Перейти до змісту

Не пройди мимо...

VitaliyV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кончайте демагогию! Назначайте дату и место! Я присоединюсь, да и жену уговорю. А весь собранный мусор берем и вываливаем на заранее подстеленную плёнку на площади возле театра, пишем соответствующие разьяснительные плакаты с фотками наиболее загрязненных мест города и агитируем людей не срать там, где живем. Нам все-го то нужно разрешения от зама мера по делам молодёжи

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в прошлом году (кажись) подобное было ...

ток там про вандализм. . и прочие гадости ...

со стэндами .. с примерами .. оч круто :friday:

поучительно :)

с мусором 100% нада организовать :) ток выбрасить у "М1сько1 ради"

нет ли тут кого нить с молодежных организаций ? или еще чего нить ..

главно проблемой будет нехватка НАРОДА !

нашим ПОХ ... что у них "срут" под носом ..

Опубліковано

По-моєму ця вся затія нідочого неприведе :) так як наших людей нічим непроймеш - хіба що ввести закон і стягувати штрафи (великі). :) Я кожного дня прохожу заводячи сина в дитсадок, біля гуртожитка від в.К Савури через місток (Сапалаївка) поблизу торгового технікума - просто нехватає злості, щоб висловити свої почуття :) Відчуття таке, що люди які проживають в гуртожитку живуть там тільки сьогодні, а завтра для них ненаступить. Там вже декілька років підряд затоплює підвал каналізаційними стоками і ця "вода" тече в Сапалаївку дзюрком в якому діти запускають кораблики, чи строять дамби :D:friday: ЖКП що обслуговує цю "общагу" раз в півтора-два місяці відкачують цю воду, а далі все по-новому... Я незнаю за що беруть гроші ЖКП. але по-моєму, їх пора порозганяти - всерівно толку ніякого, і нехай би цими проблемами займались приватні фірми, і стягували штрафи за викидання сміття і т.д.

Р.S. в себе на вулиці (в приватному секторі) я двірника небачив вже років з 6 - люди прибирають власноруч...

Опубліковано

Можем организовать и на более серьезном уровне, новый заместитель нашего мера, Игорь Гузь. Является головой "национального альянса" там много молодежи, не скажу, что разделяю все их взгляды, но на такую акцию они согласятся.... А главное ведь результат... Так что мне нужно конкретно знать, кто меня поддержит (время, и место провидения акции выберем удобное для всех).

Жду конкретных ответов и имен.

Опубліковано

Готов присоединиться.

Только нужо будет утрясти вопрос с работой - офциально выходной я по понедельникам, но, думаю, это решается.

Разрешение на акцию не помешало бы, дабы избежать проблем в случае "загрязнения" центральной площади города. День - наверное, раннее субботнее или воскресное утро. Почему думаю, что лучше заняться этим с утра - все ещё "свеженькие", меньше "зевак" будет, да и больше времени на уборку остаётся. Но можно и в будний день организовывать - тогда "хозяева города" будут на рабочих местах. Можно собрать не только форум, а дать объявление в газеты или по радио (такое объявление можно, наверное, и бесплатно организовать). Ну и фотоподборку делать нужно заранее.

Опубліковано

Народ, я пластунка, отже, принаймі одну людину з громадських організацій ви зацікавили. Що можу сказати. Ми з чоловіком прийдемо точно, а ще кілька пластунів, а ще альянсівців, друїдів, християнської молоді, може, хтось з моєї родини... От, можу поговорити з Гузем на цю тему, тим більше, що після Паски з ним зустрічаюся. Я думаю, він з Альянсом, тай з обома радами (міською і обласною) спробує підтримати. Можу зробити прес-релізи на пресу і статті-агітації. З рештою, можу домовитися про безкоштовні оголошення, тільки б хтось порозклеював.

А стосовно того, що тут говорилося про те, що ми нічого не зробимо, це не правда, вода камінь точить. І колись пора починати вчити наших маргіналів жити, як люди, а не як бидло! :):lol:<_<

Опубліковано

Давно хотів, щоб пластуни долучились до якоїсь міської а не пластовї акції.

Повністю підтримую і прийду. Можливо й наречену захоплю. :lol:

А ше думаю що підтримають, а може і допоможуть зорганізувати "Друїди" (організація екологічного спрямування).

І дуже радий шо я не один викидаю квиточки в смітник <_<

Опубліковано
Давно хотів, щоб пластуни долучились до якоїсь міської а не пластовї акції.

Повністю підтримую і прийду. Можливо й наречену захоплю. :P

А ше думаю що підтримають, а може і допоможуть зорганізувати "Друїди" (організація екологічного спрямування).

І дуже радий шо я не один викидаю квиточки в смітник :D

Діма, то ти??? Що ж ти не признаєшся, тільки сподіваючись на мою здогадливість?

Опубліковано

Час і місце зустрічи! Я прийду також не сам. Думаю що разові пакети для сміття і граблі кожен з нас в промозі буде купити і принести з собою. А ще одна думка... чи є у нашого голови міста в мережі сторінка на який можна-б було залучитися підтримкою... хочаб граблі народу підвезли... та в кінці акції вивезли сміття, інакше куди його потім дівати???

