Перейти до змісту

Знущання зі старенької бабусі

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

піді мною живе така бабуля. по ночам (в 2-3 години )ходить, стукає в стіни і кричить "оставьте меня в покое". Часто вибігає на сходову клітку і кричить "памагіте, убівают". З балкона кичить до міліціонера "Вор, ти украл у меня документии, держите вора!!!". Часом приходить до мене, розказує, що її сусіди вбити хочуть, просить допомоги. Діти її не в Україні, живе сама. Недавно міліція напевно її запечатала в дурку на тиждень, бо двері були опечатані. Зара ніби приїхали дочки, стало поки тихо.

Мораль така - ніхто не знає що його чекає в старості, випадки можуть бути різні, життя складна штука. Від хвороб душевних ніхто не застрахования. Моїх бубусь\дідусів вже нема в живих і не всі помирали легко. Метастази і наркотичні знеболюючі не всі переносять спокійно, тим паче на старості років. Тому, на мою думку, не варто судити інших і влазити в їх життя, що дуже полюбляють усіллякі "добрі люди". У людей може горе, і так надуші нелегко, а ви їм телебачення пришлете з газетою. Хочеш допомогти - скинься з добровольцями і винайми медсестру по догляду, а не заяви строчи. От же ж Мля...ка україська натура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піді мною живе така бабуля. по ночам (в 2-3 години )ходить, стукає в стіни і кричить "оставьте меня в покое". Часто вибігає на сходову клітку і кричить "памагіте, убівают". З балкона кичить до міліціонера "Вор, ти украл у меня документии, держите вора!!!". Часом приходить до мене, розказує, що її сусіди вбити хочуть, просить допомоги. Діти її не в Україні, живе сама. Недавно міліція напевно її запечатала в дурку на тиждень, бо двері були опечатані. Зара ніби приїхали дочки, стало поки тихо.

Мораль така - ніхто не знає що його чекає в старості, випадки можуть бути різні, життя складна штука. Від хвороб душевних ніхто не застрахования. Моїх бубусь\дідусів вже нема в живих і не всі помирали легко. Метастази і наркотичні знеболюючі не всі переносять спокійно, тим паче на старості років. Тому, на мою думку, не варто судити інших і влазити в їх життя, що дуже полюбляють усіллякі "добрі люди". У людей може горе, і так надуші нелегко, а ви їм телебачення пришлете з газетою. Хочеш допомогти - скинься з добровольцями і винайми медсестру по догляду, а не заяви строчи. От же ж Мля...ка україська натура.

Не хочу доживати до такої старості :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піді мною живе така бабуля...

Не хочу доживати до такої старості :closedeyes:

Життя таке... Старість для цього не є обов'язковою умовою.

Особисто знаю(ла) трьох людей, до яких прийшла білочка...

1. Не дуже складний випадок - вилікувалась (було тоді 19ть років).

2. Складніший - постійно зриви і постійно підліковується (зараз 33 роки).

3. .... - покінчив з життям самогубством в 31 рік (тиждень тому).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно коли пишуть всяку куйню не вникаючи в стартовий топік. Ну та то таке.

п.с. то відносно посту чітера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

talja, якщо бабцю заберуть у гериатричний центр/пансіонат, читай будинок пристарілих, то останній вправі (поправте юристи) претендувати на пенсію бабусі. Від чого її перебування там кращим не стане. Я про блага.

Тільки гериатричний центр/пансіонат бере за місячне утримання 3000 грн. Не всяка пенсія потягне.

Є прихічнохворі і "павєсєлєй" - от моя сусідка, наприклад, виливала з розмаху кастрюлю кип*ятку на сходову клітку, благо свідки залишились неушкоджені. Тому сусід останніми роками тримає її у відповідному закладі.

А ця бабуся не становить загрози для оточуючих, отож її і виписали додому. І якщо опікуни утримують її дома силоміць то формально мають право - гірка, але правда. А чи вважати це знущанням чи ні - прерогатива суду, як і можливість відібрати права на піклування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cotja, це був приклад. Без всілякої спроби перейти на особисті образи.

