Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
баля в цій грі або одні поразки, або одні перемоги... щось туточки не чисто о_О

100 % !

Ще радує як французька арта 4-5 лвл намагається мене пробити...а я як в танку)

ну це ти гониш, в мене французька арта 5-рівень, АМХ13F - ще ніразу не було щоб КВ-5 не пробив, ~400хп знімає, мінімум був 150 :)

Опубліковано

sasha1132, КВ-5 це найлегший та найсмачніший фраг з прем танків, розбирається як тузік тапки рве.

Преми просто своєрідні .

Той самий КВ-5 легко розібрати зблизька , але важко здалеку , коли толком не вицілити башточок , бо весь танк влазить в круг прицілу .

Лев --- шиється непогано на всіх дистанціях , але добре рикошетить і коли сховати корпус і виставити тільки башту --- вбити Лева важко і з ТТ10 , бо маска не пробивається толком і башта спереду дуже рикошетна .

ИС-6 -- так собі , і товстий трохи , і рикошетить , але нічого особливого

Гусь ( М6 подарунковий ) --- товстий лоб ( 200 мм ) , решта картон , крім того танк завбільшки з автобус . :_07:

Опубліковано

не знаю як у вас там але у мене тільки загоряється червоним про попадання а урон не проходить, якщо і проходить в рідкості то до 100 хп не більше)

Здалеку також добре по башням прилітає) Та я вже навчився ховати ту диню в ближньому бою а якщо нема куди то просто танцюю перед ворогом а коли я рухаюсь складнувато попасти по динці без рикошету) Лев тільки діагонально починає рикошетити а так собі в нб де мотор спокійно по 300 урона заливаю)

Зате можна задом зажимати противників) Зажав КТ на ЗІгфріді і він не міг мене пробити в корму а я його в башенку собі спокійно шив) Перезаряд то 7 секунд) Як б не сказав що він самий легкий фраг, мені простіше розібрати льва з т34 чим кв5го) Від того рикошетів куча...Єдине що в клинчі погано танк високий і дивитись в пушку трудновато) орудіє не опускається на стільки) Але зато точність іноді просто дивує ) З 400-600 метрів лтшку на ходу збиваю...

Був світком того як 3ка не змогла справитись з гусьом) Таки дійсно в нього клюв а не лоб)

Опубліковано

Я колись , як тільки Гуся почали вводити після акціїї , зловив такого на Т-44 на Малинівці . Я с однієї сторони корівника , він з іншої .

Я його розібрав через вікна , бо віне не міг сховатися , занадто високий , я завжди його знаходив через вікно . :_07:

Опубліковано

кв5 на тайпі клінчую і розбираю в башенку, часто з мінімумом втрат для себе. Найсмачніший фраг для мене

Опубліковано

на китайці ще мене не клінчували...

був у клінчі з е75, вийшов переможцем з 40 хп)

Сам на сам? чи з допомогою союзників?

Опубліковано

Я так розумію,що Федя тупіковий? Мушу досліджувати полюбому ЯгдТигра,що вкачатися до ЯгдПанз. Е100?

Ні , перехід з Федора на Ягдтигр залишається .

Опубліковано

Ну да,саме собою.Але щоб мати Панз.Е100.я мушу пройти ЯгдТигра.З Фєді не вийде пересісти на нього.Правильно?

Ну якщо вірити цьому дереву, http://worldoftanks.ru/dcont/fb/media/art_techtree/germany/germany_tree_full%28ru%29_r.jpg

то Федя 8-ий лвл і ну ні як на 10-ий з нього пересісти зразу не вийде, треба качати ягд.Тигра.

Е-75 був АФК :_12::_07:

:D

Опубліковано

Ну да,саме собою.Але щоб мати Панз.Е100.я мушу пройти ЯгдТигра.З Фєді не вийде пересісти на нього.Правильно?

З Феді пересядеш на Ягдтигр в будь якому випадку , хоч до патчу , хоч після патчу , так що спокійно качай його далі .

А на 10 рівень не перескочиш з 8 :_02:

post-9119-0-82936600-1341493015_thumb.jp

Опубліковано

Е-75 був АФК :_12::_07:

нє, просто НУБАС :_07:

Ми колись взводом лазили під столами , коли нас рашив об.704 на Малинівці через поле . Прикол в тому , що рашив він задом до нас . :_07:

Опубліковано

Виїхав перший раз за день на ИС-8. Штурм на карті " Песчаная Река ". Ми на захисті.

