Перейти до змісту

Нужно построить RAID массив

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Це клієнти 1С на клієнтських машинах. Без терміналів.
Нє нє нє.. тоді повільно починає вмирати мережа (особливо якщо обладнання бюджетне), а це куди гірше для 1С.

Варіант мережевої версії (ще й 7.7ки) годиться максимум для 10-15 клієнтів (власне як вона і проектувалась для бухгалтерії).

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

частину. При його 30 юзерах, 10 - мережу не покладе. А решта 20 не покладуть сервак (термінал) + Скуль.

Опубліковано

Qaz, практика показує, що варто розділяти SQL та термінали.

Для того, щоб воно працювало як слід на одному серваку - вказаної конфігурації мало буде.

А загалом таке вирішується суто індивідуально. По потребам. І варіантів - безліч. Як і умов.

Litovets, в мене все працює на ура. І на 2003 і на 2008 хоч з убунту 10,04 хоч з 11,04

У нас было вдвое больше пользователей и работало на 1 сервере. Я приверженец принципа делать чем проще и не создавать проблем на ровном месте. Достаточно посчитать скорость работы гигабитной сетки и скорость чтения с рейда. При его задаче, на 30-40 пользователей я считаю не целесообразно ставить два сервера.

Опубліковано

В тебе який був сервер і яка 1С? Файлова чи Скульна?

При його - так. Але його 4-ядерний проц загнеться. Він не серверний.

Опубліковано

А як все мило починалось: "Нужно построить RAID массив "

не уточнялося ДЛЯ ЧОГО!!! А це дуже важливо. Це як "Потрібний потужний комп!" "А що робити на ньому будете?" "Да дітям "косинку" гратися.."

Опубліковано

Ну, у нас был 8-ядерный, 1C7.7+SQL. Думаю вполне такой конфы хватит на его количество юзеров.

Опубліковано
При его задаче, на 30-40 пользователей я считаю не целесообразно ставить два сервера.
Якщо типова конфа, після якої все руцями треба дороблювати, то може і не виправдано, але тільки прикрути торгівлю і все, твій сервак просто ляже вже на 2ому десятку.

Крім того сама 1С буде суттєво заважати працювати СКУльному серваку (варіант коли вся БД поміщається в ОЗУ разом з користувачами я не розглядаю) своїми тимчасовими файлами формування обробок і звітів.

Опубліковано

Ну, у нас был 8-ядерный, 1C7.7+SQL. Думаю вполне такой конфы хватит на его количество юзеров.

А я про що?? Твоя конфігурація системи це дозволяє.

У автора ж - ну ніяк.

Я б порадив для початку поюзати файлову. На Скуль перейти - скправа кількох годин (при великій базі). При малій - хвилин 40.

Опубліковано

А про деньги кто-то подумал? Сколько будет стоить еще один сервер+лицензии? Как по мне не надо изобретать велосипед и всё усложнять.

Опубліковано
А про деньги кто-то подумал? Сколько будет стоить еще один сервер+лицензии? Как по мне не надо изобретать велосипед и всё усложнять.
А ти в Луцьку хоч 1 куплений СКУЛь бачив? Ціну на нього знаєш?
Опубліковано

Ага. І термінали. І 1С-ка під Скул.

Є Альтернатива: 1) Постгрі (Слабо) або ж

2) Db2 Express C. (то шо надо) І безплатно.

Опубліковано
А ти в Луцьку хоч 1 куплений СКУЛь бачив? Ціну на нього знаєш?

Ну например там где я работал был куплен MS SQL 2005.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...