NANO Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:20 #1 Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:20 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол
snikey Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:31 #2 Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:31 Нам все равно, сколько что стоит, до тех пор, пока оно ничего нам не стоит
NashLutsk Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:38 #3 Опубліковано 22 Червня, 2011 в 11:38 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.а ціна, чи безкоштовно?
Michaylo Опубліковано 22 Червня, 2011 в 20:58 #5 Опубліковано 22 Червня, 2011 в 20:58 70 000 у.о Квартира в Києві?
NANO Опубліковано 23 Червня, 2011 в 11:13 Автор #6 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 11:13 70 000 у.о Квартира в Києві? шутнік!А ти за 10 000 хош?
BARAKUDA Опубліковано 23 Червня, 2011 в 12:03 #7 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 12:03 там ремонту одного на 10 - 15 тис $
MACCEN Опубліковано 23 Червня, 2011 в 12:04 #8 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 12:04 за 70 можна будинок купити, от цікаво хто так ціни тримає у Луцьку ціни що люди до кризи не могли купити, а зараз тимпаче - вибачте не стримався
NANO Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:12 Автор #9 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:12 скажіть мені будь-ласка скільки коштує 2-кімнатна 70 кв.м. новобудова здана без ремонту?
Gendruk Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:26 #10 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:26 скажіть мені будь-ласка скільки коштує 2-кімнатна 70 кв.м. новобудова здана без ремонту?50 т.$
NANO Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:10 Автор #11 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:10 скажіть мені будь-ласка скільки коштує 2-кімнатна 70 кв.м. новобудова здана без ремонту?50 т.$то додайте ремонт і меблі
Scorpio Опубліковано 30 Січня, 2012 в 17:51 #14 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 17:51 http://g.co/maps/a39xt - Тут?
paksivatova Опубліковано 30 Січня, 2012 в 18:17 #15 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 18:17 там ремонту одного на 10 - 15 тис $ мене завжди смішать і обурюють слова - з ремонтом або ремонт на 10-15 тис доларів та хоч на 50 тисяч! в кожного свій смак і ваш супер ремонт в 90 % або й 95 буде перероблятися на інший смак в даній квартирі уже сходу треба двері викидати! і міняти як мінімуму на інший колір і так можна перелічувати по кожній позиції
NANO Опубліковано 30 Січня, 2012 в 22:27 Автор #16 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 22:27 http://g.co/maps/a39xt - Тут?Тут тільки карта застаріла. БУдинку ще нема на ній.
NANO Опубліковано 30 Січня, 2012 в 22:33 Автор #17 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 22:33 там ремонту одного на 10 - 15 тис $ мене завжди смішать і обурюють слова - з ремонтом або ремонт на 10-15 тис доларів та хоч на 50 тисяч! в кожного свій смак і ваш супер ремонт в 90 % або й 95 буде перероблятися на інший смак в даній квартирі уже сходу треба двері викидати! і міняти як мінімуму на інший колір і так можна перелічувати по кожній позиції ))))))))) Які ми "трогатільниє" На 95 процентів перереробки це ви явно загнули. На кожен товар є свій покупець. Ваше пятикопійкове повідомлення недоречне. Як би ви були уважні, то побачили б що "там ремонту одного на 10 - 15 тис $" не я писав. А людина оцінила. Баракуда звати.
paksivatova Опубліковано 31 Січня, 2012 в 05:58 #18 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 05:58 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири. Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак. Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний? Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту! Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі
NANO Опубліковано 31 Січня, 2012 в 08:29 Автор #19 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 08:29 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири. Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак. Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний? Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту! Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі Щоб зберегти свої нерви раджу створити нову теми і висвітлити питання які Вас цікавлять.
Arven Rivendell Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:04 #20 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:04 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири. Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак. Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний? Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту! Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі Не вижу смысла начинать такую дискуссию, ни под одной из тем, которые вы упомянули, не хотите квартиру с ремонтом, ищите в новостройках, которые только сдаются или квартиры в которых люди не жили, вместо того чтоб предъявлять людям претензии необоснованные, как выше было сказано, на каждый товар, свой покупатель. А то что же получается, если человек продает свою квартиру, то он должен продать ее по стоимости, в которую ремонт не входит???Потому что кому то, что то там не нравится?Это же бред. Не нравится, ищите дальше. А насчет переделки, можно вселится в отремонтированную квартиру и постепенно переделывать в ней то, что особенно не нравится))))), но зато в ней сразу можно жить. Мы тоже в данный момент подыскали себе жилье и там ремонт сделан уже и я бы сделала совсем не так, но я влюбилась в саму квартиру и мне "фиолетово" что там не такой ремонт, я его со временем подкорректирую, зато сейчас спокойно смогу вселится с детьми, а не думать, куда мне всем семейством деться, чтоб сделать офигительный ремонт.
