Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

932.13 фух, я вже подумав нуб...)

навіть той кв5 скільки він коштує 300? за ті триста можна не брати на весь місяць а брати на день коли точно будеш відбивати) і хватить на пів року)

лора зараз досить популярний, але не знаю франців не качаю) Але набагато краще за жабу) візьми екіпаж 75 і прокачаєш помалу до топа)

Опубліковано

я так тоже зимою подумав - прем премом - він потрібен лише коли швидко прокачати танк чи бабла накосити, а так - купив собі тіпочка і катаюсь на ньому заробляючи та танки і модулі.

зараз у мене дилема - є 13-90, котрий використовую в ротних боях активно, гарний прокачаний танк. і не знаю чи варто купити вже відкриту лору - екіпаж з нуля буде качатись і т.д.

що порадите?

як на мене, то Лора, не надто хороша машина. 13-90 більше подобався. у мене прем і то при виграші команди Лора запросто може влізти в 0. уявіть собі коробку з під сірників по якій стріляють (черч 2, так би мовити). але не маю виходу хочу бетмена...

P.S. до речі, вкачав собі нарешті Мишку. розчарований повністю - це не та машинка, що була в патчі 0.7.2 чи 0.7.3, думаю качатись на ис-4, хоча після нового патчу і четвертого можуть порізати.

Опубліковано

Команда разработчиков объявляет о старте новой акции в память о боевых действиях, проходивших в рамках операции «Багратион».

С 23 июня 10:00 (МСК) по 26 июня 9:30 (МСК) вас ожидает:

Утроенный опыт за первую победу в день;

Удвоенная прибыль на танках: T-34, КВ-1С, СУ-85, Т-34-85, PzKpfw IV, PzKpfw III, StuG III, Hummel;

Скидки на покупку премиум аккаунта: трехдневный по цене однодневного, семидневный по цене трехдневного;

Скидка 50% на покупку снаряжения за кредиты (малый ремкомплект, ручные огнетушители, малая аптечка, 100-октановый бензин);

Скидка 50% на сброс изученных навыков и умений экипажа (как за золото, так и за кредиты). Руководство по использованию навыков и умений экипажа на различных типах техники;

Скидка 50% на покупку техники: Т-34-85, ИС, СУ-152, PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, Jagdpanther;

Скидка 50% на расширение казармы (узнать подробнее о расширении казармы).

Ах як давно я чекав скидку на розширення казарми... заодно і ІС придбаю.

Опубліковано

треба буде вкластить на днях трохи)

само на підході т34 + на хумеллі добю до гвп

і візьму прем мабуть день за три) це по 26 можна взяти чи на пперіод до 26? тобто 26 можна буде брати?

також розширю казарму) щеб додатковий слот в ангарі презентували)

зараз так пінг скаче 120-200 грати майже нереально! особливо на арті і світляках(

Опубліковано

А я сьогодні по Т-50-2 двічі підряд нульовий дамаг наніс. Стріляв 100-міліметровим, пробиття 175мм, почув двічі "попаданіє".

До речі, що буде з Т-50-2 коли його замінять? Тупо заберуть 1 світляк з ангара і дадуть інший? Чи якось ще компенсують?

Опубліковано

А я сьогодні по Т-50-2 двічі підряд нульовий дамаг наніс. Стріляв 100-міліметровим, пробиття 175мм, почув двічі "попаданіє".

А з ИС-7 не пробити леопард в бік ? :0150:

До речі, що буде з Т-50-2 коли його замінять? Тупо заберуть 1 світляк з ангара і дадуть інший? Чи якось ще компенсують?

Просто замінять і все .

Опубліковано

це жесть... ще в мене такого не було.... відкатав бій, маю 4 попадання по цілі і отримав 0 кредитів

як??????

свого зачепив десь. тоді йде в нуль бабло)

як це замінять т50-2? я спецом взяв т50 щоб його вкачати....що тепер кидати ето гіблое дело?

хе...я з буратоса в притул 1390 "попадание" з 0 дамагом! оце було омфг 7 ступення

певно прийдеться брати якийсь прем танк бо діла не буде ібо на що не сядеш все або в 0 або в мінус! якась чорна полоса їйбогу

скільки там кв5 коштує?

Опубліковано

За це все пишеться "штраф за нанісєніє ущєрба саюзніку" чи тіпа того.

