Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скидай і дай сюда посилання.

Доречі, що ще (які аддони, чіти і т.д.) потрібно ставити для покращення гри. Крім шкурок із зонами пробиття я більш нічого не ставив... Досвідчені танководи - поділяться корисною інфою і ссилками на скачку цих доповнень...

Опубліковано

а можна подетальніше ? Шкурки з зонами пробиття стоять, а от що є "світлофор" я не вкурсах...

Можна ссилку бо при запиті в google нічого толкового не видає ...

З мене "+"

в базових iгрових настройках прицiлу е перехрестя (хрестики й iншi) з кольоровим iндикатором шансу пробиття шматка бронi ворожого танку (тiльки ворожого, на коллегах не працюе), в який ви цiлитесь в данний момент, якщо червоний колiр прицiлу (самого перехрестя) то скорiше всього ви не пробьете в цьому мiсцi, якщо жовтий то 50/50, а якщо зелений то висока вiрогiднiсть пробиття . В деяких прицелах з модiв цей момент бiльш акцентований, навiть перехрестя збiльшуется при наведеннi на ворожий танк. Оскiльки задiянi три кольори червоний, жовтий й зелений то тому й *свiтлофор* :)

Опубліковано

http://yadi.sk/d/uG0O0Ecz11VEa приціл

тут і тут сайти з всякими приколами, але не втягуйся! Більшість з того не потрібна.

Основне що треба це панель пошкоджень, зум, приціл на арті з часом польоту снаряда, покращена видимість ну і оленемер звісно з xvm конфіг файлом)

Останнє (мабуть краще з того що є) можу закінути)

Опубліковано

VadimM, аргументую:

буду порівнювати ссср з німцями.

су100 - альфа 390 JagdPz4 - альфа 220

су152 - альфа 390 Jagdpanter - альфа 320

ису152 - альфа 750 Ferdinand - альфа 490

далі пропустимо...

я підтвердив моє твердження?

пт якщо любиш хороші пушки і посередню броню пт з гарною бронею і посередніми пушками

на рахунок броні: треба приклади чи самі зрозумієте) Я враховував не топів 10лвл а ті які до них ідуть

На рахунок точності: я згідний що німці набагато точніші але і совєти буває вибивають 9 з 10

головне не альфадамаг, а нанесення урону за хвилину, мав всi вищенаведеннi ПТ й я б не був би таким впевненим, хто переможе в бою один на один

http://yadi.sk/d/uG0O0Ecz11VEa приціл

тут і тут сайти з всякими приколами, але не втягуйся! Більшість з того не потрібна.

Основне що треба це панель пошкоджень, зум, приціл на арті з часом польоту снаряда, покращена видимість ну і оленемер звісно з xvm конфіг файлом)

Останнє (мабуть краще з того що є) можу закінути)

не варто давати таких категоричних порад. Що потрiбно, а що нi, можна визначити тiльки дослiдним шляхом. Наприклад я ГВ тип Е викачав без прицiлу з часом польоту снаряду, зараз такий прицiл стоiть, але в бiльшостi випадкiв всерiвно орiентуюсь iнтуiтивно :) Тому кожен сам на практицi перевiряе кориснiсть того чи iншого моду :)

Опубліковано
головне не альфадамаг, а нанесення урону за хвилину, мав всi вищенаведеннi ПТ й я б не був би таким впевненим, хто переможе в бою один на один

Більша альфа завжди приємніша) Стрельнув і на кд, дпм приємний якщо хороша позиція і багато засвічено а якщо світла як на тихому березі в простої то дати по льву 900 хп приємніше чим 500, не правда лі (рідко коли федя чи ягпантер2 наносила більше дамагу за мене (за бій) )

Якщо один на один то тут вже в силу вступають і точність і кд і броня і вбр... Звісно в лобову ссср програють німцям але і хто полізе в лобову знаючи що в нього картонний лоб)

Знову я вийшов "злорадником" , я порадив від себе а не від всіх гравців підкріпленою статистикою. Щоб більше не було критики моїх вподобань - пишу "Це мої особисті вподобання" ніхто ж не заставляє їх ставити, просто даю пораду а от прислухатись до неї чи ні це вирішувати тому кому ця порада адресована)

Звісно стандартний приціл дуже добрий, але невже не хочеться чогось НЕстандартного?) Приціл з часом перезарядки, часом польоту снаряда, чітко виділеними вуглами горизонтальної наводки невже він не кращий за стандартний?

Не спорю, я до 7 рівня і сам без модів чудово справлявся але чому б не поставити пару? Тим паче таких які будуть полегшувати гру)

Опубліковано

А чому серед критеріїв лише альфа-страйк?

ДПМ: /пробиття: /час на вбивство одне одного (постійно пробиваємо і дамажимо без критів)

Су-100 топ: 390*5,36=2090,4 хп/хв,JagdPz4 топ: 220*11,1=2442 хп/хв /Су-100 топ: 131-219 JagdPz4 топ: 99-165 /су-100 вб"є Сковородку за 600/2090,4=0,287хв, а _ навпаки - 600/2442=0,246хв

су152 топ: 390*9,23=3600 хп/хв, Jagdpanter топ: 320*7,5=2400 хп/хв /су152 топ 131-219 Jagdpanter топ: 150-250 /су-152 вб"є Ягопантеру за 850/3600=0,236 хв, а _ навпаки - 870/2400=0,362 хв

ису152 топ: 750*3,9=2925 хп/хв Ferdinand топ: 490*5,5=2695 /ису152 топ: 286 Ferdinand топ: 246 /Ісу-152 вб"є Фєдю за 1200/2925=0,41 хв, а _ навпаки - 1010/2695=0,375 хв

на 8 лвл я б сказав різниця в кількісних показниках не суттєва особливо на фоні лобової броні та кількості хп Фєді, за рахунок чого в очній нерухомій дуелі він швидше розбере Ісу

Мораль: гармати збалансовані і однозначно сказати що якоїсь нації точно кращі - це поверхнево аналізувати "спостерігати", оскільки якщо аналізувати "спостерігати" глибоко то треба прив"язувати до інших характеристик тої чи іншої ПТ.

