Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

е100 так мало фармить ?

скинь реплей, самому цыкаво подивитись на дану гру)

от замытив файну штуку - ты в кого стата 52 ы быльше обовязково клановы игроки! а от як в людини яка зыграла быльше 20 тисяч боёв стата меньше 40 це питанячко...

не знаю як ви але мене пыпец як бысить коли на лтшцы граэ спец! його ы завалити трудновато ы грати падлюка не даэ...

Опубліковано
е100 так мало фармить ?

1 дамагу по машині вищого рівня дає більше $ ніж 1 дамагу по машині нижчого рівня. І чим вищий/нижчий рівень тим більший/менший коефіцієнт. У Ардена фраги тільки нижчого рівня, відповідно і фарм...

Опубліковано
1 дамагу по машині вищого рівня дає більше $ ніж 1 дамагу по машині нижчого рівня.

невірно, вже два патча як.

Опубліковано

Реплей не кину, бо в мене не пишуться :) Але задумуюсь над тим, щоб поставити галочку :unsure:

Е100 так мало фармить?

Ну це без према бій :0014:

А взагалі мене в цьому бою спасло 2 речі: те що, я замітив вчасно прорив фланга, вернувся і зробив -3 ворогу і коли залишився проти трьох арт, то не став чекати, а поїхав по полю (під крики команди, що я нуб :0026: ) і вискочив прямо на 2 арти, які змазали, а я свій шанс не упустив :0044: Ну і був за мною грішок, я дав ворогу вбити нашого 50 120, щоб залишитись 1 vs 5 :ninja:

Найбільше задоволення приносить скріншот на якому герої битви) 5 героїв я ще не брав ніколи :90:

от замітив файну штуку - ті в кого стата 52 і більше - обовязково клановы игроки!

я не клановий :rolleyes:

Опубліковано
невірно, вже два патча як.

А як тепер? Коефіцієнт дохідності не прив"язується до рівня танка?

Ні , тепер пофіг , чи ти з ИС-7 розстріляв Маус чи десяток МС-1 .

Опубліковано
Тобто пофігу з чого я вбив Мауса - з Мауса чи з Т-50-2?

так - тепер срібло капає за чистий нанесений дамаг, не залежно яким танком ти воював і якому танку ти його наніс... розібравши 100% Мауса - Маусом чи Т-50-20 переможець отримає 50000 срібла наприклад.

Опубліковано

Vadimm, отримають вони умовно одноково, але просто це помножиться на коефіціент (для різної теніки різний коеф.).

Тобто за 1к дамагу, одна арта отримає одну суму, а інша іншу. Але пофіг чи цей дамаг буде по МС-1 чи по ИС-7.

Опубліковано

Почекайте... Наприклад М41 дохідніша за М40/М43. За розібраного Мауса вони отримають однаково?

Дохідність машини і зароблені кредити різні речі

Дохідність --- це заробіток мінус витрати , які в М40\43 більші , ніж в М41

Крім того є коефіцієнти , вони на основних машинах не відрізняються , плюс-мінус пара процентів , а ось на перших рівнях заробіток збільшений та прем техніка має коефіцієнт десь 1.5 в середньому .

Раніше десь був сайт з танчиками , де був і коефіцієнт кредитів , тільки я забув , що за сайт .=)

Опубліковано

ну скажіть що то за рандом такий?

e8396b3553e5t.jpg

тільки що грав з кофом перемоги 18% перша хвилина 1-9! ну як тут грати???

з тими режимами дійсно можна вибігти з танка і стукнутись об корму...

маю гвпшку, так з нею дійсно можна з заплющеними очима грати) просто приємно такий радіус точного попадання особливо після буратінки)

взяв нарешті топ пушку е75 (перше відчуття - ого яка дамажна і яка не точна) за 30 боїв як на зло крім степів та прохоровки з малиновкою ніц не відал! а так хочеться ж її опробувати в енску чи руїнбергу...ще мотор тільки...от навіщо робити таку велику різницю з л.с.? танк навіть з не стоковим мотор не їде а плентається за артою

Опубліковано

До речі, КВ-3 з топовою гарматою практично перестав заходити в мінус. Навіть "зливний" бій в більшості випадків (якщо не використати і аптечку, і вогнегасник, і ремкомплект ну і хоч раз когось вцілити) йде в невеликий, але плюс. Не пам'ятаю, коли востаннє він привіз менше, ніж 15-17 тисяч "грязними". А вдалі бої дозволяють непогано поповнити свою казну :)

Опубліковано

Народ хто катається на ИСУ-152, чи варто відкривати бл9с, чи краще йти зразу до бл10? Бо фугаска вже осточортіла, а досвіду на бл9с вистачає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...