laser Опубліковано 6 Червня, 2011 в 20:26 #1 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 20:26 тиждень чи два назад я надіслав запит на запрошення до нового срвісу Music Beta by Google. робити це було цікаво, так як для україни цей сервіс "не працює" і ось сьогодні прийшов довгоочікуваний інвайт =) якось воно так є — все смачне тільки по запрошеннях (пригадуєте епопею з джимейлом? ) веб інтерфейс ще не дослідив, але мінімалізм від гугла як завжди на лице паралельно можна ставити менеджер закачок докінця ще не розібрався... завтра копирсатимусь звісно є можливість синхронізації з пристроями на андроїді. цікавить чи хтось з бордівців вже має тут акаунти і чи взагалі ця штука корисна і матиме розвиток?
D@ve Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:35 #2 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 05:35 Це типу свою музичну бібліотеку можна в них тримати, чи їхню собі закачати?
georg Опубліковано 7 Червня, 2011 в 06:58 #3 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 06:58 Небольшой обзор Google Music
laser Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:10 Автор #4 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:10 основне призначення, на скільки я зрозумів - свою бібліотеку тримати в них (до 20 000 пісень) з можливістю доступу до неї з любої точки світу чи пристрою де є інтернетhttp://www.youtube.com/watch?v=ZrNhKcxBbZoдумаю сервіс буде цікавий на даний час для музикантів, або меломанів з плеєрами чи смартфонами з обмеженою пам'яттю.в сервісі є часткова підтримка lossless форматів, також він кросплатформенний (МАС, РС)в перспективі, думаю, інтеграція з іншими сервісами гугла (перш за все пошук у веб), що дозволить більш активно і з користю юзати Music Beta by Google
Ko3bMa Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:47 #5 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:47 Це типу свою музичну бібліотеку можна в них тримати, чи їхню собі закачати? я так зрозумів що і те й інше, хоча download під питанням) цікаво, що гугл буде робити з авторськими правами на стопіцот треків, які можна буде викачувати на домашній пк
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.