Перейти до змісту

інтелектуальна молодь 6-ої бурси

pronew12

Рекомендовані повідомлення

а всі вершки суспільства регулярно ходять на бордо - :friday: і вчаться виключно в ВишаХ на президентів, інколи на адмінів борди" :lol:

+100500!!!1!11адинадинадин :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь

Я б не судила

Не суди.

А про "загальний рівень освіти всієї молоді окремо взятого закладу" можна взнати подивившись якраз на рівень акредитації. Не зі стелі ж він узятий ;)

Зерно правди в цьому є, але, якби ви знали як проходять акредитації....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є якісь підступні заморочки? :blink: Чого ж тоді 6-та бурса досі не Національний університет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є якісь підступні заморочки? :blink: Чого ж тоді 6-та бурса досі не Національний університет?

Є дуже багато таких заморочок.

А якщо скрізь будуть національні, де будемо вчити мулярів, штукатурів?

Як будемо відчувати свою вищість перед петеушниками? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як будемо відчувати свою вищість перед петеушниками?

Мдя... Кому що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як будемо відчувати свою вищість перед петеушниками?

Мдя... Кому що.

Там смайлик стоїть :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті, кому не треба "відчувати свою вищість", знають, що у кожному жарті лише частка жарту :) *улыбка*(с) смайлік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої

5r_jpg_450x600_q95.jpg

Якраз таки зараз є дефіцит виробничих професій, таки не вистачає Оксан Мух і Ко, а хулє, сидіти над швейною машинкою чи штукатурити в холод, некошерно, куди краще пабалдеть в офісі, кави-чаю поганяти, потріщати і вже й додом пора....

Скажу так, хто має руки і голову, той забезпечує і себе і сім"ю, маючи фах тієї ж швеї, слюсара-ремонтника, сантехніка, електрика і тд. А економісти-фінансисти, нерідко з своїми шматчоками пластику, ака дипломи, продають овочі та хмельницькі лахи на старому ринку.

Sad but true....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, я окончил бурсу с красным дипломом

Когда я поступал один професор сказал отличнейшую вещь: "Золотая медаль это так, ведь в разных деревнях разные учителя матиматики" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діваха (на відео) ріАльнАя :_07:

А оцей срач ПТУшники проти ВУЗівців - дурня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От хто не такий обмежений (в значення "стереотипний", а не "тупий"), як ти, Женя, той і мріє стати сантехніком, електриком і т. д.

Людина насправді набагато більш багатогранна, ніж тобі розказують по телевізору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, твоя жовч аж із екрану монітора пливе.

Не стереотипи - а жорстока реалія. І не ВСІ, а переважна більшість. Ніде не сказано, що всі бурсаки - тупі. І ніде не сказано, що всі з села.

Сказано було, що вчаться там ті, кому не пощастило вчитися у Інститутах, або піти в армію :)

Відкрию тобі секрет - щоб стати адміном борди - не потрібно вчитися у ВУЗ-і. Варто бути адекватним.

А щоб ходити на борд- :friday:, то ласкаво просимо на найближчу тусню. От там і поговоримо про стереотипи та ВУЗ-и. І про те, як стати адміном борди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тема, взагалі про "інтелектуальність", ну так от, оскільки більшість "бурсаків" явно не "вершки" суспільства, (бо останні вчаться саме у інститутах..) і особливим розумом не виділяються, тому й поведінка така.

переважна більшість...

Давай так: Не вистачило мамі Олени Мухи, яка проживала і навчалася останні свої 16-18 років життя у якомусь селі, грошей на те, щоб її дочка поступила у інститут чи університет. Куди, як ти вважаєш, піде вчитися Олена Муха? Та й саме бажання вчитися чи якось розвиватися, у героїні сюжету, відсутнє повністю. Куди їй дорога?

звідки ж тоді така впевненість що мама Олени "проживала і навчалася останні свої 16-18 років життя у якомусь селі"? - Ну да, якшо бурса то обовязково бідна з села) Вершок ви наш :lol:

Мені пощастило не піти в армію, в мене був вибір або терти 2 роки штани в школі або піти кудись далі - я вибрав 2-й варіант.

