Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

взяв ИС-3.... щось він мене не радує.... шиється всіма на ура і збитковий дуже.... а ще й з теперішніми зливними боями, то взагалі жесть

не знаю як зараз але раніше це був фановий танк, навіть без према в 80% був в +, і пухкавка Д25Т доволі точна була. Можливо руки ще косі?

ой не знаю що з цим ис-3 (топ), не стоїть у мене до нього. бовтається в мене в ангарі як баласт. викинути шкода (через викачаний досвід), грати на ньому теж не сильно хочеться - т 34-85 пробиває...

Опубліковано

Ви напевно на кв-4 не грали, якщо вам ИС-3 поганий танк.

На ИС-3 просто потрібно думати, що ти СТ а не тяж.

Опубліковано

взяв ИС-3.... щось він мене не радує.... шиється всіма на ура і збитковий дуже.... а ще й з теперішніми зливними боями, то взагалі жесть

не знаю як зараз але раніше це був фановий танк, навіть без према в 80% був в +, і пухкавка Д25Т доволі точна була. Можливо руки ще косі?

Там БЛ-9 в топі , Д-25 це стокова .

я ось це мав на увазі:

УПД. ще й пуха(топова від ИС) крива лупить куди хоче

Опубліковано

Ви напевно на кв-4 не грали, якщо вам ИС-3 поганий танк.

На ИС-3 просто потрібно думати, що ти СТ а не тяж.

абсолютно вірно, зараз ис-3 треба прирівнювати до ст.

Опубліковано

вкачав, довго відмучившись, БЛ-9 на ИС-3... враження від танка стали набагато приємніші і він став виходити в "+"

а Д-25Т для мене дуже коса, бо маю з чим порівняти - паралельно вкачана гілка німців до Е-75...

БЛ-9 радує більшою точністю та пробиттям

а от на рахунок того, що ИС-3 шиється ким-попало - буває.... мабуть ВБР....бо бували бої, де від мене все відскакує (навіть ИСУ-152 із своєю БЛ-10 по мені зрекошетила), а буває, що мене шиють всі підряд.... дещо схожа ситуація - на Хуммелі в одному бою всі снаряди летять в ціль, а в іншому одні "накрил".... і навіть частенько вилітають за круг наведення.... ВБР, мать його

Опубліковано

взяв собі т50 (щоб вкачати до т50-2) і а20 (щоб вкачати до т54)...тепер заново вчусь грати на лт противоартилерійській техніці)

Фану море в порівнянні з стоковим е75)

правда гублюсь трохи на них мене кидає в топ...

b86fddb5dc4at.jpg

не зрозуміло що робити чи летіти світити чи стояти в шкурі тт за камнем і пахкати всіх....)

але буває і таке

e82760d1555et.jpg

думаю ще коли набуду т-34 перейду на птсау...обєктишка....

лтшкі як не дивно приносять більше бабла за тт(

раніше писалося за хумеля і про вбр...згідний на всі 100500. іноді без зведення просто в ціль а іноді після повного зведення "попадає в молоко")

Знаєте от тако зайти після боїв з уровнями 10 рівню на бої 2-3 рівнів...там все просто, ніхто не стоїть за камнями по годині ніхто тупо один не лізе на ворога вообще "вот она, гра моєй мечти..." + нарешті за стільки часу я грав на "провінції" ....блін скільки ж радості) раджу і вам зіноді вставати з тих "мєгонагебаторских" танків і просто покататись ради свого задоволення)

Опубліковано

Мдаа... Субота/Воскресенье - 2 вечера радосного нагиба.

Захожу сегодня бросает в такое дно что просто ппц. Было 7 сливов и 1 победа. хз как довел до 10 сливов 15 побед) слил 0.02% :(

Опубліковано

ну какой же я тогда статист буду :D

хотя если серьезно, за саму стату я не парюсь) но когда проходит 5-6 минут боя и уже Наши 2 < 8 Враги, то какое тут уже наслаждение? :(

Опубліковано

Я як пересів з Т50 на Т50-2 все ніяк не можу прилаштуватися. Для мене Т50 цікавіший бігунець. Хоча потрошку і на Т50-2 руки правлю :)

Спочатку Т50-2 все в мінуса заганяв... Ремонт дорогий....

А зараз просто кайфую з ЯгПантерки - просто море фану. Спочатку в стоці щось важко було, а зараз топ + екіпаж + модулі - "ляпота" - дня 3 і Хфедір буде... Мега ПТшка....

Ну і в пісочниці дійсно прикольно побігати, вирішив хфранців спробувати - море фану від пісочниці.... ;)

Доречі от де можна медальку за 5 арт отримати - там в боях і побільше буває...

Опубліковано

ну какой же я тогда статист буду :D

хотя если серьезно, за саму стату я не парюсь) но когда проходит 5-6 минут боя и уже Наши 2 < 8 Враги, то какое тут уже наслаждение? :(

Ага , згоден . В такому випадку шукаю будь-який взвод , бо сам я починаю багато писать в чат , якщо є час . =)

А так присутність напарника стримує , є з ким обговорити оленів =)

До речі , зробив Майстра на Буратосі . Не повірите , нова карта Вайдпарк , ПТ режим , 6 пострілів і 5 фрагів . Дуже здивувався , що дали багато досвіду . Ввечері закину реплей , якщо цікаво .

Опубліковано

Mykola81, да крута карта.

Я на 261 залишився сам проти 3 ТТ і Т92 і витянув бій) кружити ТТ кругом заводів круто))) правда мене спасло 2 рикошети і ваншот Т34 в лоб :)

Опубліковано
та кредити треба на СТ10

ІМХО СТ10 ждати ще мінімум пів року :)

Кінець липня - початок серпня , інфа 100% від розробників , патч 7.5 . Так що набивай кредити .

( чому в мене смайлики і ББ-коди не активні ? )

Опубліковано

Ось про патч 0.7.5 http://worldoftanks.ru/ru/development

(Информация обновлена 14.06.2012)

Следующее обновление World of Tanks — 0.7.5, ориентировочный срок выхода которого — июль-август 2012.

Некоторые изменения и нововведения предстоящего обновления 0.7.5:

Новые карты — «Порт», «Хайвей», «Тихий берег»;

Новая техника 10-го уровня:

Средние танки: советский T-62A, немецкий E50 Ausf.M, американский M48 Patton III, французский Bat Chatillon 25t;

ПТ-САУ: советская «Объект 268», немецкая JagdPz E-100, американские Т110Е3 и Т110Е4, французская AMX 50 Foch 155.

Узнать подробнее об этой технике можно здесь.

Новые премиумные машины: американский средний танк 8-го уровня T26E4 SuperPershing, немецкая ПТ-САУ 6-го уровня Dickermax;

Ряд новых наград (список будет предоставлен позже).

Внимание! Все указанное в разделе имеет условный характер и может быть изменено!

Опубліковано

http://wotreplays.ru/index.php/site/307764#vaydpark-enterprise-s-51

Бій на С-51 . Нудний дещо , але Майстер за 1650 досвіду з премом --- то наскількі ж криворукі Буратоси на сервері . Я розчарований . ;)

Опубліковано

Виходить, якщо в наступному патчі СТ та ПТ 10-го рівня, тобто BatChat перейде на 10, а якшо він перейде на 10 значіть і всі французькі ЛТ, СТ піднімуться вверх.

Я правильно думаю?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...