сорі що так хєрово виходить оформити

Опубліковано

Не спорю, я до 7 рівня і сам без модів чудово справлявся але чому б не поставити пару? Тим паче таких які будуть полегшувати гру)

мая твая нiпанiмай мабуть :) Я говорю про те, що неварто давати категоричних порад, що мол на це зверни увагу, а це нiкому не потрiбне, а ви менi про кориснiсть модiв, я й так знаю, що моди кориснi, але що корисне конкретно для кожного , кожен вибирае сам, а не те став, а те не став

Опубліковано

sasha1132, так що або пиши мол "якщо судити лише по альфа-страйку но Савєти краще за Німців" або розжовуй так як в пості №5307. Твоя безапеляційність у власних твердженнях і викликає таку реакцію.

Опубліковано

а ви не упустили те які я радив моди а які не радив (озвучено які саме не було) я просто сказав які ВАРТО ставити а які вже підпадають під більшість наскільки я помню не було озвучено тому суті суперечки не вбачаю...

Було запитано:

Доречі, що ще (які аддони, чіти і т.д.) потрібно ставити для покращення гри. Крім шкурок із зонами пробиття я більш нічого не ставив... Досвідчені танководи - поділяться корисною інфою і ссилками на скачку цих доповнень...

я відповів які

якісь питання? Не згідні - пишіть свої а не переконуєте чому мої мені не варто радити, ок? =)

Твоя безапеляційність у власних твердженнях і викликає таку реакцію.

Так по-філосовськи мені ще ніс не втирали)))

Опубліковано

Понеділок день важкий -перший нормальний бій

shot205.jpg

P.S. Що, а головне кому, ви доводите ? воно того не варте. :0161:

Опубліковано

якісь питання? Не згідні - пишіть свої а не переконуєте чому мої мені не варто радити, ок? =)

блiн, ви або дiйсно не доганяете, або дурня клеiте. Радьте що хочете, але не пишiть що iншi моди барахло чи не потрiбнi , скiльки ще вам разiв ту цитату приводити ?

Більшість з того не потрібна.

Опубліковано

Скидай і дай сюда посилання.

Там в стандартних настройках можна поставити .

Дивись скрін

post-9119-0-23440900-1354564296_thumb.jp

Опубліковано

сів я значить за таку арту

http://wiki.worldoftanks.ru/Wespe, вона то дає урон добрий але снаряд летить далеко не в точку зведення...іноді при повному зведенні не можу попасти а іноші внаброску і ваншот....

хто грав на такій ломаці, порадьте які особливості прицілювання

Опубліковано

http://wiki.worldoftanks.ru/Wespe, вона то дає урон добрий але снаряд летить далеко не в точку зведення...іноді при повному зведенні не можу попасти а іноші внаброску і ваншот....

так на всiх артах, залишается лише чекати повного зведення й надiятись на поблажливiсть ВБРу :)

Опубліковано

так на всiх артах, залишается лише чекати повного зведення й надiятись на поблажливiсть ВБРу :)

су-5, су-26, даже су-18 її наказують по точності...

Опубліковано

екіпаж 100%?

Опубліковано

закрию дискусію флейму парочкою майстрів

як і обців "майстер на йолці"

0b39b6ef4f.jpg 82e5d4422f.jpg b4d4f4e79f.jpg

1 степінь на 12т (але і це не мало судячи куди мене закинуло)

90295fc548.jpg 0bb310a638.jpg 059efc43d0.jpg

і на останок т25\2, тихий безшумний і дуже точний стрілець)

b3434e0257.jpg d03040488e.jpg ef37ae6247.jpg

Опубліковано

екіпаж 100%?

поки 84% докачаю скажу чи стане краще....але погугливши побачив що не я 1 такий "неметкий"...це прикол даної арти, б'є далеко і багато але страждає точність/, але мабуть гриля візьму раніше чим прокачаю екіпаж

Опубліковано

екіпаж 100%?

поки 84% докачаю скажу чи стане краще....але погугливши побачив що не я 1 такий "неметкий"...це прикол даної арти, б'є далеко і багато але страждає точність

при сто % - буде краще однозначно

Опубліковано

А шо так? Бо мені то ще трошки є шо качати... 100м подобається,

Не скажу що мені не подобалась 100М1 - гарна ПТ/СТ :), боюся 101шу - бо граючи без ПА мабудь продам її швидше ніж викачаю наступну - шкода :)

Опубліковано

А шо так? Бо мені то ще трошки є шо качати... 100м подобається,

Не скажу що мені не подобалась 100М1 - гарна ПТ/СТ :), боюся 101шу - бо граючи без ПА мабудь продам її швидше ніж викачаю наступну - шкода :)

Катнув СУ-100М1 30 15 50.00% н/д 1103.1 1.43

і продав - кути наведення (особливо вертикального) просто руйнують нервову систему :0156: . 101 взагалі мало чим кращий, а рівні боїв і витраи будуть ого-го. Заморозив розвиток даної гілки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...