Перейти до змісту

Де на сьогодні в Луцьку оптимальна заміна масла?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

міняв місяць назад під мостом біля автозавода, ціна вроді нормальна... (м.фільтр вроді як в додачу дали безкоштовно)

ще є на вроді Стрілецькій, з Ківерцівської заїжати (заміна), а продаж - на формулі...

і там і там заміна - безкоштовна, якщо знаєш марку - уточни в тих і в тих...

може ще десь є, але я знаю тільки цих...

Опубліковано

я також міняю під мостом на рівненській - вже 3тій рік.

ціна/якість в нормі.

Опубліковано

Міняти треба синтетику ,літрів 7 , тому хочеться знайти співідношення хороше ціна\якість.

Останніх 3 рази міняю синтетику на Автохаузі що між Милушами і Маяками. Масло - німецьке "GM" (знаю сам того німця що їм поставляє) + хлопці акуратні + чисто в боксах! Ціна заміни + масла здається менше луцьких (не буду стверджувати бо не порівнював). Раніше міняв на Стуса, але коли кілька разів попросив про знижку і запитав чому ціна росте з кожним разом, крім того сказали - "ми ж вам все тут по чесному заливаємо масло :unsure: (а бач напевно могло бути і не почесному), то після такого спілкування бажання втрачалося все більше і більше. перепрошую - це не антиреклама - просто маю такий досвід!

Опубліковано

Враховуючи, що злите масло залишається сервісу- то заміна має бути безкоштовна як мінімум.

А яка ціна зараз на 5w40?

Опубліковано

Останніх 3 рази міняю синтетику на Автохаузі що між Милушами і Маяками. Масло - німецьке "GM" (знаю сам того німця що їм поставляє) + хлопці акуратні + чисто в боксах! Ціна заміни + масла здається менше луцьких (не буду стверджувати бо не порівнював).

А ціна?

Опубліковано

В п'ятницю міняв масло на ТзОВ "Дукат-Оіл".

Лив Total TOTAL Quartz 9000 5W-40 4л і заміна масляного фільтру (картридж)

Заводять сервісну книжку, без проблем зробили відмітку в сервісній книжці автомобіля і поставили печатку. Надалі і буду в них міняти мастило. Сервісом задоволений.

Ціна 350 грн.

Не реклама, комерційної вигоди не маю. (Це якщо комусь не сподобаються ссилки, наведені для інформації а не в рекламних цілях).

Опубліковано

Враховуючи, що злите масло залишається сервісу- то заміна має бути безкоштовна як мінімум.

А вони його повторно заливають думаєш? При бажанні, масло можиш і собі залишити...

Опубліковано

Звичайно в себе в гаражі :rolleyes:. Заїхав ввечері, злив масло, а на ранок залив нове і поїхав smile142.gif

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Міняти треба синтетику ,літрів 7 , тому хочеться знайти співідношення хороше ціна\якість.

Останніх 3 рази міняю синтетику на Автохаузі що між Милушами і Маяками. Масло - німецьке "GM" (знаю сам того німця що їм поставляє) + хлопці акуратні + чисто в боксах! Ціна заміни + масла здається менше луцьких (не буду стверджувати бо не порівнював). Раніше міняв на Стуса, але коли кілька разів попросив про знижку і запитав чому ціна росте з кожним разом, крім того сказали - "ми ж вам все тут по чесному заливаємо масло :unsure: (а бач напевно могло бути і не почесному), то після такого спілкування бажання втрачалося все більше і більше. перепрошую - це не антиреклама - просто маю такий досвід!

Був там вчора, німецьке масло GM присутнє тільки в каністрах, за 5-літрову каністру я заплатив у них 396 гривень, привіз свої фільтри і передні колодки. За роботу (заміна масла, фільтрів і колодок) взяли 40 гривень. В цілому враження позитивне.

Опубліковано

Потрібно поміняти масло після обкатки, масло повинне бути 5w30.

На сервисе говорят что лить нада Castrol, но где-то читал, что качество его не очень. Посоветуйте хорошее масло и что бы в Луцке можна было бы найти :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Раніше міняв на Стуса, але коли кілька разів попросив про знижку і запитав чому ціна росте з кожним разом, крім того сказали - "ми ж вам все тут по чесному заливаємо масло :unsure: (а бач напевно могло бути і не почесному), то після такого спілкування бажання втрачалося все більше і більше. Перепрошую - це не антиреклама - просто маю такий досвід!

Міняю масло на Стуса з 2009-го року. Жодного разу вищеописаної ситуації не виникало, оскільки про знижку ніколи не просив - думав що і так найдешевше. Сьогодні в черговий раз заїжджав на Дукат-Ойл, замінили масло, фільтри, видали ось таку роздруківку:

Масло напівсинтетика Castrol Magnatec 10W40 SL/CF A3/B3 4л 222.13грн

Масляний фільтр Knecht OC90of 24.25грн

Паливний фільтр HEXEN F4078 (PP905) 33.95грн

Повітряний фільтр Filtron AP082/1 6250WA 47.53грн

Повна сума 338

Знижка постійному клієнту 10.14

Всього 327.86

Виявляється, про знижку просити не потрібно, вона і так є :0011: . Якщо хтось знає де дешевше, прошу ділитись :rolleyes:

Опубліковано

Теж міняю на Стуса, якраз на днях робив ТО5, Castrol 5W40 4л. + 3 фільтри (масло, пальне, повітря) зі знижкою 410 грн.

