Перейти до змісту

Проблеми з підключенням до ОГО

Рекомендовані повідомлення

Не треба гнати. Нічого Приватбанк примусово не здирає, платіть суму, яку вважаєте за потрібне, хоч 1 грн., хоч 1000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

получается ты отдал в кредит "телекомчикам" 100 грн,

которым они пользуются безвозмездно, тоесть даром

головне, як розриватимеш договір, щоб ті 100 грн вернули і все. або не платити за останній місяць.

доречі практика здирання наперед ще була як тільки були в продажі стартові УТЕЛа.

Приватбанк примусово не здирає, платіть суму, яку вважаєте за потрібне, хоч 1 грн., хоч 1000.

не сказав би. в банкоматі наприклад висвічує потрібну суму до сплати. її змінити не можна.

якшо в маті де тикати купюри, то да. сікі тикнеш, стіки і поповнить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

получается ты отдал в кредит "телекомчикам" 100 грн, которым они пользуются безвозмездно, тоесть даром

Так і договір же називається "кредитний" :lol:

А якщо без жартів, то реально бісило, коли тобі в касі УТ казали платити, причому суму зразу з авансом. Але найбільше мене дістало останнього разу, як платив - коли мені касирша сказала платити суму з авансом, я їй кажу - без авансу, а вона продовжує гнути свою лінію, мовляв в нас з цього місяця змінено розрахунки, вас попереджали і т.д. Дуже хотілося її обматюкати, бо договір у мене таки кредитний :rolleyes:, а те, що УТ по власній прихоті вирішив збирати з усіх за вже отримані послуги (а не за останній місяць), мені до лампочки. Але більше я за УТ не плачу, бо від ОГО відключився й тепер це не мої проблеми :rolleyes:

А у нас (Ківерці) лякають відключенням, якщо оплата за послуги без авансу. Сам цього не чув - я не бігаю оплачувати інтернет, але восени багато невдоволених знайомих телефонувало, що лякають відмовою надання послуг без авансу. Уточню - обов'язково відпишу, як зараз у нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...