Перейти до змісту

Стерео фото Луцька з висоти пташиного польоту!

FlyPilot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора трішки політав, ось пара фоток... :)

Ще такий ракурс 33-го-

post-7823-0-32021300-1313412031_thumb.jp

Цікаво з повітря дивиться бізнес-центр біля Фокстроту-

post-7823-0-30600300-1313412130_thumb.jp

Ось ще гарна,як на мене, панорамка неба над Луцьком-

post-7823-0-01055300-1313412198_thumb.jp

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

круті фото! цікаво як одним фотіком в польоті вдавалося встигнути зробити 2 фото?

я якось трохи пробував теж, правда львів...

анагліфні окуляри маю, але плющить від них непадєцкі %)

Опубліковано

да фото очень интересные ! тут уже почти весь город только ГПЗ и Львовской не хватает , было бы круто и там пофотать)))))

Опубліковано

круті фото! цікаво як одним фотіком в польоті вдавалося встигнути зробити 2 фото?

кажуть можна зробити так.

Стаття звичайно цікава, але я так не роблю. Як на мене це якось нечесно по відношенню до тих, кому показуєш стерео знімки. :dont: Основна СУТЬ стерео в тому, що кожне око бачить СВІЙ ракурс і саме це дає реалістичний ОБ'ЄМ. А якщо зробити по рекомендаціях в статті, то ,напевно, просто передній план "відійде" від заднього, але ці плани всеодно будуть плоскі. :0001: Кажу "напевно", бо чомусь коли дивлюсь на зразки в тій статті через анагліфи, то бачу взагалі якусь абракадабру :unsure: ... Може у мене окуляри "не тої системи"?.. :)

Я для стерео завжди використовую пару знімків. :0011: Признаюсь чесно не завжди все виходить так як хочеш, та й взагалі не відразу все почало виходити, але я не здаюсь і продовжую працювати саме над технікою зйомки і над методами обробки знятих пар. :0123:

Опубліковано

це як HDR вижатий з одної фотографії =)

на скільки я зрозумів труднощі можуть виникати через різіні відтінки пари кольорів R/C та їх яскравість

у мене на жовтих і зелених кольорах часом рябить в очах

пробував ліпити я в безкоштовному StereoPhoto Maker'і, то без проблем пара обробляється і за лічені хвилини можна отримати чудовий результат

якщо топікстартер не проти

post-3982-0-99914600-1313568278_thumb.jp

особисто мені дуже хотілося б глянути в стереоскоп

Опубліковано

Свіжі фото з повітря!!! :)

Сам не можу натішитись, який гарний ракурс ВНУ я зробив :g05:

post-7823-0-25100800-1313823101_thumb.jp

Тут казали, що я мало Львівську і ГПЗ знімаю- буду виправлятись! :0123:

Ось старий цегельний завод на Львівській

post-7823-0-57969200-1313823489_thumb.jp

Тубдиспансер

post-7823-0-59689500-1313823529_thumb.jp

Тролейбусне депо

post-7823-0-51008600-1313823585_thumb.jp

Кромберг в далині видніється

post-7823-0-25600300-1313823671_thumb.jp

P.S. Це ще не все... :0001:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Зацініть ще одну цікаву фотку зроблену над Луцьком.

Висота десь під 400 метрів, видимість була чудова. :) Фото практично не пережате. Якщо переглядати в натуральний розмір, то на горизонті видно грядірні Кузнецовської АЕС, а це ж майже 80 км по прямій!!!!!!! :0123:

post-7823-0-46821500-1314787857_thumb.jp

Опубліковано

на горизонті видно грядірні Кузнецовської АЕС, а це ж майже 80 км по прямій!!!!!!!

от блін. По карті далекувато і не таке вже страшне те сусідство здається. Але то поки не побачив це фото. Тепер буду з острахом читати повідомлення про неполадки на РАЕС. Оо

Опубліковано
Кузнецовської АЕС, а це ж майже 80 км по прямій!!!!!!!
Шумів на фотці багато, постав емуляцію ІСО меншу.

До речі, вчора над Рованцями під помаранчевим крилом не ви літали?

Опубліковано

Нє, вчора не я був. Я під жовтим крилом літаю!

