bogdan Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 08:11 #26 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 08:11 Перезвонив на Стрілецьку, вийшло на 6 грн дешевше ніж на Стуса. Але у них якась інша фасовка - в каністрі чомусь на 400 мл масла менше, ніж на Стуса.
R9 Fenomen Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 11:22 #27 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 11:22 На Дукат Оил больше не поеду , всегда там менял масло, но уже задолбал этот Дукат оил! понабирали этих малолеток только вред от них!!! первое, то что пару лет назад сломали защелку на топливном фильтре, и не сделали ,а так просто проволокой закручивают и хомутом затягивают пластмассовым, короче мучаюсь при каждой замене масла, так как защелки даже в официалов не продаются, надо менять весь шланг от бака до фильтра! второе, недавно поехал на Дукат Оил радиатор запаять где-то пробил((( приехал , они сняли,я купил у них же антифриз, поставили на место радиатор, я подхожу спрашиваю все сделали? они говорят да! я спрашиваю антифриз залили, они: нет забыли... так заливайте, ихний мастер берет антифриз и начинает заливать , я смотрю из шланга на землю льется антифриз, он забыл патрубок поставить, где протекает антифриз до радиатора... пол литра вылил на землю!!! я промолчал, после того как он залил весь в бачок , говорит все !!! я сел и поехал, доехал до 5 школы смотрю у меня мотор кипит!! я в шоке , открываю капот а там вентилятор не подключен!! а самое интересное , что когда я вечером приехал в гараж , решил проверить уровень антифриза в бачке, то его там не было, так как после того как заливаешь антифриз надо завести мотор, для того чтобы антифриз прогнать по всей системе, а потом долить опять, они этого не зделали так как антифриза уже не было, он был на земле... и даже могли бы сказать чтобы я потом как приеду дамой долил!пришлось на следующий день еще литр. покупать, представьте если бы на моем месте была девушка, и не разбиралась что там за датчики температуры, что было бы с её машиной! вот такая весёлая история))) Не внимательные!!! теперь как я должен им доверять замену масла????! Буду менять на Автохаус! ...
SysR Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 12:51 #28 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 12:51 Буду менять на Автохаус! ... Ага, ти ще по автохаусах покатайся, то ще не таке тобі понароблюють.З.І. Мені один з таких "хаусів" злив масло з коробки, добре що вчасно це було помічено.
deluxkangoo Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:05 #29 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:05 На Дукат Оил больше не поедуУжасная история. Я стараюсь всё делать сам и дешевле и надежнее.
Kidubon Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:32 #30 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:32 я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30http://amv.ua/ua/gallery/PROFESSIONAL_HU-37/208424 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаюзаймається знайомий на Глушецьміняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували.
SysR Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:47 #31 Опубліковано 30 Вересня, 2011 в 14:47 я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30http://amv.ua/ua/gal...NAL_HU-37/208424 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаюзаймається знайомий на Глушецьміняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували. Реклама?Можна купувати масло в у "дилерів" в 3 дорого а можна пошукати і знайти ще краще, а фальсифікату кругом вистачає.
Kidubon Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 11:37 #32 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 11:37 я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w304 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаюзаймається знайомий на Глушецьміняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували. Реклама?Можна купувати масло в у "дилерів" в 3 дорого а можна пошукати і знайти ще краще, а фальсифікату кругом вистачає.ні в якому разі...ссилка дана для того,щоб люди бачили що собою уявляє дана продукція і як виглядає...якщо розцінюється як реклама-тоді ссилочку удаляю...просто висказав свою думку...і не більше...
R9 Fenomen Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:26 #33 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:26 я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30http://amv.ua/ua/gallery/PROFESSIONAL_HU-37/208424 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаюзаймається знайомий на Глушецьміняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували.А таксисты потом говорят что машины ихнее в лучшем состоянии чем у простых людей, 20 тис. не менять масло, Это жестоко, так как оно засоряется быстрее чем теряет вязкость! почти все производители говорят о том что можно на ихнем масле ездить 15-20 тис. например Q8 тоже говорит что на ихнем масле можно 15тис. но я меняю на 10тис. так как на грязном масле я не собираюсь убивать машину!!!
