Перейти до змісту

Пожежа в с.Прилуцьке

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Ніде, ні в новинах, ні в коментарях, ну помітив інформацію про пожежу в с.Прилуцьке, тижні два тому (здається 27-го квітня), хоча майже вщент згорів новий 2-х поверховий будинок з євробрусу, залишились лиш комини. Дивно. (А може тому, що, як кажуть, будинок належав комусь з прокурорських, от і замовчують інфу ?). Пожежники гасили кілька годин, але...

Причиною пожежі, ніби-то, стало займання через випалювання трави-сухостою неподалік будинку (от хтось влетить!). Постраждали й сусідні будинки - закопчення, потріскались вікна... Добре хоч вогонь на них не перекинувся.

Сайт МНС-ників - як води в рот набрав - http://www.volyn.mns.gov.ua/april_2011.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якщо прокурорський то чорт з ним як то кажуть в народi, жалiти там нема кого... За 5хв прийшло за стiльки й пiшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якщо прокурорський то чорт з ним як то кажуть в народi, жалiти там нема кого... За 5хв прийшло за стiльки й пiшло...

От наше національне нутро.. нда...

Будинок мого друга. До прокуратури чи інших державних органів він відношення не має.

А ситуація дивна і не зрозуміла.

Дуже шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якщо вiн заробив на ту хату власними кровавими мозолями то дiйсно шкода, проте в це мало вiриться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якщо вiн заробив на ту хату власними кровавими мозолями то дiйсно шкода, проте в це мало вiриться...

Нет,каждый имеющий свой дом-вор, убийца и прокурор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене кватыра застрахерена... близько 1000 грн за год....

і все, страху гораздо менше.... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене кватыра застрахерена... близько 1000 грн за год....

і все, страху гораздо менше.... :closedeyes:

не доведи Господь якщо щось станеться - думаєш стаховики компенсують, не факт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...