Перейти до змісту

Продам яловичину тушковану


fedot

Рекомендовані повідомлення

Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист.

Ціна 18 гривень за банку.

Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки.

post-3660-0-30986400-1308001862_thumb.jp

post-3660-0-27892500-1308001878_thumb.jp

post-3660-0-67508900-1308001895_thumb.jp

post-3660-0-30986400-1308001862_thumb.jp

post-3660-0-27892500-1308001878_thumb.jp

post-3660-0-67508900-1308001895_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист.

Ціна 18 гривень за банку.

Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки.

вага??? банка 0,5 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2005? я правильно роздивився? Сам пробував? Відгуки? Ізжога, "учащенная дефекация"??)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото - 2006 року, дата виготовлення - березень 2005. Народ, це не та легендарна армійська тушонка 80х-90х років. Цю я пробував на днях (такі ж банки, куплялись також по 18 грн) - не сподобалось. Розарював її з картоплею - виходить каша. За такі гроші (ну троха дороче) купіть нормального свіжого м*яса на гуляш.

Ото якийсь прапор "піднімається" :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если банки покрыты "салидолом",возьму 10 банок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист.

Ціна 18 гривень за банку.

Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки.

вага??? банка 0,5 ???

525 грам

2005? я правильно роздивився? Сам пробував? Відгуки? Ізжога, "учащенная дефекация"??)

2005. В самого кілька ящиків НЗ в холодильнику - їм її частенько - особливо на роботі. Термін зберігання 15 років.

Фото - 2006 року, дата виготовлення - березень 2005. Народ, це не та легендарна армійська тушонка 80х-90х років. Цю я пробував на днях (такі ж банки, куплялись також по 18 грн) - не сподобалось. Розарював її з картоплею - виходить каша. За такі гроші (ну троха дороче) купіть нормального свіжого м*яса на гуляш.

Ото якийсь прапор "піднімається" :smile-zachot:

От якраз це і є "та легендарна тушонка". ГОСТ 84року. Для порівняння раджу прикупити будь-яку банку в магазині - відкрити і порівняти. Тоді і поговоримо))

П.С. А нащо її розварювати-то? В гарячу картоплю (а краще в гречку) вкинув баночку - і готово.

если банки покрыты "салидолом",возьму 10 банок.

Ок. Наберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От якраз це і є "та легендарна тушонка". ГОСТ 84року. Для порівняння раджу прикупити будь-яку банку в магазині - відкрити і порівняти. Тоді і поговоримо))

П.С. А нащо її розварювати-то? В гарячу картоплю (а краще в гречку) вкинув баночку - і готово.

...Я не розварював, а розжарював (буква "жо" заїдає).

ГОСТ гостом, а виробництво 2005 а не 1984. Звичайно, порівнювати з магазинною не варто, це небо і земля. А от формальний термін придатності - 5 років а не 15, і він вже закінчився, хоча ота "легендарна" дійсно могла зберігатись по 20 років (фактично).

fedot, я не кажу порівнювати її з магазинною, а раджу за такі гроші купувати свіже м*ясо (звичайно для не-туристів). Бо 18 грн за 525 грам - не так вже і дешево як для шестирічної тушонки, яку списали.

ПіСі. Тут дешевше і суттєво свіжіше :rolleyes: Правда мінімальна партія ого-го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от формальний термін придатності - 5 років а не 15

недавно угостили такой радостью, съел аж за ушами трещало(тьфу-тьфу не чего не случилось). Эти знакомы часто этой тушонкой питаются.. ни кому не поплохело!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПіСі. Тут дешевше і суттєво свіжіше :rolleyes: Правда мінімальна партія ого-го.

Дискусію припиняю - нема сенсу. Варто раз скуштувати, ніж годину розповідати)))

На рахунок лінку. Я пробував ту тушонку)))) Рекомендую хоча б на склад подивитися)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ну що ви, я ж не кажу що вона несмачна чи спорчена, сам їв, не жалуюсь. Але формально термін придатності вже вийшов.

Просто виходить по ціні свіжого м*яса. Практичну цінність бачу для тих хто подорожує, а для тих хто їсть вдома - нафіга? Хоча признаюсь чесно, в холодильнику ще 2 банки маю, але купував не я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ну що ви, я ж не кажу що вона несмачна чи спорчена, сам їв, не жалуюсь. Але формально термін придатності вже вийшов.

Просто виходить по ціні свіжого м*яса. Практичну цінність бачу для тих хто подорожує, а для тих хто їсть вдома - нафіга? Хоча признаюсь чесно, в холодильнику ще 2 банки маю, але купував не я.

термін придатності саме на цю - 15 років. На ту, яка була вироблена за часів Союзу саме для НЗ - була 20 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одну на пробу можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одну на пробу можна?

Без проблем. Телефон в підписі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...