Опубліковано

Останніх два роки міняю мастило на Стрілецькій. Заміна 3-х фільтрів + масло напівсинтетика (ХАДО 5w40) вкладається в 200грн. Якщо ж заливаю синтетику то до 300грн.

Масло у них однозначно дешевше ніж на формулі з максимальними знижками.

Опубліковано

Останніх два роки міняю мастило на Стрілецькій. Заміна 3-х фільтрів + масло напівсинтетика (ХАДО 5w40) вкладається в 200грн. Якщо ж заливаю синтетику то до 300грн.

Масло у них однозначно дешевше ніж на формулі з максимальними знижками.

А точніше, де саме, яка адреса, телефон, назва СТО?

Опубліковано
Проїдь по стрілецькій (біля кориди) і не промахнешся.
Опубліковано

Тут. Збираюсь там масло міняти: моє масло, їхні 2 фільтри та робота (60+20грн). :)

Опубліковано

Замінив. Сьогодні робота вже коштувала ("А у нас завжди така ціна була!") 30 грн і фільтри на 2 грн подорожчали. Тому що послідовні. :/

Опубліковано

Замінив. Сьогодні робота вже коштувала ("А у нас завжди така ціна була!") 30 грн і фільтри на 2 грн подорожчали. Тому що послідовні. :/

Я весною міняв масло з фільтрами на Стрілецькій. Фільтри брав у партнерів клубу з 10% знижки (у них і так ціна нижче ніж на формулі), а масло у офіційного представника ХАДО, у нього ціна залежить від "настрою" іноді значно дешевше, іноді дещо дорожче. Тоді заміна мені влетіла в 360грн (загальна сума). Наступну заміну робив мастилом і фільтрами їхніми (взятими на СТО). Всі комплектуючі були ті ж, тільки на виробника фільтрів не звернув уваги і загальна сума вийшла на 100грн менше, приблизно.

Тепер попередньо телефоную, цікавлюсь чи є те мастило, яке я збираюсь заливати і всі розхідники беру у них, виходить однозначно дешевше.

Опубліковано

А який телефон на Стрілецьку?

Назва підприємства

ПРОФЕСІОНАЛ, СТО

Телефони

(03322) 4 - 14 - 23

(0332) 77 - 00 - 97

Адреса м. Луцьк, Стрілецька, 71А

Електронна адреса [email protected]

Опубліковано

Перезвонив на Стрілецьку, вийшло на 6 грн дешевше ніж на Стуса. Але у них якась інша фасовка - в каністрі чомусь на 400 мл масла менше, ніж на Стуса.

Опубліковано

На Дукат Оил больше не поеду , всегда там менял масло, но уже задолбал этот Дукат оил! понабирали этих малолеток только вред от них!!! первое, то что пару лет назад сломали защелку на топливном фильтре, и не сделали ,а так просто проволокой закручивают и хомутом затягивают пластмассовым, короче мучаюсь при каждой замене масла, так как защелки даже в официалов не продаются, надо менять весь шланг от бака до фильтра! второе, недавно поехал на Дукат Оил радиатор запаять где-то пробил((( приехал , они сняли,я купил у них же антифриз, поставили на место радиатор, я подхожу спрашиваю все сделали? они говорят да! я спрашиваю антифриз залили, они: нет забыли... так заливайте, ихний мастер берет антифриз и начинает заливать , я смотрю из шланга на землю льется антифриз, он забыл патрубок поставить, где протекает антифриз до радиатора... пол литра вылил на землю!!! я промолчал, после того как он залил весь в бачок , говорит все !!! я сел и поехал, доехал до 5 школы смотрю у меня мотор кипит!! я в шоке , открываю капот а там вентилятор не подключен!! а самое интересное , что когда я вечером приехал в гараж , решил проверить уровень антифриза в бачке, то его там не было, так как после того как заливаешь антифриз надо завести мотор, для того чтобы антифриз прогнать по всей системе, а потом долить опять, они этого не зделали так как антифриза уже не было, он был на земле... и даже могли бы сказать чтобы я потом как приеду дамой долил!пришлось на следующий день еще литр. покупать, представьте если бы на моем месте была девушка, и не разбиралась что там за датчики температуры, что было бы с её машиной! вот такая весёлая история))) Не внимательные!!! теперь как я должен им доверять замену масла????! Буду менять на Автохаус! ...

Опубліковано
Буду менять на Автохаус! ...
Ага, ти ще по автохаусах покатайся, то ще не таке тобі понароблюють.

З.І. Мені один з таких "хаусів" злив масло з коробки, добре що вчасно це було помічено.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...