Kidubon Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:41 #34 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:41 я от читаю і диву даюсь як у свій автомобіль можна лити кастрол,хадо чи щось подібне....бачив би хтось що всередині мотора робиться після 200тис.км на НАШОМУ кастролі...я особисто заливаю в свій автомобіль масло Hundert High Tech Special A.J.K. 5w30http://amv.ua/ua/gallery/PROFESSIONAL_HU-37/208424 літри такого німецького щастя обходиться близько 500грн-точної ціни не пам"ятаюзаймається знайомий на Глушецьміняю кожні 20 тис.км. і це в режимі таксі...масло провірено...схвалено людьми які знаються на моторах...кого цікавить можу росказати..кого не вмовляв спробувати таке масло-ніхто не пожалкував,тільки дякували.А таксисты потом говорят что машины ихнее в лучшем состоянии чем у простых людей, 20 тис. не менять масло, Это жестоко, так как оно засоряется быстрее чем теряет вязкость! почти все производители говорят о том что можно на ихнем масле ездить 15-20 тис. например Q8 тоже говорит что на ихнем масле можно 15тис. но я меняю на 10тис. так как на грязном масле я не собираюсь убивать машину!!!Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все...p.s. а на рахунок технічного стану погоджусь...не у всіх таксистів авто у кращому стані ніж у простих водіїв, але всіх під одну планку рівняти також не можна.
R9 Fenomen Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:56 #35 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 12:56 Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все...Масло стает грязным по той причине, что в него попадает стружка, пыль , и всякая фигня.... а теперь представьте как сладко вашим запчастям тереться об это масло?? в итоге появляются трещины , царапины и так дальше... Про Кастрол я молчу, так как сам знаю что его найти у нас в Луцке нормального, практически не реально!!!
Kidubon Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 13:01 #36 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 13:01 Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все...Масло стает грязным по той причине, что в него попадает стружка, пыль , и всякая фигня.... а теперь представьте как сладко вашим запчастям тереться об это масло?? в итоге появляются трещины , царапины и так дальше... Про Кастрол я молчу, так как сам знаю что его найти у нас в Луцке нормального, практически не реально!!!на 130 тис.км. була планова заміна ланцюга в моторі...відповідно мотор скривали і робився його огляд. Тому з повною відповідальністю можу сказати, що всього вище перечисленого не має...стан абсолютно нового мотору!!!Хоча я впевнений, що кожен з нас всерівно залишиться зі своїм переконанням...
Гість petronik Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 22:01 #37 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 22:01 А таксисты потом говорят что машины ихнее в лучшем состоянии чем у простых людей, 20 тис. не менять масло, Это жестоко, так как оно засоряется быстрее чем теряет вязкость! почти все производители говорят о том что можно на ихнем масле ездить 15-20 тис. например Q8 тоже говорит что на ихнем масле можно 15тис. но я меняю на 10тис. так как на грязном масле я не собираюсь убивать машину!!! Ви вважаєте, що я сам ворог свому гаманцю?- Тоді Ви сильно помиляєтесь. Адже наглядний приклад того як працює масло-це вскрити мотор і побачити його стан...Якщо вірити Вашій теорії,то якщо міняти масло кожні 5 тис.км то мотор пропрацює у 2 рази довше,але самі розуміємо що цього бути не може. Я бачив що робить Кастрол з мотором за 90тис.км. коли його міняли кожні 7-8тис.км. і бачив свій мотор.от і все... p.s. а на рахунок технічного стану погоджусь...не у всіх таксистів авто у кращому стані ніж у простих водіїв, але всіх під одну планку рівняти також не можна. Я зараз міняю мастило в двигуні кожних 5ткм.... на хороше... бо так треба... бо машинку люблю! А таксисты потом говорят ... і останніх 20ткм я теж таксист
Гість petronik Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 22:13 #38 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 22:13 Масло стает грязным ...Ха-Ха! Саме через те й міняєм! ... Про Кастрол я молчу, ....Гы гы...Мовчу про GM. Розчесали рідному брату про хороше масло.... А GM на Волиньавто (і не тільки) це якраз і є castrol (під цим брендом на европу тіко так або ніяк).і було незручно бачити всередині його двигуна прошарок "смоли" порівняно з моїм.