Про адміна я в шутку сказав(якщо хто не зрозумів), і де був натяк про прагнення мені стати адмн борди??? Передивився свої пости - не побачив.

Як вийде то загляну коли до вас на огонёк)

Люди, я адекват? Бо тут люди сомніваються :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От хто не такий обмежений (в значення "стереотипний", а не "тупий"), як ти, Женя, той і мріє стати сантехніком, електриком і т. д.

Людина насправді набагато більш багатогранна, ніж тобі розказують по телевізору.

Ти знаєш, я телевізор не дивлюся, і про багатогранність людей, мені розповідати не потрібно, я теж не лише біля компа сиджу.

Ще скажи що ти у школі мріяв вчитися у бурсі на сантехніка чи зварювальника.

Про необхідність "бурсацьких" професій я знаю, і не потрібно язвити. Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

В більшості випадків - бурса від вибору: армія, або вчитися.

sasha1132, про Олену Муху і її маму - приклад, а не ствердження. Про те, що розумом не виділяються - особисті спостереження, не всіх стосується, є й ДУЖЕ РОЗУМНІ люди. А щодо села - то, мабуть, статистика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ne dymal,chto diskysiya tak daleko zaydet

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту. І так розплодилось всяких Україн і т.д. В норм європейських країнах менше 100 ВНЗ, а в нас аж біля 1000! Склався безглуздий стеоретип всім після школи іти в універи, в розвинутих країнах ідуть на курси, 1,2 роки вчаться спеціальності і працюють по ній, не подобається іншу вибирають, а в нас учаться на того, ким працювати не хочуть. І потім мучиться, бо робота не подобається, і толковими спеціалістами не стають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305733532' post='1052373338']

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту.

талі це розкажи, ага, з лілічкою :D

Отак, Енді ти ще більше впав в моїх очах. Чукча нє чітатєль?

П.С. Наслухана про неадекватність багатьох молодих людей, що навчаються в ПТУ, як от "дівчинки-героїні" цієї теми. Однак, точно знаю, що в луцьких технікумах з того ж бухгалтерського обліку випускники отримують набагато кращі знання, ніж більшість випускників національних університетів

Я б не судила по одній дівчині про загальний рівень освіти всієї молоді окремо взятого закладу різних рівнів акредитації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж від вас неуків взяти? Не тошніть тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту.

шо думаєш, якщо вчишся в "університеті", то такий розумний!? :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти знаєш, я телевізор не дивлюся, і про багатогранність людей, мені розповідати не потрібно, я теж не лише біля компа сиджу.

Я телевізор дивлюся, це мене якось харакеризує чи це знову стереотип?

Про необхідність "бурсацьких" професій я знаю, і не потрібно язвити. Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

Ні, всі думають: от вивчуся на вчителя історії і розбагатію...

В більшості випадків - бурса від вибору: армія, або вчитися.

Не знаю як зараз, але коли вчився я, то навчання в ПТУ, ВПТУ від служби в армії не спасало ні разу. Навпаки: хто не хотів до армії, йшли до ВУЗу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305734147' post='1052373347']

Що ж від вас неуків взяти? Не тошніть тут

_20.gif

ФУ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема помало котиться до "фініта", підсумки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчився в 6 училищі, те що мені було потрібне вчив.

Як на мене- було б бажання!

Ставити всіх під одну лінійку не правильно. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

може, як виключення, але коротко розповім ситуацію одного мого далекого родича. Ітак: людина живе в СПб, декан кафедри травматології медакадемії Мєчнікова, об’їздив півсвіту і робив складнющі операції, має дофігааааа грошей. У цього дядіка є онук, який таки мріяв років з 13-ти стати автослюсарем, і таки став, і таки зараз хороший спец. і має вже дружину і маленького сина, яких успішно сам годує. А з дідом своїм він посрався давно, і ні копійки не бере, принципіальний. О такі пироги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мегафлудера видно з далеку :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...