Перейти до змісту

Хто прочистить кондиціонер

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні-завтра треба прочистити-"пропарити" кондиціонер (клімат-контроль) в автомобілі, бо щось після весни почало трошки неприємно пахнути. Хто може допомогти?

Опубліковано

Сьогодні-завтра треба прочистити-"пропарити" кондиціонер (клімат-контроль) в автомобілі, бо щось після весни почало трошки неприємно пахнути. Хто може допомогти?

Я робив на "Автоцентрі "Захід", щоправда в рамках планового ТО. 77-33-03

Опубліковано

Я робив восени, в рамках ТО теж, але щось результат мене не дуже порадував :( Думаю - може, є хтось, хто справді якісно це робить?

Опубліковано

Купи на автобазарі спеціальний спрей та оброби ним випаровувач кондиціонера та воздуховоди. Зараз на базарі достатньо таких прибамбасів. Робиться все просто - або ставиться спрей в салоні та хвилин на 10 вмикається рециркуляція повітря з увімкненим кондиціонером, або за допомогою трубки-шлангу обробляються воздуховоди. Я сам собі минулого року робив. Неприємний запах пропав.

А ще порада - після користування кондиціонером на 2-3 хвилини вмикати пічку щоб просушити випаровувач. Тоді неприємного запаху теж не буде.

Опубліковано

Я робив восени, в рамках ТО теж, але щось результат мене не дуже порадував :( Думаю - може, є хтось, хто справді якісно це робить?

(067)7702758 - Сергій,в.Теремно, ( співробітник рекомендував, незнаю на рахунок чистки, він заправляв і щось ремонтував, залишився задоволений)

Опубліковано

(067)7702758 - Сергій,в.Теремно,

Сьогодні облуговував і чистив в цього хлопця. Запшикував спрей в повітряні канали.

Взяв 100 гр.

Опубліковано

Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера. Родзводиться водою. Результат супер, ніякого запаху немає. По грошам 10 грн.

Опубліковано

Прочистив сьогодні у Сергія. Ніби все ок, запаху поки не чути.

За лізоформін - дякую, прикину - може, варто спробувати.

Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера.

"Обробляю" - це як? Заливається? Вбризкується? чи як?

Опубліковано
Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера. Родзводиться водою. Результат супер, ніякого запаху немає. По грошам 10 грн.
З цього моменту будь-ласка детальніше. :)
Опубліковано
З цього моменту будь-ласка детальніше. :)

1. Розвожу лізоформін в пропорції 1 пакетик приблизно на 1 л. води. І заливаю усе це в обприскувач (типу як мити вікна).

2. Знімаю фільтр салону.

3. Заводжу авто і включаю обдув на максимум.

4. Заприскую трохи в місце де стояв фільтр.

5. Потім включаю кондиціонер і також заприскую в те місце де фільтр.

6. Включаю режим рециркуляції в салоні і прискаю речовиною де забір повітря з салону (в мене це біля переднього сидіння пасажира).

7. Чекаю хвилин 10 поки згинуть усі бактерії.

8. Включаю режим тепла щоб це усе висушити в повітроводах.

9. Ставлю новий фільтр салону.

10. Насолоджуюсь чистим повітрям :rolleyes:.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Деу Ланос

1. Я купував спрей

2. Механічним шляхом протер декілька повітряпроводів

Корисна порада.

Внизу торпедо звідки дує під ноги там де повітряпроводи в самому ж повітряпроводі накопичується різне сміття, волога і т.д. а також інколи і охолоджувальна рідина (якщо там піддікає "пєчка") так от залізьте туди і попротирайте, повимокуйте. Запах в салоні зміниться на краще.

Під лобовим склом теж накопичується багато смітя там де повітропроводи, попробуйте там відкрити і протерти.

Це я помітив коли мої хлопці розбирають машини для покраски.

Опубліковано

Як економ варіант иожна взяти це. В теремно якраз ним і чистили. Цю процедуру легко самому можна зробити.

Як варіант тут пропонували "лізоформін", я калатав розчи лізола. Зрозуміло що після всіх цих процедур треба добре провітрювати салон.

Опубліковано

V.Wolf минулого року я такий спрец/очищувач купував за 30 грн на базарі..... мені сподобалось як він спрацював, запах приємний в салоні після використання цього спрею...

Опубліковано

Доречі балончика хватить на 2 обеззаражування, якщо випаровувач в не катастрофічному стані.

Опубліковано

ну я за раз все випшикав для надійності..... бо робив то перший раз. Па й повітреводіів в мене не мало...

• 4 місяця потому...
Опубліковано

даю тел 0503780301

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...