Зайняв позицію, 5 хвилин зупиняв раш суперника через верх карти. потім ще прийшлось повернутись і захистити базу.

Нічого особливого, але приємно ^_^

Победа!

Бой: Песчаная река четвер 5 липня 2012 р. 16:21:15

Танк: ИС-8

Получено опыта: 2 516 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 52 931

Достижения в бою: «Поддержка», «Снайпер», Знак класcности «Мастер»

Опубліковано

А скільки досвіду буде потрібно на ЯгдПантеру2? В мене є набитими 75000 на ЯгдПантері.Вистачить?

Десь так і буде , я набив 90 к , на всяк випадок , бо на Федю треба 80 к .

Якщо ще не продав Ягдпантеру , то візьми пару раз подвійний досвід , якщо продав , то так і буде , докинеш вільним 5-10 к .

Опубліковано

признаюсь не сам) з 3кою позаду мене (попереду нього) я йому пушку кританув і потроху в борт розбирав)арта не помогала бо були за горкою...

Нік був червоний правда, самі знаєте що це означає)

З китайцем сам на сам не в клінчі а в дуелі в радіусі 50 метрів я вихожу переможцем завжди) якщо ніхто мані не заважає...

d57c4690d19at.jpg

нічого особливого не зробив, стояв гуслив суперників і по троху стшок розбирав і отримав стільки) Правда шанс на перемогу був вродь 15%...

Та бувають такі ситуації) Загравшись бачу малинівка і подумав штурм нада через поле до церкви а то стандартний бій і топ в списку як дурак попер через поле...) Правда на середині побачив що щось забаго ворогів стоять за камнями і бистринько на схил щоб арта не достала...

Як надоїдає що у всіх зливах винять топів! Мол нуб навчись грати, чого не прикрив, чого стоим? Як іноді хочеться висказати йому шо в сраці він був гамно бачив! Але хватає зачасту на один матюк) Ще задовбали "пиши по-русский хохол" нє ну в мене "і" стоїть а не "ьі"... І обзиватись починають, грузити...Чат на 80% існує для флуда а не підказок, настановок і т.д.

Опубліковано

Я вчора взагалі грав-одні зливи.Вдув літру пива,потім ще одну і давай в чат писати,на початку бою:"Слава Україні"! .Як тільки москалі не матюкалися :) І газ згадували,і бандеровцем називали... А мені навпаки смішно,прикольно.Що тішить,що "Героям Слава" відписували. І Білоруси писали:"Хай живе Украина".

Опубліковано
Чат на 80% існує для флуда а не підказок, настановок і т.д.

угу, того я в бані чата побачив плюс)) Не відволікаюсь взагалі тепер :)

Опубліковано

Однозначно вдалий сьогодні день :lol:

3-ій бій після ИС-8, про якій вище писав) Перший раз на Буратосі виїхав. Зустрічний бій на Лінії Зіхфріда

Бій вийшов просто шикарний) ИС-4 помучав на 1000 хп. Потім зняв 704-го з символічними 1111 хп :rolleyes: і залишився в кінці я і холодильник. став я на захват чекаю, кручусь. Мимоволі подумав, що я б на його місці об'їхав ззаду, через 10 сек так він і виїхав, я швидко втік за дім і розвертаюсь, вже повернувся, а тут його дуло. Так він там і ліг :D Йому чекунди 2 не вистачило)

Победа!

Бой: Линия Зигфрида четвер 5 липня 2012 р. 16:43:18

Танк: С-51

Получено опыта: 2 246 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 29 834

Достижения в бою: Знак класcности «Мастер»

Але якщо чесно, то на " Мастер " -а я думав хоча б 1600 десь треба. Мало пряморуких на Буратосах стало їздити.. <_<

Опубліковано

Я вчора взагалі грав-одні зливи.Вдув літру пива,потім ще одну і давай в чат писати,на початку бою:"Слава Україні"! .Як тільки москалі не матюкалися :) І газ згадували,і бандеровцем називали... А мені навпаки смішно,прикольно.Що тішить,що "Героям Слава" відписували. І Білоруси писали:"Хай живе Украина".

наступного разу як питимеш пиво під час гри згадай їм Конотопську битву.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...