Перейти до змісту

Запрошуємо відпочити на Світязі

jank12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відпочинок на о.Світязь у зручному будиночку з соснового бруса з терасою. Є три кімнати по 2, 3, та 4 місця, є постільна білизна, вентилятори . Кухня в будиночку, повністю обладнана всім неодхідним: газова плита, посуд, холодна вода, холодильник з морозильною камерою. Кухня окрема від господарів.

На подвір;ї лавочки, мангал та москітні палатки. Достатньо місця для дитячих ігор. Місце для парковки авто(подвір;я огороджене).

Гарно, чисто та затишно. Привітні господарі.

Тел. 095 244 79 20

Опубліковано

а ціни які на такий комфорт???

Двомісний номер коштує 100 грн за добу за номер

3,та 4- місні номери по 45 грн за добу за 1 людину

Опубліковано

Відпочинок на о.Світязь у зручному будиночку з соснового бруса з терасою. Є три кімнати по 2, 3, та 4 місця, є постільна білизна, вентилятори . Кухня в будиночку, повністю обладнана всім неодхідним: газова плита, посуд, холодна вода, холодильник з морозильною камерою. Кухня окрема від господарів.

На подвір;ї лавочки, мангал та москітні палатки. Достатньо місця для дитячих ігор. Місце для парковки авто(подвір;я огороджене).

Тел. 095 244 79 20

А фото будиночка можна побачити?

Опубліковано

Тел. 095 244 79 20

А фото будиночка можна побачити?

Фото в лс

Опубліковано

Фото не буде, акаунти топікстартера заблоковані за недобросовістну рекламу. Не раджу їхати до місця, де вас намагаються намахати ще на етапі піару.

Топік закриваєм.

ЗІ а автор пішов би в РО хоча б за клонування тем все одно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...