в луцьку, або на сайтах ..........

мені просто потрібно поставити на них більш менш адекватну ціну..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Советую поставить на aukro.ua

Или на ebay.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Советую поставить на aukro.ua

Или на ebay.com

та в тому і діло, що хочу приблизну ціну на них дізнатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось самі картини:

post-4550-0-87790600-1309978929_thumb.jp

post-4550-0-38799600-1309979052_thumb.jp

post-4550-0-36549900-1309979170_thumb.jp

post-4550-0-17187700-1309979264_thumb.jp

post-4550-0-75756100-1309979335_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну собівартість без роботи і рамочки, тобто тільки витрати на матеріали приблизна 250-300 грн, а далі залежить хто художник і як він себе цінить

А ну ще який розмір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pic5.jpg

Казалось бы, что может быть проще: на белом фоне черный квадрат. Любой человек, наверное, может нарисовать такое. Но вот загадка: черный квадрат на белом фоне - картина русского художника Казимира Малевича, созданная еще в начале века, до сих пор притягивает к себе и исследователей, и любителей живописи. Как нечто сакральное, как некий миф, как символ русского авангарда.

Рассказывают, что Малевич, написав "Черный квадрат", долгое время говорил всем, что не может ни есть, ни спать. И сам не понимает, что такое сделал. И действительно, эта картина - результат, видимо, какой-то сложной работы. Когда мы смотрим на черный квадрат, то под трещинами видим нижние красочные слои - розовый, зеленый, по-видимому, была некая цветовая композиция, признанная в какой-то момент несостоявшейся и записанная черным квадратом. Художник впоследствии много думал о черном квадрате, писал теоретические работы, связывал его с космическим сознанием. Малевич считал, что "Черный Квадрат" - это вершина всего.

Рыночная стоимость "Черного квадрата" на январь 2001 оценивается специалистами в 20 млн. долларов.

P.S.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Баракуда, от нафіга? Нафіга говорити про те в чому не компетентний?closedeyes.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xriaps м*ягко кажучи картини fail, не має ні композиції, ні стилю, ні компоновки, ні смислового навантаження, кольорова гама теж провал. грн 30 -це межа)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грн 30 -це межа)

це ти троха загнався

Таке враження що малювала просто талановита дитина.

Але якщо створити картинам якусь "легенду", дати цікаві назви то з того може шось і вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Баракуда, от нафіга? Нафіга говорити про те в чому не компетентний?closedeyes.gif

А до чого тут компетентність ? Я говорю про те, що прості, на перший погляд, речі можуть бути безцінні (відносно для нас), і навпаки. Цікаво, чи при житті Малевича (так само як і Шевченка Т.Г.) хтось оцінив в повному об'ємі його творчість.

P.S. Мистецтво, це настільки відносне поняття... Для одного певний витвір може здаватися шедевром, а для іншого звичайним повсякденням... Так само і з ціною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до чого тут компетентність ? Я говорю про те, що прості, на перший погляд, речі можуть бути безцінні (відносно для нас), і навпаки. Цікаво, чи при житті Малевича (так само як і Шевченка Т.Г.) хтось оцінив в повному об'ємі його творчість.

P.S. Мистецтво, це настільки відносне поняття... Для одного певний витвір може здаватися шедевром, а для іншого звичайним повсякденням... Так само і з ціною.

Ти не правий.

Те саме, що я залізу в тему про вєліки чи комп"ютери і кічитимусь своєю недалекістю в даних темах, підкріплюючи це контрал-це/контрал-веканням інфи з інших сайтів.

Якщо хочеш про це поговорити, створи нову тему де б обговорювався "Чорний квадрат" К.Малевича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...