Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну знаєш.. . це зовсім різні танчики..

Т-44 - середній танк, АМХ 13-90 - легкий танк якого пробивають всі підряд, зате в нього крута топова гармата з барабаном заряджання, і висока швидкість, та броня ніяка =).

Т-44 топовий дуже непоганий танчик, з нормальною броньою і пушкою :)

але як кажуть на вкус и цвет... і той і той по своєму прикольні.

Опубліковано

Т 44 ваще гуд танчик) от игры получаю немерено фану манёвренный , бронь норма, пушка, всё на высоте. Уже т 54 открыл.. играть короче на нём вообще без напряга .

Опубліковано
ух щойно бій був на КТ, гарно став за горку і тримав двох Китайців

В мене на днях було веселіше - на КВ з шайтаном запрєсував топ-КТ в тупічку на Хімєльсдорфі - в нього перезарядка в 2 рази швидша, так він замість того щоб виїхати зі схованки і дати мені 2 плюхи в бік, почав каруселити - коротше від мене відскочило 2 рикошети (я стояв ромбіком, та це не важливо) + 1 попадання, а я дав йому 4 плюхи - одною не пробив маску гармати, за те інші 3 зробили свою чорну справу (його попередньо троха хтось покоцав). Ще б ладно це був Лев, але КТ... Як люди до 8 лвл отак докачуються що серуть цеглою від сраного КВ?

Опубліковано
ух щойно бій був на КТ, гарно став за горку і тримав двох Китайців

В мене на днях було веселіше - на КВ з шайтаном запрєсував топ-КТ в тупічку на Хімєльсдорфі - в нього перезарядка в 2 рази швидша, так він замість того щоб виїхати зі схованки і дати мені 2 плюхи в бік, почав каруселити - коротше від мене відскочило 2 рикошети (я стояв ромбіком, та це не важливо) + 1 попадання, а я дав йому 4 плюхи - одною не пробив маску гармати, за те інші 3 зробили свою чорну справу (його попередньо троха хтось покоцав). Ще б ладно це був Лев, але КТ... Як люди до 8 лвл отак докачуються що серуть цеглою від сраного КВ?

Дорвался до папиного аккаунта)

Опубліковано

Халявою на 14 всі скористались?Тепер по мому питанню,т 34...пушка куда хоче туда й пуляє...(незнаю може тількі в мене одного)на амх швидкість пострілу виграє в любому випадку тай швидкість самого танка відіграє не маловажливу роль(мав паттона-броня неважна зато пуха рішала) тому й питаю старожилів!

Опубліковано

Халявою на 14 всі скористались?Тепер по мому питанню,т 34...пушка куда хоче туда й пуляє...(незнаю може тількі в мене одного)на амх швидкість пострілу виграє в любому випадку тай швидкість самого танка відіграє не маловажливу роль(мав паттона-броня неважна зато пуха рішала) тому й питаю старожилів!

т 34 - американець, чи срср?

Опубліковано

Сорі,т 43 ссср

Опубліковано

Сорі,т 43 ссср

так т 34 или т43?

Прикол тока был на е 75 в буратоса срикошетил, метров со 150.

Опубліковано

яким програвачем їх дивитись?

За допомогою клієнта гри . Тільки спочатку треба гру закрити . Даль два рази клікнути по файлу і все .

Опубліковано

Согласен топовоя пушка на су 85 очень даже ничего.Не пожалел что взял.

9к опыту до топовой пушки на е75 и начнётся веселье :0032:

Опубліковано

Пропал прицел. Еду, сначала не заметил, потом стрелять, а фиг :_02:, ни куда целится ни перезаряда. Начал просто центром экрана направлять на супостатов, 54-ке полжизни снять умудрился. А несколькими боями ранее так же пропала миникарта. Шо за глюки.

Опубліковано

Рєбят,в мене травма (((((((((((((((((((((((((((((

Два дні з премом катався,тупо не вилазив з за компа.Набивав опит на Ягдпанзер 7 левла. Опит набив.Грошей не вистачало на покупку.Продав "сковородку",грошей набралося.Дійшло до купівлі - КУЙ!!! Грошей купа,зате десь опит дівся :(((( Це що,тепер по новій брати сковородку і набивати опит?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...