fedot Опубліковано 13 Червня, 2011 в 21:51 #1 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 21:51 Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист. Ціна 18 гривень за банку. Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки.
Stanislaw Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:01 #2 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:01 Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист.Ціна 18 гривень за банку.Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки.вага??? банка 0,5 ???
shono Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:08 #3 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:08 2005? я правильно роздивився? Сам пробував? Відгуки? Ізжога, "учащенная дефекация"??)
Vadimm Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:17 #4 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:17 Фото - 2006 року, дата виготовлення - березень 2005. Народ, це не та легендарна армійська тушонка 80х-90х років. Цю я пробував на днях (такі ж банки, куплялись також по 18 грн) - не сподобалось. Розарював її з картоплею - виходить каша. За такі гроші (ну троха дороче) купіть нормального свіжого м*яса на гуляш. Ото якийсь прапор "піднімається"
Egoist Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:24 #5 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 22:24 если банки покрыты "салидолом",возьму 10 банок.
fedot Опубліковано 14 Червня, 2011 в 05:20 Автор #6 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 05:20 Склад: Яловичина тушкована, перець, сіль, лавровий лист. Ціна 18 гривень за банку. Оптова знижка від 10-ти ящиків. В ящику 24 банки. вага??? банка 0,5 ??? 525 грам 2005? я правильно роздивився? Сам пробував? Відгуки? Ізжога, "учащенная дефекация"??) 2005. В самого кілька ящиків НЗ в холодильнику - їм її частенько - особливо на роботі. Термін зберігання 15 років. Фото - 2006 року, дата виготовлення - березень 2005. Народ, це не та легендарна армійська тушонка 80х-90х років. Цю я пробував на днях (такі ж банки, куплялись також по 18 грн) - не сподобалось. Розарював її з картоплею - виходить каша. За такі гроші (ну троха дороче) купіть нормального свіжого м*яса на гуляш. Ото якийсь прапор "піднімається" От якраз це і є "та легендарна тушонка". ГОСТ 84року. Для порівняння раджу прикупити будь-яку банку в магазині - відкрити і порівняти. Тоді і поговоримо)) П.С. А нащо її розварювати-то? В гарячу картоплю (а краще в гречку) вкинув баночку - і готово. если банки покрыты "салидолом",возьму 10 банок. Ок. Наберу.
Vadimm Опубліковано 14 Червня, 2011 в 06:53 #7 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 06:53 От якраз це і є "та легендарна тушонка". ГОСТ 84року. Для порівняння раджу прикупити будь-яку банку в магазині - відкрити і порівняти. Тоді і поговоримо)) П.С. А нащо її розварювати-то? В гарячу картоплю (а краще в гречку) вкинув баночку - і готово. ...Я не розварював, а розжарював (буква "жо" заїдає). ГОСТ гостом, а виробництво 2005 а не 1984. Звичайно, порівнювати з магазинною не варто, це небо і земля. А от формальний термін придатності - 5 років а не 15, і він вже закінчився, хоча ота "легендарна" дійсно могла зберігатись по 20 років (фактично). fedot, я не кажу порівнювати її з магазинною, а раджу за такі гроші купувати свіже м*ясо (звичайно для не-туристів). Бо 18 грн за 525 грам - не так вже і дешево як для шестирічної тушонки, яку списали. ПіСі. Тут дешевше і суттєво свіжіше Правда мінімальна партія ого-го.
Egoist Опубліковано 14 Червня, 2011 в 07:14 #8 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 07:14 А от формальний термін придатності - 5 років а не 15недавно угостили такой радостью, съел аж за ушами трещало(тьфу-тьфу не чего не случилось). Эти знакомы часто этой тушонкой питаются.. ни кому не поплохело!
fedot Опубліковано 14 Червня, 2011 в 07:39 Автор #9 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 07:39 ПіСі. Тут дешевше і суттєво свіжіше Правда мінімальна партія ого-го. Дискусію припиняю - нема сенсу. Варто раз скуштувати, ніж годину розповідати))) На рахунок лінку. Я пробував ту тушонку)))) Рекомендую хоча б на склад подивитися)
Vadimm Опубліковано 14 Червня, 2011 в 10:29 #10 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 10:29 Народ, ну що ви, я ж не кажу що вона несмачна чи спорчена, сам їв, не жалуюсь. Але формально термін придатності вже вийшов.Просто виходить по ціні свіжого м*яса. Практичну цінність бачу для тих хто подорожує, а для тих хто їсть вдома - нафіга? Хоча признаюсь чесно, в холодильнику ще 2 банки маю, але купував не я.
fedot Опубліковано 14 Червня, 2011 в 18:04 Автор #11 Опубліковано 14 Червня, 2011 в 18:04 Народ, ну що ви, я ж не кажу що вона несмачна чи спорчена, сам їв, не жалуюсь. Але формально термін придатності вже вийшов.Просто виходить по ціні свіжого м*яса. Практичну цінність бачу для тих хто подорожує, а для тих хто їсть вдома - нафіга? Хоча признаюсь чесно, в холодильнику ще 2 банки маю, але купував не я. термін придатності саме на цю - 15 років. На ту, яка була вироблена за часів Союзу саме для НЗ - була 20 років.
trionix Опубліковано 17 Червня, 2011 в 16:59 #12 Опубліковано 17 Червня, 2011 в 16:59 Одну на пробу можна?
fedot Опубліковано 18 Червня, 2011 в 19:35 Автор #13 Опубліковано 18 Червня, 2011 в 19:35 Одну на пробу можна?Без проблем. Телефон в підписі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.