Перейти до змісту

Де на сьогодні в Луцьку оптимальна заміна масла?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30

http://amv.ua/ua/gallery/PROFESSIONAL_HU-37/20842

4 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаю

займається знайомий на Глушець

міняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...

кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували.

Опубліковано
я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30

http://amv.ua/ua/gal...NAL_HU-37/20842

4 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаю

міняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...

кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували.

Реклама?

Можна купувати масло в у "дилерів" в 3 дорого а можна пошукати і знайти ще краще, а фальсифікату кругом вистачає.

Опубліковано

Реклама?

Можна купувати масло в у "дилерів" в 3 дорого а можна пошукати і знайти ще краще, а фальсифікату кругом вистачає.

ні в якому разі...ссилка дана для того,щоб люди бачили що собою уявляє дана продукція і як виглядає...

якщо розцінюється як реклама-тоді ссилочку удаляю...просто висказав свою думку...і не більше...

Опубліковано

А таксисты потом говорят что машины ихнее в лучшем состоянии чем у простых людей, 20 тис. не менять масло, Это жестоко, так как оно засоряется быстрее чем теряет вязкость! почти все производители говорят о том что можно на ихнем масле ездить 15-20 тис. например Q8 тоже говорит что на ихнем масле можно 15тис. но я меняю на 10тис. так как на грязном масле я не собираюсь убивать машину!!!

Опубліковано

А таксисты потом говорят что машины ихнее в лучшем состоянии чем у простых людей, 20 тис. не менять масло, Это жестоко, так как оно засоряется быстрее чем теряет вязкость! почти все производители говорят о том что можно на ихнем масле ездить 15-20 тис. например Q8 тоже говорит что на ихнем масле можно 15тис. но я меняю на 10тис. так как на грязном масле я не собираюсь убивать машину!!!

Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все...

p.s. а на рахунок технічного стану погоджусь...не у всіх таксистів авто у кращому стані ніж у простих водіїв, але всіх під одну планку рівняти також не можна.

Опубліковано
Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все...

Масло стает грязным по той причине, что в него попадает стружка, пыль , и всякая фигня.... а теперь представьте как сладко вашим запчастям тереться об это масло?? в итоге появляются трещины , царапины и так дальше... Про Кастрол я молчу, так как сам знаю что его найти у нас в Луцке нормального, практически не реально!!!

Опубліковано

Масло стает грязным по той причине, что в него попадает стружка, пыль , и всякая фигня.... а теперь представьте как сладко вашим запчастям тереться об это масло?? в итоге появляются трещины , царапины и так дальше... Про Кастрол я молчу, так как сам знаю что его найти у нас в Луцке нормального, практически не реально!!!

на 130 тис.км. була планова заміна ланцюга в моторі...відповідно мотор скривали і робився його огляд. Тому з повною відповідальністю можу сказати, що всього вище перечисленого не має...стан абсолютно нового мотору!!!

Хоча я впевнений, що кожен з нас всерівно залишиться зі своїм переконанням...

Опубліковано

p.s. а на рахунок технічного стану погоджусь...не у всіх таксистів авто у кращому стані ніж у простих водіїв, але всіх під одну планку рівняти також не можна.

Я зараз міняю мастило в двигуні кожних 5ткм.... на хороше... бо так треба... бо машинку люблю!

А таксисты потом говорят ...

і останніх 20ткм я теж таксист :)

Опубліковано

Масло стает грязным ...

Ха-Ха! Саме через те й міняєм!

... Про Кастрол я молчу, ....

Гы гы...

Мовчу про GM. Розчесали рідному брату про хороше масло.... А GM на Волиньавто (і не тільки) це якраз і є castrol (під цим брендом на европу тіко так або ніяк).

і було незручно бачити всередині його двигуна прошарок "смоли" порівняно з моїм.

Опубліковано

Масло стает грязным ...

Гы гы...

