Перейти до змісту

Візьму даром зіпсовані вінчестери

astepan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є два штуки, неробочі причьом не відремонтуєш бо я розбирав за для цікавості що там як оно работает, один на 1228 мегабайт другий самсунг на 40 гіг. Цікавить пиши - відам, схемки повинні бути робочі у двох.

ЗІ механіці повний кабздєц, магніти познімав... шпінделі повинні робити...

Опубліковано

є два штуки, неробочі причьом не відремонтуєш бо я розбирав за для цікавості що там як оно работает, один на 1228 мегабайт другий самсунг на 40 гіг. Цікавить пиши - відам, схемки повинні бути робочі у двох.

ЗІ механіці повний кабздєц, магніти познімав... шпінделі повинні робити...

спасибо канешно, але в такому стані він мені не треба.

Опубліковано
спасибо канешно, але в такому стані він мені не треба.
Написав би одразу що магніти збираєш ;) а то вінчестери, вінчестери....
Опубліковано

Толком скажи, що тобі з них треба? Електроніка? Банки? На метал, чи пробувати ремонтувати будеш?

Бо є штук 40 неробочих, колекція для відновлення інформації з полетівших. Магніти з банок, які відкривались, мені точно не треба ))

Опубліковано

Толком скажи, що тобі з них треба? Електроніка? Банки? На метал, чи пробувати ремонтувати будеш?

Бо є штук 40 неробочих, колекція для відновлення інформації з полетівших. Магніти з банок, які відкривались, мені точно не треба ))

треба магніти з вінтів.

Опубліковано

більше того, більшість нових лічильників влаштована так, що якщо до них піднести сильний магніт, то всередині механізм беззворотно блокується...

Опубліковано

якщо не секрет навіщо? лічильники зупиняти? я пробував - не зупиняє :D

магніти треба не для лічильників, просто хочу дешо перевірити на роботі.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

припустим у мене є 2 штукі, правда один меньший магніт а другий більший, але я з ними просто так не хочу роставатись...

• 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...