R9 Fenomen Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 06:35 #39 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 06:35 Масло стает грязным ...Ха-Ха! Саме через те й міняєм! ... Про Кастрол я молчу, ....Гы гы...Мовчу про GM. Розчесали рідному брату про хороше масло.... А GM на Волиньавто (і не тільки) це якраз і є castrol (під цим брендом на европу тіко так або ніяк).і було незручно бачити всередині його двигуна прошарок "смоли" порівняно з моїм.1) Масло меняется от потери вязкости (если его часто не менять оно станет как вода, без пользы для двигателя) , и от загрязнения....2)Для тебя оригинальное масло Кастрол плохое???=)) Где берет свое масло Волинь авто я не знаю, но на Автохаусе могу сказать что не подделка , хотя сам я заливаю Q8 и не пожалел еще ни разу! за 90тис. мотор не вскрывался , и даже свечи родные)) но для подстраховки поменял недавно свечи)
Kidubon Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 07:34 #40 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 07:34 Масло стает грязным ...Ха-Ха! Саме через те й міняєм! ... Про Кастрол я молчу, ....Гы гы...Мовчу про GM. Розчесали рідному брату про хороше масло.... А GM на Волиньавто (і не тільки) це якраз і є castrol (під цим брендом на европу тіко так або ніяк).і було незручно бачити всередині його двигуна прошарок "смоли" порівняно з моїм.1) Масло меняется от потери вязкости (если его часто не менять оно станет как вода, без пользы для двигателя) , и от загрязнения....2)Для тебя оригинальное масло Кастрол плохое???=)) Где берет свое масло Волинь авто я не знаю, но на Автохаусе могу сказать что не подделка , хотя сам я заливаю Q8 и не пожалел еще ни разу! за 90тис. мотор не вскрывался , и даже свечи родные)) но для подстраховки поменял недавно свечи)і що за свічки поставив???мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...
Гість petronik Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 09:19 #41 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 09:19 1) Масло меняется от потери вязкости (если его часто не менять оно станет как вода, без пользы для двигателя) , и от загрязнения........Якраз я міняю кожних 5 тисяч, незалежно від стану і класу масла
R9 Fenomen Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:01 #42 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:01 і що за свічки поставив???мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...champion, у тебя какие стояли?
Kidubon Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 08:19 #43 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 08:19 і що за свічки поставив???мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...champion, у тебя какие стояли?стояли Чемпіони...заказав на Волинь-авто оригінал,точно такі самі як стояли...поставив...пропрацювали неповних 3 дні і їх викинув в мусорнік...поставив Hexen-працюють ніби поки нормально...
R9 Fenomen Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 10:15 #44 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 10:15 і що за свічки поставив???мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...champion, у тебя какие стояли?стояли Чемпіони...заказав на Волинь-авто оригінал,точно такі самі як стояли...поставив...пропрацювали неповних 3 дні і їх викинув в мусорнік...поставив Hexen-працюють ніби поки нормально...Яка марка автомобіля?
Kidubon Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 13:53 #45 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 13:53 і що за свічки поставив???мої рідні пробігли 130тис.км.))) і замінились разом з ланцюгом...champion, у тебя какие стояли?стояли Чемпіони...заказав на Волинь-авто оригінал,точно такі самі як стояли...поставив...пропрацювали неповних 3 дні і їх викинув в мусорнік...поставив Hexen-працюють ніби поки нормально...Яка марка автомобіля?Kia Magentis 2008р.в. 2.0 16v
Dream Опубліковано 17 Травня, 2012 в 05:13 #46 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 05:13 Апну тему. Як зараз з цим в Луцьку?
bodia88888 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 06:07 #48 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 06:07 Не так давно міняв також масло (21099). Вивчав ціни, марки, не одну годину на форуми потратив. Думав, що сам заміню. Врешті, визначився - заміну провів в "Автотуристі". Ціну не пам"ятаю, але вона мене задовільняла+включала роботу по заміні (її в основному завжди безкоштовно проводять).Зупинився на Q8 15W40 розливне. Періодично перевіряю щупа, масло по рівню як залили, так він і тримається. Поки задоволений і маркою, і роботою (не підтікає масло біля фільтра - сухо!!!). Оттак-то...
Dream Опубліковано 17 Травня, 2012 в 08:49 #49 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 08:49 На Стрілецькій: 2,8л 10w40 Q8 + масляний фільтр - 144грн. 2,8л 10w40 Castrol + масляний фільтр - 160грн. На Стуса: 2,8л 10w40 (якесь німецьке - назву забув. Назва щось типу Магнатек - але точно не Кастрол Гугл підказати не хоче) + масляний фільтр - 162грн. LIQUI MOLY буде дешевше. От тепер думаю - куда пайті, куда падацца?... заміну провів в "Автотуристі" А де це? "Автотурист" на Львівській знаю, а СТО "Автотурист" не знаю. :/
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Травня, 2012 в 09:31 #50 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 09:31 "Віто" на розі Кравчука і Гордіюк. Ціни дешевші ніж в середньому на формулі + безкоштовна заміна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.