Якщо людина справді хвора - вона 100% стоїть на обліку у психлікарні. МОжна ж взнати. Нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю, що онука дістає задоволення від того, що бабуся живе в її квартирі і періодично кричить, лише через пенсію.

Чомусь мені здається що в таких випадках, це квартира скоріше старої...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю, що онука дістає задоволення від того, що бабуся живе в її квартирі і періодично кричить, лише через пенсію.

Можливо. Якщо чесно, я над цим не думала, а мала на увазі спільне проживання бабці з онукою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я чомусь одразу зрозумів, що квартира бабусіна. Інакше, все це не мало би сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОжна ж взнати.

То не краще спочатку взнати, а потім звинувачувати? Презумпцію невинуватості ще не відміняли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби жила в моєму дворі- знав би. Дізнався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я чомусь одразу зрозумів, що квартира бабусіна. Інакше, все це не мало би сенсу.

То не краще спочатку взнати, а потім звинувачувати?

Женя, от чого зразу звинувачувати родичів? Може, в цьому випадку вони найбільше страждають?

Вважаю за недоцільне писати щось в цю тему, поки родичі не покажуть документ, який підтверджує, що бабця хвора, або виявиться, що його немає. Хватить вже видумувати і казати, які погані діти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОбре. Діти хороші - бабка погана. Сидить цілими днями на балконі верещить про допомогу. Іншим заважає.

Мало того, що діти 1 раз на добу їсти приносять. Так вона все одно верещить.

Яка погана бабка. Мабуть "сумасшедшая".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОбре. Діти хороші - бабка погана. Сидить цілими днями на балконі верещить про допомогу. Іншим заважає.

Мало того, що діти 1 раз на добу їсти приносять. Так вона все одно верещить.

Яка погана бабка. Мабуть "сумасшедшая".

Ти особисто бачив, скільки разів їй їсти приносили? І я не бачила. Тому і не треба з такою впевненістю розкладати все по поличках.

П.С. Щиро рада, що в сім"ї не було душевнохворих стареньких. В кого були, той розуміє.

Соромітник, то що там із розслідуванням що стосується хвороби старенької? Чи й далі будемо губитися в догадках і переливати з пустого в порожнє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

talja, уважно читаємо перший пост! А потім вступаємо у полеміку.

Доброго дня.

Маю ситуацію в нашому місті, яку "чомусь" ніхто не може чи не хоче вирішити. Так як на борді є багато юристів і просто грамотних людей то хотілося б обговорити.

Нещодавно помітив ідучи на роботу, що по вулиці Відродження 8а з балкону постійно кричить якась старенька. Запитався що до чого - сказали що хвора і от собі й кричить.

Ну але якось воно дивно що ніхто її не вгомонить. Поколупав трохи це питання. Виявляється що бабуську тримає під замком її добра онука і ще хтось з родичів. Тримають бо пенсія в неї якась там дюже хороша і тому нікуди не здають. Ну заодно напевно і хату стереже. Раз на день приносять поїсти і усьо. Ніхто там ніколи не прибирає і т.п. Бабуська цілий день вдома маринується і як дорветься до балкону то благає про допомогу годинами як вдень так і вночі... а всім сусідам насрати.

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, уважно читаємо інші свідчення і враховуємо їх також

Специально спросил только что у жены об этой бабке, жена спрашивала у управдома почему бабка кричит на весь двор, он ей сказал одно: сумасшедшая.

Управдом в курсе ситуации в дворе лучше нас думаю. Не думаю что из живущих 100+ людей всем все равно и никто до автора топика не решился помочь. Тем более жильцов дома думаю эта ситуация достала больше всех.

Доброго дня.

Запитався що до чого - сказали що хвора і от собі й кричить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та якби я цю тему створив не для того щоб хтось сперичався скільки раз їй їсти приносять. Думав, а вдруг прочитає хтось хто може якось то врегулювати. А тут полеміку розвели.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ти не звертай увагу оті флудери любу тему на ге переведуть:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...