Йшла вище мова з приводу боєукладки Т-44. Маю вкачану на 100% "безконтактну", "мокра" валяється на складі. На сток-башті критували дуже рідко, вкачав топову - критують кожен бій, а то і по 2 рази. 1 раз підрихтував двигун, потім крит БУ і на цілий бій інвалід... І хз замість чого ставити "мокру" - зняти стаб, досил, чи торсіони, які поки замість вентиляції стоять? Взагалі критувати почали частіше, видно щоб більше срібла гравці на розхідники витрачали...

За 900+ досвіду дали 2 степінь... цирк, скоро за збиття гуслі будуть "майстра" давати.

Опубліковано
А з ИС-7 не пробити леопард в бік ?

З Е-100 вбік по Т-46 і тільки гусля впала))

скільки там кв5 коштує?

80*3 = 240 грн.

Йшла вище мова з приводу боєукладки Т-44.

Vadimm, не маю мокрої і безконтактна ще не вкачана, але таких проблем взагалі немає... тьху-тьху. може ти якось підставляєш бк?

До-речі, майстра на Т-44 отримав за 1606 досвіду без према :)

Опубліковано
не маю мокрої і безконтактна ще не вкачана

В тебе башта топова? Бо в мене гемор почався як топову поставив.

А з ИС-7 не пробити леопард в бік ?

З Е-100 вбік по Т-46 і тільки гусля впала))

Хто кручє :D

Опубліковано

угу) все топ)

може ти десь бік башні підставляєш, того і критують.

Опубліковано

Нє, то видно бої зливні... Якщо ВК 3001 з 200 м по мені 2 постріли - 2 пробиття з дамагом, 1)крит двигуна, 2) винос мєхвода то що тут скажеш - далі вже не дивно чого БУ винесли. Хоча з топ-баштою приємніше граєиться :) досвід набігає на ура.

Опубліковано

угу) все топ)

може ти десь бік башні підставляєш, того і критують.

Слухай , в мене враженння , що ти портрет Серба на столі тримаєш , щось дуже до тебе ВБР прихильний :D

Опубліковано
На раунок према і прем танків... Без према і прем танків докачався до ИС-4 (9 лвл) і Об. 212. Потім мені клан спонсорнув КВ-5 і діла пішли веселіше, набагато)

Я також грав без према, до ИС3 без нього дійшов :), і до Т32.далі взяв прем, бо з премом швидше качаєшся.

Потім Т34 став прем танком, і проблеми з сріблом щезли геть :)

нє ну вивалювати 400 гривень на танк в ігрі це для мене пуста трата грошенят

ну-ну ))

певно прийдеться брати якийсь прем танк бо діла не буде ібо на що не сядеш все або в 0 або в мінус! якась чорна полоса їйбогу скільки там кв5 коштує?

гиииии :_07:

3 60-70м по 13-90 з ИС-7 не пробил тоже круто, з буратоса по 13-75 в упор, тільки дзинь, і -100 ХР, таке буває ...

напевно Арден правий, або пре, або не пре, я таку тенденцію також помітив.

Рейтинг Эффективности

1055.9 - середнячок йа :)

Опубліковано

Вчора грав на Е-100, то аж чуть не плакав.... стількі "не пробив!" в мене ще не було.... причому не пробив навіть 13-90.... думаю буду грати фугасами - декілька раз не пробив танкі фугасами.... зачохлив його не знаю на скоко часу.... з іншими танками не було такої проблеми.

• Адміністратори
Опубліковано

Влера самий головний деф-нагібатор на ис7 в нашій роті!

Єдині хто зумів його зупинити в бою це бійці топової роти TD42 :)

А всяких RKKA та BTR він на свому ІС-7, на підступах до бази на вечерю їсть :)

Опубліковано

А мені навпаки не йде ИС-7 і всьо...) непробиття, рикошети... капєц кароче)

до-речі, КВ-5 підняли фарм чи в мене руки стали прямі прямі)) За перемогу сьогодні весь день беру 90-110к) (з премом)

Опубліковано

Теж замітив!

Провів бій, нічого такого не зробив, добив 1 танк, два рази по 400 зняв у Т34 і ще зо два рази попав у тяж якийсь і теж зняв 90к :) (взям прем на акцію)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...