А на рахунок шумів, то я ісо більше сотні не ставлю. В сонячну погоду- 80. Ну я ж не перший раз(рік) літаю і фоткаю, тому можливості своєї апаратури знаю добре, повірте. :rolleyes:

Опубліковано
А на рахунок шумів, то я ісо більше сотні не ставлю. В сонячну погоду- 80. Ну я ж не перший раз(рік) літаю і фоткаю, тому можливості своєї апаратури знаю добре, повірте
Да я вірю, але шумів реально як в мене на 1500 :blink:
  • 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

На вихідних вдалось нарешті трішки політати. Холодно було, але загалом погодка не підкачала! :smile-zachot:

Я то й фоткати не планував, та й мого фотіка під рукою не було, але коли діло дійшло до польоту, то таки не втримався і взяв у знайомого мильницю( відразу вибачайте за якість). :0011:

"Шедеврів" звичайно не вийшло(ще й у фотіку налаштування були не коректні), але все-таки... :rolleyes:

Парк в осінньому вбранні

post-7823-0-16693200-1318931805_thumb.jp

Центр з висоти 800 метрів. Хотів сфоткати драмтеатр після ремонту, а то він з землі так гарно виглядає. До речі, на даху будівельники наскладали купи сміття, які можна розгледіти на фото.

post-7823-0-81703500-1318931978_thumb.jp

Ну і знову про Кузнецовську АЕС. В цей раз її було видно, як ніколи, дякуючи дуже чистій атмосфері. Особливо вражали клуби пари, які піднімались вгору з грядірень і збивались в одну велику хмару, яку з повітря напевно можна було б побачити і за 100 км при такій погоді.

post-7823-0-25452800-1318932211_thumb.jp

• 4 місяця потому...
Опубліковано
Вчора бавився ефектом мініатюри в Фотошопі. І ось що вийшло

Классно, только для лучшего эфекта надо ещё насыщенности добавить

minicentr1.jpg

Опубліковано

Дімон, коли сезон відкриваєш?

Скоро!!! Весною вже запахло!

Вчора бавився ефектом мініатюри в Фотошопі. І ось що вийшло

Классно, только для лучшего эфекта надо ещё насыщенности добавить

Дійсно ще "мініатюрніше" виходить. Дякую за пораду! До речі, підкажіть як вставляти фото в повідомлення, щоб воно не іконкою було, а цілим?

Опубліковано

А ЦУМ же ж,ЦУМ!!!! Парканом обнесіть... :) Або нове щось придумайте.

До речі, про ЦУМ. Якби хтось зміг дістати чи поділитись новою моделлю ЦУМа(в проектантів вона точно є), то можна було б її вставити у мою фотку і глянути як вона пасуватиме чи ні до навколишніх будівель.

Опубліковано
Якби хтось зміг дістати чи поділитись новою моделлю ЦУМа(в проектантів вона точно є), то можна було б її вставити у мою фотку і глянути як вона пасуватиме чи ні до навколишніх будівель.

Отут вже є фотка "припасованого" ЦУМу... Да й у відповідній темі на борді не раз проскакували різні варіанти.

Чи ти хочеш спробувати його на свої фото втиснути?.. Google SketchUp-ом, наприклад, нє?

Опубліковано
Якби хтось зміг дістати чи поділитись новою моделлю ЦУМа(в проектантів вона точно є), то можна було б її вставити у мою фотку і глянути як вона пасуватиме чи ні до навколишніх будівель.

Отут вже є фотка "припасованого" ЦУМу... Да й у відповідній темі на борді не раз проскакували різні варіанти.

Чи ти хочеш спробувати його на свої фото втиснути?.. Google SketchUp-ом, наприклад, нє?

Та нє, то не то... Ці фото- то трохи слабенька візуалізація(на них 80% займає сам ЦУМ, а загальної картиниабсолютно не видно). Я б хотів 3д модель ЦУМа всавити в свої фото з повітря- о тоді б воно реально виглядало.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Дімон, коли сезон відкриваєш?

Скоро!!! Весною вже запахло!

FlyPilot', Вже літо (хоч і не пахне ним), а хвото? Хоча б за весну. Особливо коли все в цвіті було...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...