Мовчу про GM. Розчесали рідному брату про хороше масло.... А GM на Волиньавто (і не тільки) це якраз і є castrol (під цим брендом на европу тіко так або ніяк).

і було незручно бачити всередині його двигуна прошарок "смоли" порівняно з моїм.

1) Масло меняется от потери вязкости (если его часто не менять оно станет как вода, без пользы для двигателя) , и от загрязнения....

2)Для тебя оригинальное масло Кастрол плохое???=)) Где берет свое масло Волинь авто я не знаю, но на Автохаусе могу сказать что не подделка , хотя сам я заливаю Q8 и не пожалел еще ни разу! за 90тис. мотор не вскрывался , и даже свечи родные)) но для подстраховки поменял недавно свечи)

Опубліковано

Масло стает грязным ...

Гы гы...

1) Масло меняется от потери вязкости (если его часто не менять оно станет как вода, без пользы для двигателя) , и от загрязнения....

2)Для тебя оригинальное масло Кастрол плохое???=)) Где берет свое масло Волинь авто я не знаю, но на Автохаусе могу сказать что не подделка , хотя сам я заливаю Q8 и не пожалел еще ни разу! за 90тис. мотор не вскрывался , и даже свечи родные)) но для подстраховки поменял недавно свечи)

і що за свічки поставив???

мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...

Опубліковано

....

Якраз я міняю кожних 5 тисяч, незалежно від стану і класу масла

Опубліковано

champion, у тебя какие стояли?

Опубліковано

стояли Чемпіони...

заказав на Волинь-авто оригінал,точно такі самі як стояли...поставив...пропрацювали неповних 3 дні і їх викинув в мусорнік...поставив Hexen-працюють ніби поки нормально...

Опубліковано

стояли Чемпіони...

заказав на Волинь-авто оригінал,точно такі самі як стояли...поставив...пропрацювали неповних 3 дні і їх викинув в мусорнік...поставив Hexen-працюють ніби поки нормально...

Яка марка автомобіля?

Опубліковано

стояли Чемпіони...

Яка марка автомобіля?

Kia Magentis 2008р.в. 2.0 16v

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Не так давно міняв також масло (21099). Вивчав ціни, марки, не одну годину на форуми потратив. Думав, що сам заміню. Врешті, визначився - заміну провів в "Автотуристі". Ціну не пам"ятаю, але вона мене задовільняла+включала роботу по заміні (її в основному завжди безкоштовно проводять).

Зупинився на Q8 15W40 розливне. Періодично перевіряю щупа, масло по рівню як залили, так він і тримається. Поки задоволений і маркою, і роботою (не підтікає масло біля фільтра - сухо!!!).

Оттак-то...

Опубліковано

На Стрілецькій:

2,8л 10w40 Q8 + масляний фільтр - 144грн.

2,8л 10w40 Castrol + масляний фільтр - 160грн.

На Стуса:

2,8л 10w40 (якесь німецьке - назву забув. Назва щось типу Магнатек - але точно не Кастрол :) Гугл підказати не хоче) + масляний фільтр - 162грн. LIQUI MOLY буде дешевше.

От тепер думаю - куда пайті, куда падацца?... :)

заміну провів в "Автотуристі"
А де це? "Автотурист" на Львівській знаю, а СТО "Автотурист" не знаю. :/
Опубліковано
"Віто" на розі Кравчука і Гордіюк. Ціни дешевші ніж в середньому на формулі + безкоштовна заміна.
це ж і є Дукат-ойл (вул.Стуса).
Опубліковано

А де це? "Автотурист" на Львівській знаю, а СТО "Автотурист" не знаю. :/

Вибачаюсь за не точність, не "Автотурист", а "Турист". Знаходиться біля Ківерцівського моста. Заїжджати: якщо підніматись на міст зі сторони кільця (Конякіна, Луцьке ДАІ), поворот наліво (відразу за зупинкою). У них в асортименті великий вибір.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...