Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось вам відповідь підтримкі користувачів:

Меры в отношении данного игрока приниматься не будут, так как на присланных Вами скриншотах отсутствует факт нарушения Правил Игры:

19. В) Запирание (блокирование спереди и сзади) техники пользователя, входящего в команду игрока.

19. Г) Подпирание (блокирование с одной из сторон, не позволяющее двигаться, в случае если с иной стороны техника прикасается к неподвижному неразрушаемому препятствию) техники пользователя, входящего в команду игрока.

Поскольку в Вашем конкретном случае движение возможно, нарушением данные действия не являются.

Навщо вона взагалі тоді існує? У відповіді я їм написав такє:

Тоесть если меня принуждают ехать только вперед и не дают отступить и спрятаться за препядствие, это является спортивным поведением (на скрине видно чо спрятаться мне больше не куда, как только отступить назад за стену или ехать просто вперед)? Ведь как только я хоть чуть проезжал вперед чтоб немного повернуть меня тут-же он подпирал сзади и я оставался открытым под огнем двух противников.

Спасибо за ответ, теперь тоже так и буду делать, ведь убитый танк спреди является хорошим прикрытием!!

И правидьно он написал, что ему за это ничего не будет - видать не первый раз так делает безнаказанно.

Решилась ли Ваша проблема? Нет

Опубліковано

У "Вапроси і атвєти" задай вапрос про спортивну поведінку в контексті твого випадку. Може щось в правилах змінять, бо формально вони, схоже, праві.

Особисто я в твоєму випадку під час бою ламанувся б вперед, заїхав за труп (на той момент) КВ і за ним захистився б від Льови - втрачати нічого, але і цьому пі@%юку користі не буде, можливо ще б і він сам по інерції підставився б, або (а вдруг!) допоміг би з Льовою, шайтанка дєло нешуточне! Але зараз легко говорити...

Опубліковано

Mykola81, я там поставив по одній зірочці за "Общее впечатление" та за "Полнота ответа"

Vadimm, підставляти зада Льву не вихід :), я б не встиг заїхати за труп КВ...

Ось схожа тема - відповідь та сама.... точно у підтримці сидять барани....

Опубліковано
VadimM, підставляти зада Льву не вихід , я б не встиг заїхати за труп КВ...

В Льови перезарядка близько 10 секунд, в тебе б вистачило ХП на 2-3 плюхи від нього ? Ну або в клінч до корми - тобі б допомогла шайтанка підпиратєля під яку б недалекий Льова підставив би боєукладку ;). А зазвичай коли нема виходу - ломлюсь на пролом за спину супернику, якщо ззаду не олені - підтримають поки мені плюхи роздають. В третині випадків така тактика себе чудово виправдовує. Все ж краще ніж мовчки ловити плюхи і служити щитом.

Опубліковано

Коротше не переймайся ти цим підпирачем, десь тебе підперли, десь ти, десь його підіпруть... Зараз канікули почнуться буде ще веселіше.

Вчора мене один підпер, але вистачило 1 зауваження - швидко дійшло.

Опубліковано

Vadimm, та вже забив :), а тим більше після відповіді підтримкі. Далі буду по ситуації діяти - але один раз в підпираючого точно шмальну :)... може...

Опубліковано

Vadimm, та вже забив :), а тим більше після відповіді підтримкі. Далі буду по ситуації діяти - але один раз в підпираючого точно шмальну :)... може...

ооо, яке все знайоме )), я десь вище писав про те як мене підперли спецом два Т34-85, не взад не вперед не міг рухатись, я на Т32 був, корочє я їх зі злості розстріляв, так як на повідомлення в чаті не реагували, за що і отримав бан, через кілька годин як в сапорт відправив скріни був розбанєн :), (після перестановки гри нажаль не збереглись).

якшо тіко рас шмальнеш то не забанять ))

Опубліковано

845d76091ef2c6292f6667cb5269d628.jpg

Поповнив сьогодні через Приват , 8 грн-- 250 голд , кинув 20 грн --- дали 625 голда , без комісії .

Закинув на офф-форум , може кому пригодиться , меню там ніяке в терміналі .

Фотки з мобіли але читати можна .

Опубліковано

Говорят шайтанка уже нє та или та?

Нормальна , грати можна , я не знімав . Тільки вицілювати краще треба , в лоб вже 25% ИС-4 не зняти .

Опубліковано
шо то за хлопці ?

А хз, може і земляки... Зустрічалися мені з клану [KOVEL] також...

Альянси між кланами робляться тільки коли земля є, чи нема різниці?

Опубліковано

drap, мені вчора "взгруснулося" і я пограв по одному бою на КВ-13 та Т-34-85. Нажаль два боя - дві поразкі, гарні поразкі з мінімальним відривом, але за бій отримав 32000 та 26000 відповідно (без ремонта та боєприпасів), фану отримав ще більше :) Ги - дивлюся тобі одного танку не хватило щоб отримати на КВ розвідника!

Мені син сказав що завтра вводять жабоїдів :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...