Опубліковано
Час і місце зустрічи! Я прийду також не сам. Думаю що разові пакети для сміття і граблі кожен з нас в промозі буде купити і принести з собою. А ще одна думка... чи є у нашого голови міста в мережі сторінка на який можна-б було залучитися підтримкою... хочаб граблі народу підвезли... та в кінці акції вивезли сміття, інакше куди його потім дівати???

Я думаю, щось вирішимо зі сміттям :ok:

Опубліковано

... інакше куди його потім дівати???

на стоянку біля МіськРади ....

або на площу біля театру :mdr:

шоб знали :mdr:

Без фанатізму, бо нам не дозволять того робити

Опубліковано

Поговорили, и забыли? Кто согласен проводить подобную акцию? Нужны Ваши предложения, это можно слить с акцией 20 апреля, которая будет проходить от наших властей, комитета экологии если не ошибаюсь...

Где же Вы, люди которые хотят и могут помочь сами себе и городу, своим примером.... Всеравно, даже если этого никто не заметит, нам самим будет приятно что мы сделали такую маленькую но вещь...

Опубліковано
Поговорили, и забыли? Кто согласен проводить подобную акцию? Нужны Ваши предложения, это можно слить с акцией 20 апреля, которая будет проходить от наших властей, комитета экологии если не ошибаюсь...

Где же Вы, люди которые хотят и могут помочь сами себе и городу, своим примером.... Всеравно, даже если этого никто не заметит, нам самим будет приятно что мы сделали такую маленькую но вещь...

Якщо 20 квітня - неділя, то давайте в неділю! Але тоді треба розподілити обов.язки. Треба сповістити пресу, розробити плакати, хто може зайнятися роздруковуванням оголошень. Я поговорю з Гузем, свиснемо з Амідом пластунів і решту. Граблі, лопати і рукавички кожен бере сам. Треба домовитися за вивезення сміття. Я думаю, то можна поговорити з відповідними службами. ;)

То шо народ, вперед?

Опубліковано

Якщо 20 квітня - неділя, то давайте в неділю! Але тоді треба розподілити обов.язки. Треба сповістити пресу, розробити плакати, хто може зайнятися роздруковуванням оголошень. Я поговорю з Гузем, свиснемо з Амідом пластунів і решту. Граблі, лопати і рукавички кожен бере сам. Треба домовитися за вивезення сміття. Я думаю, то можна поговорити з відповідними службами. ;)

То шо народ, вперед?

20 - пятниця

Опубліковано

То шо народ, вперед?

20 - пятниця

Це погано - в п.яницю всі на роботі

Опубліковано

Я також підтримую цю ідею.

Але головне в цій справі не лікування(прибирання),а профілактика.Є така чудова річ(у всякому разі в Європі),як соціальна реклама.Було б добре,щоб наша місцева влада зобов"язала маршрутчиків по своїх телевізорах крутити ролики про культуру поведінки на природі.Люба реклама діє на півсвідомість і ця не була б виключенням.Але швидкої дії не буде,а років десь так мінімум через 10,коли діти,які будуть дивитись цю рекламу стануть підлітками,а підлітки дорослими.Бо теперішнім дорослим вже нічого не допоможе.

Але головне як вже тут згадувалось,це відсутність смітників.Нещодавно гуляли з дружиною по парку Українки,купили по морозиву,а обгортки викинуть нема куда.Пройшли від дитячого містечка аж до зоопарку,всі руки вже були липкими.А вчора в парку 900річчя спостерігали,як паляться вогнища і заготовляються дрова з молодих деревець.І до речі також ні одної урни.

Опубліковано
Поговорили и хорошо....

У кого есть предложения, где провисти акцию и когда???

Стосовно пропозицій: це може бути 9 травня (все-одно, у всіх вихідний), якщо буде гарна погода. Далі, якщо це робити, то Сапалаївку гарно прибирати десь в районі копанок - там достатньо брудно, і люди ходять - тим більше в вихідний, ми всіх заставимо порухатись, можемо ще якісь ігри з конкурсами і подарунками провести на кількість прибраного сміття відпочиваючими, та ще й рухливі ігри, і там гарно самим провести пікнік.

Опубліковано
21 квітня - День довкілля.

це гарна дата, але я не встигну поговорити за машини для сміття і підтримку адміністрації, а крім того, то хотілося б висвітлити в пресі, когось запросити, якісь плакатики зробити, оголошення повісити. Не встигнемо...

Опубліковано

21 квітня - День довкілля.

це гарна дата, але я не встигну поговорити за машини для сміття і підтримку адміністрації, а крім того, то хотілося б висвітлити в пресі, когось запросити, якісь плакатики зробити, оголошення повісити. Не встигнемо...

Хорошо, что есть "братья по разуму"... Давайте разберем обязанности каждого, тоесть кто что может сделать???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...