Перейти до змісту

У Луцьку побили й пограбували валютника

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

В Луцьку 16 червня побили й пограбували валютника. Інформація з сайту "Волинських новин" і з новин по "Аверсу".

24754-2b.jpg

У Луцьку, на вулиці Кравчука, 16 червня близько 9-ї години четверо невідомих зловмисників побили та пограбували валютника.

Зловмисники жорстоко відлупцювали чоловіка та відібрали значну суму грошей, - повідомляє ЗІК.

На місці події побували начальник Луцького міськвідділу УМВС Роман Крохмаль та його заступник Геннадій Єпіфанович.

На той час правоохоронці не коментували подій. «Без коментарів», – лаконічно відповів Єпіфанович.

Приблизно о 09.25-09.35 прибула карета «швидкої», яка доправила постраждалого до травмпункту міської лікарні.

У ВЗГ УМВС у Волинській області підтвердили факт злочину. За офіційною інформацією, четверо зловмисників напали та завдали тілесних ушкоджень лучанину. У чоловіка відібрали значну суму грошей.

P.S. Під значною сумою грошей мається на увазі в переводі на наші кровні гривні порядку 1 млн 300 тис. От так собі чоловік йшов на роботу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох ніхрена собі.....

хтось навів 100%!

головне що живий залишився....гроші ще заробить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обговорювали вже тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер шукатимуть вони вітра в полі, :glare: невже людина чесною працею заробила 1300000грн :lol: , звичайно нагло барижнічала :lol: і за те поплатилась ! :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обговорювали вже тут

соррі. Можете тоді прикрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

казали наділи мішок на голову і били !

просто знали в кого , що і скільки , от все !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер шукатимуть вони вітра в полі, :glare: невже людина чесною працею заробила 1300000грн :lol: , звичайно нагло барижнічала :lol: і за те поплатилась ! :blush:

а не кто не сказал что это были все его

он шел на варшавку покупать доллары для клиентов

так же как машинист водит не дешевый тепловоз и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12

що тут смішного? людина заробила так як вміла, законно! не вкрала! якщо ти, такий неадекват, невмієш заробити гроші помимо лизати дупу начальнику і просижувати 8-9 годин в задушливому офісі, тоді неафішуй... :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дада: а ті "клієнти" - праведники, яких світ не видів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не кто не сказал что это были все его

так же как машинист водит не дешевый тепловоз и т.д.

і ти в це віриш що написав ??? :lol: :lol: :lol:

ніякий валютчик небуде ходити з такею сумою , якщо це тільки не його власна, оборудки з такими крупними сумами вони здійснюють вкрай рідко,і в чітко відведеному і безпечному місці, а не на базарі і на вулиці !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ти в це віриш що написав ??? :lol: :lol: :lol:

Жаба - це зло!!!

Хтось не дає заробити так само? І навіть більше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 квітня було затмєніє чи ужасна магнітна буря? чи комєта летіла??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12

що тут смішного? людина заробила так як вміла, законно! не вкрала! якщо ти, такий неадекват, невмієш заробити гроші помимо лизати дупу начальнику і просижувати 8-9 годин в задушливому офісі, тоді неафішуй... :angry2:

Не лижу я нікому дупи, :lol: і в задушливому офісі несижу :lol: бо не люблю сидячої роботи :P , перевагу віддаю активній і дієвій роботі ! :g33: а от нащот законності їхньої дєятельності то ще тре поспорити ! -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти міг забути?))) - річниця Чорнобиля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о О о ! В точку сказано! :smile-zachot: оце реальна причина тим подіям ! :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце реальна причина тим подіям ! :lol: :lol: :lol:

:0016: :0016: :0016:

Торможение - тоже движение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как жизнь?, как дела ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как жизнь?, как дела ?

Не тупим - думаєм (хоча б трішечки)!

26 квітня
post-8000-0-91117200-1308514729_thumb.jp post-8000-0-71490500-1308515096_thumb.jp

мені вже хочеться шоб ти ушла в вечную память борди

Не тільки тобі :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как жизнь?, как дела ?

Не тупим - думаєм (хоча б трішечки)!post-8000-0-91117200-1308514729_thumb.jppost-8000-0-71490500-1308515096_thumb.jp

а ну да і такіх ше 30 штук і всі ми клони да ? :0016: :0016: :0016:

якось не правдоподібно ! я ото зараз теж познахожу тих людей які в той самий день шо ти зареєструвалить і скажу шо ти займаєшся троллінгом,

незнаю я тих людей що тут пишуть і в тому числі тебе і такі вищесказані подробиці про тебе, взагалі про тебе нічого незнаю, може розкажеш?, бо бачу шо тут люди уже знають подробиці твого життя ( дєкрєт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально гроші валютчики беруть в банку,швидше за все ,,грязні банкіри ,, і здали його.Тепер буде півжиття на банк працювати, майже безкоштовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оксанка коли в тебе вже дєкрет кінчиться ???, Бо мені вже хочеться шоб ти ушла в вечную память борди, тіпа як шура! Бо кумариш мене, зразу видну шо людині неуй чим занятись, постиш всяку уйню от бєздєлия весь день , пішла б вже ти на роботу то б трохи порозумнішала і була б зайнятою людиною і не страдала б вже такею ху_нею ! ! !

Ахах ! :0016: Ти що її знаєш ?? Бо вона вже наїжджає на мене каже тіпа шо я ї ти це та і сама людина , обясни їй шо я тебе вперший раз бачу , бо шось безпідставно ці всі наклепи з її сторони !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

казали наділи мішок на голову і били !

просто знали в кого , що і скільки , от все !

і дураку ясно що знали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так просто , нічого не буває !

а якщо це просто - " 1,3 млн. грн. " , тим більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ахах ! :0016: Ти що її знаєш ?? Бо вона вже наїжджає на мене каже тіпа шо я ї ти це та і сама людина , обясни їй шо я тебе вперший раз бачу , бо шось безпідставно ці всі наклепи з її сторони !

І пишете обидва з одного підключення Урктелеком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І пишете обидва з одного підключення Урктелеком?

попалили ви Андрюшю! :lol:

Dedid зараз свіча виключу і будеш сам з собою общатися !:lol: Діска мені принеси з конаном ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...