Перейти до змісту

підскажіть чи варто купувати даний фотоапарат

prorok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Матрица 1/2.3", 16 Мпикс / Зум: 15х (оптический),6х (цифровой) / поддержка карт памяти SD/SDHC / ЖК-дисплей 2.7" / питание от батарей 4 х АА / 103 х 68 х 74 мм, 350 г / черный

Подробнее: http://rozetka.com.ua/general_electric_x500_b/p153425/

почитав відгуки всі хвалять...

Опубліковано

а я б не рекомендував. фоти даної контори явно смахують на апарати Fujifilm серії S. думаю це вони і є, тільки лейба інша. не скажу, що дана серія себе так супер-пупер зарекомендувала. я би взяв краще Canon SX120 IS. трохи дорожче, та все апарат достойний як для "мильниці". все ІМХО

Опубліковано

В мене щось теж довіри мало до цього виробника. Мав справу з телефонами GE - китайське лайно для американського ринку. Трохи якісніше за китайське лайно для нас, але все одно китайське лайно.

Даний фотоапарат зовні дуже нагадує Fujifilm FinePix S1600 і т.п. Якийсь ОЕМ фуджи-олімпус, імхо.

Цікаво, чи є російська мова в меню і офіційна гарантія ?

Опубліковано

а про такий олімпус що скажете

Матрица 1/2.33", 12 Мп / Зум: 15x (оптический), 5x (цифровой) / поддержка карт памяти SD/SDHC / LCD-дисплей 2.7" / HD-видео / питание от четырех батареек типа АА / 109.9 x 72.2 x 75.1 мм, 433 г / серебристый

Подробнее: http://rozetka.com.ua/ru/products/details/39973/index.html

Опубліковано

я щось не можу збагнути як в Canon SX120 IS виходять фотографії кращі ніж в фотіків з кращими параметрами (зум, Піпікселі і т. д).....

Опубліковано

... ніж в фотіків з кращими параметрами (зум, Піпікселі і т. д).....

Я Вас трошки розстрою, але більший зум і більше пікселів то не кращі параметри, а скоріше навпаки.

Як правило чим більший зум - тим гірший об'єктив. Саме краще зображення дають об'єктиви які взагалі не мають зуму.

Більше пікселів - більше шуму на фотографії, відповідно при поганому освітлені фотографії будуть виходити гірші. Але і це ще не все, щоб фотоапарат міг повністю використати можливості багатопіксельної матриці, потрібний відповідний об'єктив, а хороші об'єктиви дуже дорогі.

Тому не потрібно дивуватись коли звичайний цифрокомпакт, з невеликою кількістю мегапікселів і маленьким зумом, буде робити фотографії кращі ніж супер ультразум з дофіга мегапікселями.

Опубліковано

...почитав відгуки всі хвалять...

Сам раніше також орієнтувався на ті відгуки, поки уважніше придивився - ...користуюся тиждень, вчора купив, в друга такий є... грош ціна таким відгукам.

Опубліковано

я щось не можу збагнути як в Canon SX120 IS виходять фотографії кращі ніж в фотіків з кращими параметрами (зум, Піпікселі і т. д).....

prorok, по-перше не женись за псевдодзеркальним дизайном. від цього фотографії не стануть кращими. по-друге гонитву за мегапікселями покупцю нав"язують маркетологи компаній-виробників фотоапаратів. головне не скільки тих пікселів, а який фактичний розмір матриці. для об"єктива основні параметри - це світлосила та діапазон фокусних відстаней. також важливим у фотоапараті є можливість ручних налаштувань таких параметрів, як діафрагма, витримка, ISO, баланс білого. у невеликої кількості компактів наявне ручне фокусування. да воно далеке від ідеалу, та все ж воно є і ним можна користуватись. почитай тут і ти багато чого для себе зрозумієш.

якшо говорити про виробників, то в бюджетному сегменті до 2000 грн. по співвідношенню ціна-якість-функціонал найкращими є Canon (конкретно моделі SX120 IS та SX130 IS). все інше в переважній більшості хлам, яким виробники просто заповнюють дану цінову нішу. звичайно є окремі цікаві екземпляри, але вони не мають ручних налаштувань. да і Nikon, і Olympus, і Panasonic, і Sony, і Fujifilm роблять класні компакти, але коштують вони значно дорожче. деякі екземпляри, як любительські дзеркалки (н-д, Olympus XZ-1), а деякі і того більше (наприклад, Fujifilm X100).

Опубліковано
' timestamp='1309621823' post='1052404656']

в бюджетному сегменті до 2000 грн. по співвідношенню ціна-якість-функціонал найкращими є Canon (конкретно моделі SX120 IS та SX130 IS). все інше в переважній більшості хлам,

пречудовий приклад маркетингового відгуку :)

з якої радості? :blink:

взагалі-то це моя особиста думка

Опубліковано

prorok, саме головне не чекай від бюджетної "мильниці" дива. при гарному освітленні та правильних налаштуванях ти будеш отримувати непогані знімки на тверду "4", але не більше. в композиційному плані вони можуть бути чудовими, але в технічному плані однозначно не будуть дотягувати до якості фотознімків навіть любительських дзеркалок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...