Перейти до змісту

Ранкове байк купання в Гаразджі

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні вирішив знову перевірити свої сили, і поїхав до знаку Гаразджа і назад. По дорозі бачив біля МодерЕкспо двох хлопців - ремонтували вел здається, потім десь у Струмівці мене один перегнав, мо хто із наших?:)

Ітого 15 км зранку накатав, поїхав у двір 4 гімназії, трохи підтягнув преса і біцепси, до речі там непогані тренажери на вулиці.

Опубліковано

Сьогодні по дорозі в Гараджу довелось добре крутити щоб нагрітися. Проте вже в лісі й біля озера було тепло й затишно. Водичка прохолодна і приємна. :)

Біля МодернЕкспо я й ursa стояли. Діма ролики чистив на перекидці й дивився на свою поламану шпицю. А третій - це Льоня Музичук був, мабуть просто виїхав покататись.

Опубліковано

Сьогодні по дорозі в Гараджу довелось добре крутити щоб нагрітися. Проте вже в лісі й біля озера було тепло й затишно. Водичка прохолодна і приємна. :)

Біля МодернЕкспо я й ursa стояли. Діма ролики чистив на перекидці й дивився на свою поламану шпицю. А третій - це Льоня Музичук був, мабуть просто виїхав покататись.

Це вже ви вернулись з озера?

Опубліковано

Да, наши обгоняли в Струмовке :)

С озера? Я уже около восьми вернулся, а Fr1end и того раньше :)

Доехал, доехал, искатель поломок :) Третий был не Лёня, а Андрей Мерчук. А на обратном пути Вовчик ехал навстречу. А в лесу ещё трое приехало на озеро, когда мы оттуда сваливали... не знаю кто...

Опубліковано

і як це ви так їздите що я вас ні вчора, ні сьогодні нікого ні разочку не побачила то??? :unsure:. з живих велосипедистів тільки Тимца узрєла :0038:

Опубліковано

Та я так подозреваю, что на том озере существует какое-то искривление пространственно-временного континуума - не иначе :)

Опубліковано

Щоб було цікаво, ви домовтесь щоб кожен з велосипедистів брав з собою на озеро одну цукерку. Там в Гаразджі знайдіть потаємне місце, куди б усі клали свої цукерки. І так щодня. Тепер, коли хтось приїжджає на місце купання, бачить скільки вже людей було, кладе нову цукерку, купається, забирає і зїдає з тайничка вчорашню цукерку(свою або чужу) і їде додому... :ok: наступного ранку всі обговорюють хто чию зїв, чия смачніша, скільки було народу і т.д.

Опубліковано
наступного ранку всі обговорюють хто чию зїв, чия смачніша, скільки було народу

не вийде, хтось один буде зїдати всі і не признаєттся =)

Опубліковано
наступного ранку всі обговорюють хто чию зїв, чия смачніша, скільки було народу

не вийде, хтось один буде зїдати всі і не признаєттся =)

Тоді КЛАСТИ можна щось інше ... ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...