Перейти до змісту

Горзвин

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Завтра думаю їхати порибалити на Горзвин (ех, останній день відпустки). Підкажіть хто там був останнім часом: на рахунок кльову, на що клює, де вибирати місце - щоб і риб клював, і зацепів менше було :). Буду дуже вдячний.

зацепiв меньше або на дамбi ,або,кажуть,аж в самому кiнцi в кущах,з правоi сторони,якщо стояти лицем до дамби, на дамбi ловив,дiйсно,зацепiв майже немае,в кущах не ловив

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як приїдеш - обов"язково напиши звіт :)

Цікаво..

Був таки вчора у Горзвині. Думав, що понеділок, нікого не буде - а фігушки, вся дамба була зайнята, правда я для своїх двох донок теж знайшов місце. Закинув на дві пружини - одна просто смоктун, інша горох і перловка (типу шоб і на коропа, і на карася :) ). І що? А ніфіга. Не побачив я, шановні, ні однієї покльвки того дня. Певно Сатурн не в тій центурії був, чи там Юпітер... :sq_ye: Пробував кидати далі-ближче, давав і опариша і хробака. Не клюйот і все тут. Сусідні рибаки теж бідкалися, що немає кльову, правда час від часу піднімали карасиків. А от сусіди зліва від мене взяли карпа, візуально кг на 6-7. Причому після покльовки один тримав вудку, а другий з підсаком поплив до корчів виймати риба. З катушки він би його не викрутив. Але карпятники вони серйозні, не з моїми пружинами: возили макушатники на точки, на кожен закид висипали прямо в місце лова відро закормки, мали купу закинутих вудок. Були ще з ночі. Оце єдине, що я побачив в Горзвині вчора із позитиву.

А загалом водойма прикольна, тільки треба підібрати гарно місце, правильно вибрати оснастку і наживку, а це прийде з постійним відвідуванням.

Так що не зловив я вчора нічого, але зробив для себе деякі висновки. Десь так. ;)

ЗІ. Заплатив я на фейс-контролі 20 грн, коли сказав, що буду тільки до обіду. Так що плата , в принципі, нормальна, на сьогоднішній день це не такі вже й великі гроші.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Я теж минулого року бачив, але там ловили тільки з лодок, рівень води був низький, це я про той ставок що з лівої сторони від дороги.

Опубліковано

по непровiренiй iнформацii орендар за**пив (бо iнакше назвати не можна) 100грн за риболовлю, ставок непоганий але iмхо закруто 100грн

• 3 тижня потому...
Опубліковано

поступила нова iнфа, що вже 50грн ,а не 100. А взагалi сьогоднi збираюсь з кумом та братом iхати з ночiвлею, то скорiше всього туди заiдемо, якщо мiсце на дамбi буде вiльне то й залишимося там

Опубліковано

чекаємо відгуків про улов, дуже вже хочеться на нормальну рибалку поїхати!!

Опубліковано

ти чуділо казав їхати зі мною на рибалку вчора!!!!!! а ти -МІКЛАШ!!! Я 8 кілограмчиків натягав!!!!!!!!! Ех ти Мітяй!!!!!!

Опубліковано

ти чуділо казав їхати зі мною на рибалку вчора!!!!!! а ти -МІКЛАШ!!! Я 8 кілограмчиків натягав!!!!!!!!! Ех ти Мітяй!!!!!!

це ти кому ? i до чого тут стiльки емоцiй ?

w400_a63b73a39cead9cbe4ab3e4bac1b9f43.jpg

ось що зловилось, кльову не було зовсiм, все зловилось на пружину з опаришем на гачках, сидiли на дамбi. Заплатили зi скрипом 100грн на трьох.

Опубліковано

це ти кому ? i до чого тут стiльки емоцiй ?

w400_a63b73a39cead9cbe4ab3e4bac1b9f43.jpg

ось що зловилось, кльову не було зовсiм, все зловилось на пружину з опаришем на гачках, сидiли на дамбi. Заплатили зi скрипом 100грн на трьох.

слабенько!! а емоції він мені предявляв, пропонував на рибалку їхати, а я відмовився (дурак).

Опубліковано

хтось був навихідних в Горздвині??? Я був в суботу зранку проседів з 5.00 до 8.00кльову не було зовсім!!! Карась нерестився, а карпр як нерестився і що витворяв на мілині це треба було просто бачити!!! І переїхав я в Линів!!!Які результати на вихідних відписуємся рибаки!

Опубліковано

хтось був навихідних в Горздвині??? Я був в суботу зранку проседів з 5.00 до 8.00кльову не було зовсім!!! Карась нерестився, а карпр як нерестився і що витворяв на мілині це треба було просто бачити!!! І переїхав я в Линів!!!Які результати на вихідних відписуємся рибаки!

дивися в тему про Линів там писали!!!

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Був в Горздвині 05.08.12. улов 6кг краася + краснопери!!! Які в кого успіхи на вихідних?

Опубліковано

Був в суботу, клювало непогано, улов 3 кг з яких більша частина краснопірка решта карась. Водойма сподобалася, але були зацепи думав пружину там оставлю, але витягрув ще з чиєюсь обірваною пружиною :)

Опубліковано

Був в цю неділю в Горзвині!!! Улов 7 кг риби!!! з яких 1кг краснопірка і 6 кг карася!!! ловив 10.00 ранку до 15.00!!!

Опубліковано

Розкажіть, будь-ласка, про ситуацію з хижаком. Чи був активний і чи дозволяють ловити?

Опубліковано

Окуні ганяли мальок!!! Ходив один спінінгіст, казав що взяв пару окунів і все!!! щуки він не зловив!!! Хоча її там багато!!! З лодки ловити не можна ні мирну рибу ні хижака!!! тільки завозити можна. А так вдівай комбінізон і вперед по цілому ставку маслати на хижака!!!

Опубліковано

якщо не секрет: по якій дорозі краще добиратися до ставка? через Шклінь? через Торчин? чи через Одеради? (де краща дорога?)

Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...