paksivatova Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:23 #21 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:23 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири. Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак. Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний? Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту! Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі Не вижу смысла начинать такую дискуссию, ни под одной из тем, которые вы упомянули, не хотите квартиру с ремонтом, ищите в новостройках, которые только сдаются или квартиры в которых люди не жили, вместо того чтоб предъявлять людям претензии необоснованные, как выше было сказано, на каждый товар, свой покупатель. А то что же получается, если человек продает свою квартиру, то он должен продать ее по стоимости, в которую ремонт не входит???Потому что кому то, что то там не нравится?Это же бред. Не нравится, ищите дальше. А насчет переделки, можно вселится в отремонтированную квартиру и постепенно переделывать в ней то, что особенно не нравится))))), но зато в ней сразу можно жить. Мы тоже в данный момент подыскали себе жилье и там ремонт сделан уже и я бы сделала совсем не так, но я влюбилась в саму квартиру и мне "фиолетово" что там не такой ремонт, я его со временем подкорректирую, зато сейчас спокойно смогу вселится с детьми, а не думать, куда мне всем семейством деться, чтоб сделать офигительный ремонт. Розумію Вашу позицію,Ви ж теж продаєте квартиру з повноцінним ремонтом
Arven Rivendell Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:33 #22 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 10:33 Продається 2-х квартира район 33 квартал.Новобудова,вул. Кравчука 17 6\9 цегла 70 м.кв ремонт.Вмонтована кухня,спальна,сан.вузол В даному тексті Ви наголошуєте,що квартира з ремонтом,отож Ви його оцінили в певну суму і він закладений в ціну квартири. Я підшуковую собі просто квартиру ,в якій зможу зробити все на свій лад і смак. Для чого мені платити 2 рази за ремонт,1 з яких мені зовсім не потрібний? Ви можете сказати,що це моя думка недоречна і Ви її не питали. Але,з ким спілкуюсь і хто купував або зараз також в пошуках житла,не хочуть чужого ремонту! Таку дискусію можна почати під багатьма темами в розділі,просто точка кипіння настала якраз на Вашій темі Не вижу смысла начинать такую дискуссию, ни под одной из тем, которые вы упомянули, не хотите квартиру с ремонтом, ищите в новостройках, которые только сдаются или квартиры в которых люди не жили, вместо того чтоб предъявлять людям претензии необоснованные, как выше было сказано, на каждый товар, свой покупатель. А то что же получается, если человек продает свою квартиру, то он должен продать ее по стоимости, в которую ремонт не входит???Потому что кому то, что то там не нравится?Это же бред. Не нравится, ищите дальше. А насчет переделки, можно вселится в отремонтированную квартиру и постепенно переделывать в ней то, что особенно не нравится))))), но зато в ней сразу можно жить. Мы тоже в данный момент подыскали себе жилье и там ремонт сделан уже и я бы сделала совсем не так, но я влюбилась в саму квартиру и мне "фиолетово" что там не такой ремонт, я его со временем подкорректирую, зато сейчас спокойно смогу вселится с детьми, а не думать, куда мне всем семейством деться, чтоб сделать офигительный ремонт. Розумію Вашу позицію,Ви ж теж продаєте квартиру з повноцінним ремонтом Я уже сказала выше, что я и покупаю квартиру. А в квартире которую продаю,ремонт второго этажа не закончен, а готов для чистовых работ, и клиентам которые звонят, я объясняю, что мы оставили все так как есть, потому что возможно люди захотят сделать там все по-своему, а если нет, то мы доделаем ремонт за свой счет и на цену это не повлияет. Будьте внимательнее и не предвзяты.
NANO Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 10:00 Автор #23 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 10:00 Нова ціна. 60 000 у.о без мебелі 56 000 у.о
Dasya29 Опубліковано 18 Лютого, 2012 в 10:14 #24 Опубліковано 18 Лютого, 2012 в 10:14 Можливий торг,чи це остаточа ціна?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.