Перейти до змісту

Мої перші спроби фото

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зацікаиввся останні часом фото, маю бажання трохи вивчити фотошоп, і забля відпочинку робити гарні фото, для себе :) А зараз би хотів викоасти декілька перших фото зроблені двома фотіками - першим моїм Canon A530 та другим яким і зара користуюсь Canon S5 IS.

Оскільки тему створив для конструктивної критики, тому і чекаю, кому цікаво, пояснити що не так у моїх фото.

Дякую. Поїхали :)

Фото зроблені Canon S5 Is

c87a3a3683ac.jpg

447cfe2685d2.jpg

9a4318f1f024.jpg

a111a6327abe.jpg

2386097f2288.jpg

6c781cc5010b.jpg

66fca7aaeaf8.jpg

39a08534dbb0.jpg

977f6ffc2578.jpg

d6b3397433ca.jpg

e099559f88d9.jpg

Ось ці зроблені моїм першим фотіком A530

0264bf267100.jpg

1441d66269fc.jpg

fef9e9b56433.jpg

d1d531136fc3.jpg

Опубліковано

полювання за сонцем при ясному небі не найкращим чином впливає на матрицю фотіка, не радив би зловживати такими фотками

Опубліковано

Зацікавив 5 кадр своєю композицією. Тільки зрізане дерево з лівого боку. Я не профі,, просто спостерігач, тому можешь не звертати уваги на мої зауваження. Чисто інтуітивно відчуваю, що ти бачишь цікаві кадри. Просто треба вчитись вибирати найкращий ракурс знімання.Наприклад, там, де цікава весільна машина. Але її майже не видно, не кидається в очи. Мені здалось, що ти саме її там примітив, тому можна було б пошукати кращий ракурс для того, щоб її виділити в кадрі. Хоча це тільки моя думка. Ні яких зазіхань на профессійний погляд :g05:

Опубліковано

Візьмемо фотку з машинкою.

Імхо Hudson виглядатиме краще, коли його виділити з загального фону і не загорожувати пів фото половиною фонтана

Наприклад так

Andrew_Best, проти не будуть факт, це ж безкоштовний пєар! :smile3:

dsc0203z.jpg

dsc0360mb.jpg

Опубліковано

гг, так так саме це авто, просто я посоромився ближче фоткати, мо власники булуть проти )

Твоя фото супер! )

Чекаю вихідних, і оскільки я в русі став ще більш вільніший, придбавши собі вел, поїду на фотополювання.

Опубліковано

Ох уж ці сором'язливі фотографи! Моя порада, як людини, яка постіно спостерігає за вами, фотографами,- виймай і вішай на шию фотоаппарат, і ходи поміж люди. Вони спочатку напружуються, але потім звикають і зубувають про твою присутність. Вот тоді вже можна полювати досхочу)))

Опубліковано

Доречі, питання до фотографів. Як фотографувати людей?:) Адже коли фоткаєш не знайомих людей, вони на тебе дивляться як на якогось маньяка або збоченця або шпіона ))

Опубліковано
Мої перші спроби фото

Як побачів цю тему в Последние темы відразу прийшла думка - природа нафоткана, о чюдо, інтуїція мене не підвела :D

А в цілому непоганий старт :ok:

Опубліковано

Ну природа завжди безотказна в цьому плані :) Щодо скажем портрету, ну тут треба людину - об'єкт для позування. Але ще не знайшов(не вговорив)жодної яка б погодилась позувати з подальшим афішуванням фото тут для критика. Хоча просив і не багато - тільки скою дружину :)

Опубліковано

Andrew_Best, якщо сумніваєшся, краще запитай (особливо при портреті), чи не будете проти фото бла бла для публікації в газеті "Молодий пенсіонер", а репортажки мона втіхаря клацати :smile3:

всяке буває, мало лі потім, можна поіметь проблем, хоч в нас не Асашай, проте преценденти були.

Опубліковано

Раджу подивитись тему "Мої маляви". А саме на жанрові фото і портрети. Найкращі з них зроблені саме під час "полювання", коли люди вже не звертали на фотографа уваги, або абсолютно випадкові кадри, зроблені здалеку. Потрібний гарненький об'єктивчик))) Фбо подолати свій страх і сором'язливість.

Опубліковано

Завален горизонт. И слишком прямо в лоб сфоткал.Красивая решетка обрезана. Ищи удачный ракурс).

Опубліковано

Завален горизонт. И слишком прямо в лоб сфоткал.Красивая решетка обрезана. Ищи удачный ракурс).

Як зрозуміти "горизонт" на фото із каміном?

Опубліковано

Як зрозуміти "горизонт" на фото із каміном?

Верхній край комину завалений. Ця лінія краще виглядала б рівно горизонтальною.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хто має бажання удосконалити одну із цих фот у фотошопі будь-як аби побачили силу фотошапа?! :_

Здається одна з фотографій емоцыйно краще виглядатиме так:

66fca7aaeaf81_500.jpg

Де нові фото???

Опубліковано

ітак, с5:

мінус - маленька матриця = шумить.

плюс - макро з 0 см, зум 12х та поворотний екран.

я б порадив придбати штатив (для початку)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...