Перейти до змісту

Китаец продал свою почку, чтобы купить iPad 2

Serpent

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

збери 1000 кришечок від туборг і виграй китайську нирку :friday:

а перед тим випий 1000 туборгів, і китайська нирка тобі якраз знадобиться.

Опубліковано

збери 1000 кришечок від туборг і виграй китайську нирку :friday:

а перед тим випий 1000 туборгів, і китайська нирка тобі якраз знадобиться.

-----------

ну можна було б і не пояснювати :D

це такий жарт як купи три чебуреки і збери кота

Опубліковано

Некоректно порівнювати виробників навороченої техніки з наркоторговцями через одну недалеку дитину.

Я знаю людей, які економлять кожну копійку, харчуються мівіною, аби тільки назбирати на геймерську зборку РС. У їхніх очах блиск нав"язаного щастя, вони здатні на багато що, аби досягти ціль. І це ні нащо не схоже?

А візміть в приклад підлітків з iPhone - ми в руках, на які виклянчують у мами і тата пускають сльозу...аби тільки купити БУ хлам на варшавці. Це теж ні нащо не схоже?

Опубліковано

Некоректно порівнювати виробників навороченої техніки з наркоторговцями через одну недалеку дитину.

Я знаю людей, які економлять кожну копійку, харчуються мівіною, аби тільки назбирати на геймерську зборку РС. У їхніх очах блиск нав"язаного щастя, вони здатні на багато що, аби досягти ціль. І це ні нащо не схоже?

А візміть в приклад підлітків з iPhone - ми в руках, на які виклянчують у мами і тата пускають сльозу...аби тільки купити БУ хлам на варшавці. Це теж ні нащо не схоже?

Це схоже на погане виховання.

Опубліковано

Ну от, через певний час вийде в світ новий iPad 3, що тоді прийдеться продати китайцю, щоб купити девайс: нирку, легені...що??? І скільки молоді послідує за його прикладом, адже це заразно, приклад продемонстрований, а значить можна наслідувати його? Shkoder, а ти не хочеш в його фан клуб записатися, теж щось продасиш?

Бідолаха... Ти зараз нагадуєш латентного гомосексуаліста, який всім і вся з доказує, шо гомики уроди і їх тре знищувати, а насправді сам собі не хоче признатись, шо такий же як і вони :)

Шкода шо в нас нирки на іпади не міняють, нє? :)

Опубліковано

Сяо Чжэн вернулся домой с компьютером и телефоном Apple.

Я вам скажу ви недооцінюєте китайців, ця подія чітко спланована акція китайської компартії. Це така собі тренувальна "контрольна" закупка, от побачите через півроку китайці скинуться нирками і викуплять н*хєр ту Гамерику! От тоді по всьому світу запанує "майд ін чайна"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...