Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зайди в "личное дело" -> "обучение" -> "переобучить"

Все правильно. Але коли ти пересаджуєш екіпаж то в нього наприклад з 90% - стає 80% і він червоним світиться. А коли ти його потім ще робиш "личное дело" -> "обучение" -> "переобучить" то стає знову 50%.

Ти не розібрався .

Читай уважно

http://worldoftanks.ru/game/guide/ru/general/tank-crew-training-and-qualifications

Опубліковано

Зайди в "личное дело" -> "обучение" -> "переобучить"

Все правильно. Але коли ти пересаджуєш екіпаж то в нього наприклад з 90% - стає 80% і він червоним світиться. А коли ти його потім ще робиш "личное дело" -> "обучение" -> "переобучить" то стає знову 50%.

Ти не розібрався .

Читай уважно

http://worldoftanks....-qualifications

дякую

Опубліковано
А ще питання по екіпажу. Коли його пересаджуєш з танку на танк він стає червоненьким хоч танки і одного класу! Чи варто на це звертати увагу? Бо коли екіпаж довчаєш на новий танк то він стає 50%. Смисл тоді пересаджувати якщо можна купуючи танк купити зразу з 75% - дешевше виходе. Для чого тоді тримати один і той самий екіпаж?

Відповім наскільки я зрозумів суть питання. Екіпаж при перенавчанні втрачає досвід (якщо не помиляюсь 10%). При перенавчанні екіпажу низьколевельних танків (десь до 5) він (екіпаж) наврядчи має хоча б 60% (якщо в навчання до цього не вкладалось срібло), оскільки 1-2-3-4(?) лвл-танки качаються швидко. В цьому випадку, якщо вкачати за срібло екіпаж, наприклад, танка 3 лвл до 75% і він поки буде докачуватись до "еліт" набере ще, нехай 10% (75+10=85), то при пересадці і перенавчанні отримаємо (з вливанням срібла по 20к на рило) ті самі 75%, тобто вийдемо в "0". Якщо танкіст на одному танку встигне набути 11% досвіду, то при пересадці і перенавчанні на наступний танк з вливанням тих же 20к срібла на рило отримаємо 76%. Більше 10% реально набрати на танках від 5 лвл, я почав вкачувати досвід французів за срібло з 4 лвл. Різниця між 50% та 75% досить і досить суттєва.

Якщо танкіст "червоний" - не перенавчений, він постійно катається на 50% і не набуває нового (наскільки я зрозумів систему).

Опубліковано

fenmix, зараз нормальний переклад, постійно доповнюється. RedMor вчано реагує на зміни і не приймає будь-які пропозиції, такі як чоло танку і ще якісь бредові ідеї. До речі, коли ти викладав переклади, я користувався ними, а так як ти перестав це робити, то користуюсь тим що є.

А що ж в моїх картинках перекладено не на українську мову?

а ще я б уже хтів би мати українську озвучку від будь кого, бо та що була колись, вже з 0,7,0 не актуальна і навряд чи обновитсья.

Arden, ну так постійно буває, мені так здається.... один день 5-8 зливів підряд, а а другий так само перемог може бути. В мене вчора був гарний день, я з того діла виграв ще й на СУ-85, КВ-13 та Т-34-85 які не часто в боях бувають....

Опубліковано

Пля, 10 боёв 10 сливов писец кругом одни идиоты.

Грай у взводі , хоч на двох , мінімум на одного оленя в команді буде менше і спину буде кому прикрити .

Опубліковано

Грай у взводі , хоч на двох , мінімум на одного оленя в команді буде менше і спину буде кому прикрити .

Згідний) Ми з товаришем на взвод брали і по 9 і по 12 фрагів :) А раз на трьох (1 ТТ9 і два китая) взяли 14 :)

Опубліковано
Пля, 10 боёв 10 сливов писец кругом одни идиоты.
какие-то одни дятлы попадались.

Видимо вчера и сегодня я играю на стороне ваших противников. Никто не заходит в минус, топы мои по минимум 2 фрага выносят, геройствуют, сегодня арта порадовала:

shot025.jpg

получил еще "поддержку".

Вопрос: для "Зверобоя" нужно вынести ряд немецких зверушек. Если я сегодня получил третьего "Зверобоя", это значит что убил каждую из зверушек по 3 раза?

Опубліковано

Вопрос: для "Зверобоя" нужно вынести ряд немецких зверушек. Если я сегодня получил третьего "Зверобоя", это значит что убил каждую из зверушек по 3 раза?

Не, можно допустим триста тигров убить)

Опубліковано

хто хоче грати у взводі час від часу?

а то не маю з ким постійно грати

А ти забий в контакти присутніх і пиши в грі .

Опубліковано

Не понял юмора.

Werwolf777, на танках якого лвл катаєшся? Треба напарніка з танком 8 рівня.

Опубліковано

Не понял юмора.

Присваивается игроку, уничтожившему 100 и более танков PzKpfw VI Tiger, PzKpfw V Panther, Panther II, JagdPanther, Pz Kpfw VI B Tiger II, JagdTiger, Gw-Panther, Gw-Tiger.

20 Тигров + 40 Яг + 40 Котэ = медаль или допустим 100 пантер = медаль.

Когда медаль получаеш нужно набить снова 100 этих танков) они суммируются.

Опубліковано

Не понял юмора.

Werwolf777, на танках якого лвл катаєшся? Треба напарніка з танком 8 рівня.

маю топову КВ-шку, топового Тигра, Хетцер, топовий ВК 3601(Н) і Гріль)

тобто поки що не вище 7-го(

Опубліковано

КТ топ и т 44 , давай как нибудь поездим. Ник drap2010

Опубліковано

КТ топ и т 44 , давай как нибудь поездим. Ник drap2010

давай, мій нік Werwolf1308

скинь свій скайп

Опубліковано

люблю свого Тигра як і першого ИС! маю надію що Тигр2 ще краще!

post-1796-0-62591600-1325955521_thumb.jp post-1796-0-66726600-1325955526_thumb.jp

хоч і програли, але опиту я отримав гарно....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...