Перейти до змісту

Революція через соціальні мережі

Oksana04

Вдасться???  

35 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вважаю, що ні. На численних відео з тиими акціями видно, що правоохоронні органи втч. в цивільному(серед них) все одно затримують людей, попереджують що це є порушення порядку. А так полякати - то будь -ласка...Рішучості там нема. люди поки просто ходять, чисельність є - це вже добре, можливо вони її ще набирають, але час приступати до рішучіших дій(в Європі як люди повстануть то машини і автобуси горять,-люди дійсно показують незадоволення)- а у нас хронічна боязнь влади(тобто слов*ян - ексСРСР)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Європі як люди повстануть то машини і автобуси горять,-люди дійсно показують незадоволення

хотелось бы только пожелать, чтобы это была именно твоя машина... :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звісно можна організувати революцію. але акцент треба зробити на "організувати". При наявності деяких знань і шляху досення інформації людей можна заставити купляти не лише чіпси і сухарики, а й вийти на вулиці, де в толпі вони перестануть мислити взагалі, і ці "організвтори" будуть робити з "мавпочками", що за хочуть.

Кому цікаві методи демократії в інтернеті можете почитати статті на вікілікс і про анонімус, і зрозумієте, що за демократію сажають і в демократичних країнах, а деякі політики як от губернатор Аляски вважає, що за таке треба вбивати бз суду, от можна і подумати хто там все організовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безкровною ця революція не буде це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо вдруг Каддафі потерпить неудачі в своїй нєльогкій борбі в Лівії, то казав шо поїде жити в Бєларусь. Бацька казав шо з радістю його прийме бо вони друзья, + Кадаффі казав шо дасть грошей шоб Бєларусь з крізіса вишла!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стадо.таке стадо.

каже той, хто 5 років назад мерзнув на майдані. чи я помиляюсь? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каже той, хто 5 років назад мерзнув на майдані. чи я помиляюсь?

помиляєшся - 6,5 років назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

очень даже ошибаешся.я никогда !!! не лез в толпу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стадо.таке стадо.

Насітєль істіни і паніманія сущнасті битія. :_20:

Таке враження шо Гєтто десь недочитав чи то Гегеля чи підарасиків Маркса і Енгельса і пєстріт законом "заперечення заперечення"

Інколи краще жувати.

Умозаключєнія формату "я один нєотразімий, а всі "стадо" попахує шизою. Гєтто, пліз, гєнєріруй тупий висєр без самоствердження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...