Перейти до змісту

Nero 7.8.5.0

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а шо там змінилось ? як завжди нічого, в мене стоїть 7,5,*,* і норм нею гоцаю, якшо буду качати то тільки з 8 версії.......але всеодно прога норм ......+1

Опубліковано

Скрытый текст
2 Tum@n:

серійник в тій же папці на ftp лежить окремим txt файлом

2 @Andrew@:

не знаю як та версія що в тебе, але під Вістою Неро навчився працювати зовсім недавно. Ця версія точно вміє.

Опубліковано
Скрытый текст
2 Tum@n:

серійник в тій же папці на ftp лежить окремим txt файлом

2 @Andrew@:

не знаю як та версія що в тебе, але під Вістою Неро навчився працювати зовсім недавно. Ця версія точно вміє.

а ну про це я не говорю, в мене стоїть ХР, і все норм........комп вісту не витяне)))) я її в принцепі ставив але мальок вона з глюками іде і з дровами трабл

Опубліковано
2 @Andrew@:

а ну про це я не говорю, в мене стоїть ХР, і все норм........комп вісту не витяне)))) я її в принцепі ставив але мальок вона з глюками іде і з дровами трабл

Це була відповідь на твоє запитання

а шо там змінилось ?
:smile3:
Опубліковано

Скачав я те Неро 7.8 а воно в мене не йде :smile3: ... блін, шо за херня?

Ситуація така що воно встановлюється але в самому кінці не хоче закінчувати процес установки!

Я його встановлював на свою XPіху і результат невтішний.

так що не спішіть це Неро качати, воно явно ГлЮкНуТе! :D

Опубліковано
Скачав я те Неро 7.8 а воно в мене не йде :smile3: ... блін, шо за херня?

Я ставил эту версию на предидущую (Nero-7.7.5.1), у меня был установочный файл по размеру такой же (до байта), как у нас на фтп, только назывался Nero-7.8.5.0_rus_update.exe, я качал с сайта Неро...

Он устанавливался не поверх старой версии Неро, как обычные обновления, а почему то только после удаления предидущей версии...

Но "стал" как "родной", все работает...

Да, серийный номер программа установки тоже берет из предидущей версии, новый вводить не надо (естественно, если стояла 7 версия Неро)...

Опубліковано
так що не спішіть це Неро качати, воно явно ГлЮкНуТе! :smile3:

це не неро глюкнуте, це той що ставив глюкнутий. Все там нормально ставиться і ніяких проблем немає.

Опубліковано
так що не спішіть це Неро качати, воно явно ГлЮкНуТе! :friday:

якщо в тебе глюки з твоєю віндою, то це ще не значить, що такі ж глюки у всіх інших. У всіх, хто ставив це неро (крім тебе) проблем не спостерігається.

Швидше за все, тобі додатково потрібно поставити драйвер directhands.sys

Опубліковано
Швидше за все, тобі додатково потрібно поставити драйвер directhands.sys

там такий спец ставив що огого, він вже гру залив :friday:

Опубліковано

Блін, хто ж його знав шо нову версію потрібно встановлювати на попередню.

Перш ніж ставити 7.8 я стер своє 6 :glare: ... Тому ніякого абгрейда і накладання нової версії на стару небуло...

Так шо не потрібно робити з мене дурня, ви стріть свої Неро і попробуйте установити це, немаючи попередніх, побачите результат :P

Мудрі сильно :P

Опубліковано

Нє, ну ти просто мене з стільця скинув :P:P:glare::P:lol:

Я його ставив на чисто, попередню версію стер. І все нормально поставилося, так що дерзай :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...